Oskarji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
^ jah hebat ga, sm pač žou sam ena modno neizobražena urbana kmetica
ampak prov res ej... aniston rules nasprot uni vešči

bejbika napisal/-a:Drugače mi je pa, po ogledu fotografij, Anistonova tako žarela, z razliko od Angie, ki zgleda 20let starejše od Prijateljice
ampak prov res ej... aniston rules nasprot uni vešči

The secret of success is consistency of purpose.
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
micamaca napisal/-a:^ jah hebat ga, sm pač žou sam ena modno neizobražena urbana kmetica![]()
![]()
I feel you ... (upam, da ti je jasno, da sem se norčevala iz komentatorja in ne iz tebe?

Aja, glede podelitve. Čeprav sem nekako pričakovala boj med Pennom in Mickeyem, sem tiho upala, da bo Mickey zmagal. Ravno tako me je presenetila zmaga Penelope. Marisa je bila moja favoritka. Posebno po ogledu Cruzinega filma, se resno sprašujem, kaj gleda ta Akademija. Za moje pojme, nobena pretresljiva igra.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
bejbika napisal/-a: ... (upam, da ti je jasno, da sem se norčevala iz komentatorja in ne iz tebe?)
itak... sej se ve da se mi stara garda štekamo

drgač pa ja, tud jst bi bl prvošla Mikiju da bi dobil oskarja... tale Penn mi je že rahlo dosadan, Rourke pa uprašanje, kdaj bo spet do kšne take oskarja vredne vloge pršu
The secret of success is consistency of purpose.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ravno gledam Oskarje. Si potegnila z neta. Wiii, Valentino je bil na red carpet (love that...).
Podeljene oskarje pa težko ocenjujem, so pa pomoje kar v prave roke prišli.
Podeljene oskarje pa težko ocenjujem, so pa pomoje kar v prave roke prišli.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
AniMaLisTik - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2009
benjamin bi mogo dobit , slumdog je bil full dober , ampak ne za oskarja dober.
____AniMaLisTik____
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Jaz jih nisem spremljala, ogledala sem si pa na youtube posnetke od Hugha Jackmana
Tip je legenda, obožujem ga, ful je dober igralec in pevec
Tam ko je na koncu zapel I am Wolveriiiiiiiiine me je skor vrglo s postelje
Drugače pa: Kate Winslet si ga je res zaslužila, za njo sem bila edinole vesela.

Drugače pa: Kate Winslet si ga je res zaslužila, za njo sem bila edinole vesela.
-
*mala* - Cosmopsiho
Da malce obudim temo.
Imate kakšna ugibanja kdo bo nominiran? Kateri filmi, igralci? Imate že sedaj kakega favourita?
Uradna razglasitev nominacij bo 25.1., podelitev pa 27.2..
Vodila bosta pa Anne Hathaway in James Franco. Zanimiva izbira.

Imate kakšna ugibanja kdo bo nominiran? Kateri filmi, igralci? Imate že sedaj kakega favourita?
Uradna razglasitev nominacij bo 25.1., podelitev pa 27.2..
Vodila bosta pa Anne Hathaway in James Franco. Zanimiva izbira.

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Najprej mi je na misel prišla Natalie Portman za Black Swan.Name je v tem filmu naredila zelo dober vtis,se mi zdi,da je vlogo res odlično odigrala.Pred dnevi je za to vlogo prejela tudi zlati globus,kot najboljša igralka.Upam,da bo nominirana.
Pa za Leonarda Di Caprija si želim,da bi naposled vendarle bil nominiran,glede na to,da se mi zdi res dober igralec.Nevem zakaj je on vedno spregledan pri oskarjih?
Pa za Leonarda Di Caprija si želim,da bi naposled vendarle bil nominiran,glede na to,da se mi zdi res dober igralec.Nevem zakaj je on vedno spregledan pri oskarjih?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:31, skupaj popravljeno 1 krat.
- artemisia
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 5. 2008
Tudi jaz mislim, da je Leonardo eden najboljših igralcev trenutno..zadnjih nekaj let ima same super in tudi zelo zahtevne vloge! Se mi pa zdi problem pri teh Oskarjih, da imajo vedno prednost filmi, ki so prišli ven v drugi polovici leta...The Shutter Island in Inception pa sta bila aktualna že v začetku leta!
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Inception je imel premiero v drugi polovici julija. Sicer pa, če di Caprio ne dobi oskarja letos, potem res zgubim zaupanje v to njihovo akademijo.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
*mala* - Cosmopsiho
Glede na to, da so Zlati globusi precej dobri pokazatelji za kandidate, mislim da sploh nominiran ne bo. Sicer mi je pa njegova igra boljša v Shutter Island.
Upam na oskarja za Natalie
Pa Colina, kot na globusih. Ter Heleno v stranski vlogi.
Pa da Social Network ne pobere večino oskarjev. Sicer je dober film, ampak za oskarja mi pa vseeno ni.
Si moram pa večno filmov še pogledat, igralci izbrani glede na osebne preference
Upam na oskarja za Natalie

Pa da Social Network ne pobere večino oskarjev. Sicer je dober film, ampak za oskarja mi pa vseeno ni.
Si moram pa večno filmov še pogledat, igralci izbrani glede na osebne preference

-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Leonardo ga ne bo kasiral za Inception, isti lik je igral že v Shutter island
za glavno moško bo kasiral Colin Firth, James Franco ne bo (ker vodi, zato sklepam)
najboljši film bo pa Sociall network, ker je mojstrovina od filma, ker je film ki na papirju zgleda sekret a na zaslonu zažiga
za glavno moško bo kasiral Colin Firth, James Franco ne bo (ker vodi, zato sklepam)
najboljši film bo pa Sociall network, ker je mojstrovina od filma, ker je film ki na papirju zgleda sekret a na zaslonu zažiga
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov