P.S. I love you
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
grejpfrut - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
tud mene se je ta film ful dotaknu...takoj k je vn pršu, sm ga poiskala, pogledala in... ga neki časa kr nism mogla odmislt.. res je jokalica, ampak vseeno dober film,.. sploh pa če se na nek način najdeš v njem, ti je toliko bližji...
Potem so mi kolegice kupile knjigo, in sem jo prebrala...in zdej gledam na knjigo in film kot na dve enaki temi, z nekaterimi podrobnostmi, ampak nekako mi ne uspe reči da je film/knjiga boljša/i od filma/knjige.. Ne bi se mogla odločt, četudi je pač film bil posnet po knjigi, je v filmu enako dobra zgodba, čeprav se nekatere stvari razlikujejo.. Pri ostalih filmih posnetih po knjigah, k sm jih do zdej vidla tega ne morm trdit. Vedno knjiga prevlada nad filmom...v tem primeru pa mi je oboje všeč<3
Potem so mi kolegice kupile knjigo, in sem jo prebrala...in zdej gledam na knjigo in film kot na dve enaki temi, z nekaterimi podrobnostmi, ampak nekako mi ne uspe reči da je film/knjiga boljša/i od filma/knjige.. Ne bi se mogla odločt, četudi je pač film bil posnet po knjigi, je v filmu enako dobra zgodba, čeprav se nekatere stvari razlikujejo.. Pri ostalih filmih posnetih po knjigah, k sm jih do zdej vidla tega ne morm trdit. Vedno knjiga prevlada nad filmom...v tem primeru pa mi je oboje všeč<3
"Always forgive your enemies. Nothing annoys them so much."
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- tachika93
- Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 3. 2009
Film mi je eden boljših, seveda sem jokala. Zgodba je fuul dobra, še zdej me stisne, ko pomislim, kako sta se imela rada.
Drugače pa mi je fuul ušeč igralec Gerard Butler. Čiiist preveč sexy je In ta njegov naglas Pa še dogajalni prostor (tam ko je pri njegovih starših itd.) mi je fuul všeč.
Drugače pa mi je fuul ušeč igralec Gerard Butler. Čiiist preveč sexy je In ta njegov naglas Pa še dogajalni prostor (tam ko je pri njegovih starših itd.) mi je fuul všeč.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ker je že tema "obujena" moram pokomentirat.
Najprej mi je bil film ful všeč (čeprav se je naredi malce vleklo), ampak ko sem pa prebrala knjigo in še enkrat gledala film, pa nisem mogla verjet kako so pokvarili originalno zgodbo.
Res polom.
Originalno živita na Irskem, živita v ogromni hiši, poznata se od srednje šole. Tisto, ko gredo punce žurat (princess Holly ) je tako zakon opisano, da sem se režala k nora, itd...
Še vedno mi je všeč film, ampak mi ga je škoda, ker bi lahko bil boljši. Res priporočam branje knjige
Najprej mi je bil film ful všeč (čeprav se je naredi malce vleklo), ampak ko sem pa prebrala knjigo in še enkrat gledala film, pa nisem mogla verjet kako so pokvarili originalno zgodbo.
Res polom.
Originalno živita na Irskem, živita v ogromni hiši, poznata se od srednje šole. Tisto, ko gredo punce žurat (princess Holly ) je tako zakon opisano, da sem se režala k nora, itd...
Še vedno mi je všeč film, ampak mi ga je škoda, ker bi lahko bil boljši. Res priporočam branje knjige
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Jz sem pa najprej knjigo prebrala, pred ene 2 leti in šele pred parimi tedni film pogledala in, razen tega, da bi res lahko dogajanje postavili na Irsko, mi ni blo tolk zgrešeno vse skupaj.
Izbira glavnega igralca je pa itak zakon.
Izbira glavnega igralca je pa itak zakon.
-
Fay - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 2. 2010
*mala* se popolnoma strinjam s tabo... Le da sem jaz najprej prebrala knjigo, ki je nenormalno dobra. In nato sem po vsej sili hotela še film pogledat, ker je bila knjiga super. In sem si ga potegnila dol in bila tako razočarana, da sem sredi vsega uglasnila in ga izbrisala iz kompa...
- chou
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2010
Prebrala sem knjigo in pogledala film. V bistvu mi je všeč, da niso tak sledili knjigi, ker bi meni osebno preveč pokvarili predstavo (npr. princess Holly). Knjiga je krasna, zabavna in na trenutke srce parajoča. Film pa prav tako, predvsem zaradi Butlerja, Irske in pa glasbe.
Glede prebolevanja pa .. vsak ga doživlja drugače. Mogoče bi bilo dobro, da bi zdaj, ko se mi je zgodilo nekaj podobnega spet pogledala film, samo se mi zdi še prehitro.
Pogreb pa.. kapo dol. Nič se ne bi branila, če bi me pokopali ob Fairytale in New York in pa viskiju.
Glede prebolevanja pa .. vsak ga doživlja drugače. Mogoče bi bilo dobro, da bi zdaj, ko se mi je zgodilo nekaj podobnega spet pogledala film, samo se mi zdi še prehitro.
Pogreb pa.. kapo dol. Nič se ne bi branila, če bi me pokopali ob Fairytale in New York in pa viskiju.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov