Onkraj verjetnega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
mycosmogirl napisal/-a:uuu...in to je blo resnično?? Hehe![]()
Ženska je mela pomoje mal privide od nočnega dela!
Ja kao resnične...Ma sej kr neke bedne naj bi ble resnične...Da se je kao zgodilo v 70-ih al pa še prej

-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
sem zadnič gledala o oddajo,po naključju,pa je voditelj tako beden: sedaj vam bomo razkrili ali je bila zgodba resnična ali fantazija...pa nasledni stavek isto samo obrjene besede.
mi je dost bolše blo za gledat na enem nemškem kanalu ko je blo,zdaj nevem če še je. vem da sma z bivšim vedno gledala,pa je bil oni voditelj dosti boljše. drugače so pa zgodbe kr zanimive!
mi je dost bolše blo za gledat na enem nemškem kanalu ko je blo,zdaj nevem če še je. vem da sma z bivšim vedno gledala,pa je bil oni voditelj dosti boljše. drugače so pa zgodbe kr zanimive!

življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
-
_Larissa_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
no jst tega lih ne gledam...mam že tko bl mal časa in še če ga mam ga redko kdaj uporabm za televizjo...
sm pa lih dons pržgala slučajn k je blo to...pa je bla kao ena zgodba od enga motorja pa k je pokazal voditelja mi j dost kr neki ratal,...tko da sm ugasnla...pa ne bom nikol vedla al je blo pol to res al ne hahe...
zgleda so res zgrešil pr odaji k so se odločal za voditelja....k opažam da nm ne potegne....
sm pa lih dons pržgala slučajn k je blo to...pa je bla kao ena zgodba od enga motorja pa k je pokazal voditelja mi j dost kr neki ratal,...tko da sm ugasnla...pa ne bom nikol vedla al je blo pol to res al ne hahe...
zgleda so res zgrešil pr odaji k so se odločal za voditelja....k opažam da nm ne potegne....
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
mislim, da je ta oddaja licenčna. če pa ni, pa je precej podobna eni, ki se vrti na nemški tv (original je v ang). in tudi tam voditelj govori počasi... zgleda, da so celo njihovi posnetki.
če so zgodbe resnične ali ne, me niti preveč n zanima. mi pa je včasih zanimivo to gledati.
če so zgodbe resnične ali ne, me niti preveč n zanima. mi pa je včasih zanimivo to gledati.
-
Upgrade_me - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
- Kraj: Maribor
jaz pogledam včasih ko ravno naletim na to... ampak zravn še brskam če je kaj pametnega kr ko ta voditelj govori ne morem gleat dolgo... 

-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Upgrade_me napisal/-a:jaz pogledam včasih ko ravno naletim na to... ampak zravn še brskam če je kaj pametnega kr ko ta voditelj govori ne morem gleat dolgo...
Enako jaz. Moram povedati da je oddaja zeloooo zanimiva, samo tip je tako nadležen ko govori. Grrh!
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
electra* napisal/-a:a zaj pa tote odaje ni več po televiziji al kaj?sem zadnič gledala po teletextu pa ni bla na sporedu...so jo nehali predvajat al kaj?ve kdo kaj o tem??
ma že ful dolgo je ni ... že od avgusta se mi zdi ... (zdej je družinski dvoboj ob tisti uri)
Let's swim to the moon .....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov