Onkraj verjetnega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
meni so tudi te zgodbice zakon
samo voditelj mi gre včasih na živce tak čuden način gvora ma .. pa scena v studiu je tudi čudna in postavitev kadrov je obupna (zdej to kao obvladam ker sm hodla na nek tečaj - ne, ma res ... ni lepo videt da je snemano tako da je cel ekran natrpan z nekimi fotelji in svečniki itd, in samo v enem kotičku ogledalo in not odsev voditelja okej, OT ..)
Brody*, si gledala danes? meni je bla tista zgodbica z mrtvo punčko ful dobra
pa zadnjič tisti slep človek s psom .. jst sm jokala na koncu ko sta umrla
samo voditelj mi gre včasih na živce tak čuden način gvora ma .. pa scena v studiu je tudi čudna in postavitev kadrov je obupna (zdej to kao obvladam ker sm hodla na nek tečaj - ne, ma res ... ni lepo videt da je snemano tako da je cel ekran natrpan z nekimi fotelji in svečniki itd, in samo v enem kotičku ogledalo in not odsev voditelja okej, OT ..)
Brody*, si gledala danes? meni je bla tista zgodbica z mrtvo punčko ful dobra
pa zadnjič tisti slep človek s psom .. jst sm jokala na koncu ko sta umrla
Let's swim to the moon .....
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Kakšna oddaja je to pa na katerem programu?
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
red*cherry:
Serija oddaj Onkraj Verjetnega temelji na nenavadnih igranih zgodbah, ki so posnete po resničnih ali izmišljenih dogodkih vsakdanjih ljudi.
Uglavnem v vsaki oddaji je par kratkih filmčkov (par minut) - zgodbe o duhovih in podobnih nenavadnih dogodkih ... Ene zgodbe naj bi ble (kao) resnične, ene izmišljene ... so pa vse ful zanimive!
Oddaja je pa vsak dan ob 18:50 na TV 3
Serija oddaj Onkraj Verjetnega temelji na nenavadnih igranih zgodbah, ki so posnete po resničnih ali izmišljenih dogodkih vsakdanjih ljudi.
Uglavnem v vsaki oddaji je par kratkih filmčkov (par minut) - zgodbe o duhovih in podobnih nenavadnih dogodkih ... Ene zgodbe naj bi ble (kao) resnične, ene izmišljene ... so pa vse ful zanimive!
Oddaja je pa vsak dan ob 18:50 na TV 3
Let's swim to the moon .....
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
vau zanimivo. sam jst gledam tok mau tv-ja da nimam pojma kaj se kje dogaja.. bom pogledala ob priliki...
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
No tkole - zgodbice so fajn, zanimimive ampak voditelj je pa obupen. Jaz včasih ne gledam prav zaradi tega voditelja, ki nima niti malo nobenih voditeljskih sposobnosti. Govori kot da bi bil star 5 let - neke neumesne zgodbice, ponavlja besede non stop - ali je resnično ali ne, blablabla... Ne vem no, kvasi in kvasi neke klobase, pove pa nič pametnega. če bi bilo brez voditelja bi bilo super.
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Pa dobro, to se se nekako da prenasati. Ali najbolj mi je bedno mi je to, da pokazejo posnetke resnicnih in neresnicnih zgodb. Potem pa na koncu odajo napise one besede na tablo s kredo in potem neresnicno zgodbo PRECRTA! Adijo! Koja jim je to fora, nemrejo pokazati eno par zgodb, ki so resnicne, res mi je bedna ta fora resnicno-neresnicno. Kot ce bi bili v vrtcu.
Voditelj je tudi adijo, meni sploh ni vsec na kaksen nacin je to posnemano. Hocejo narediti spooky oddajo, a jim to bas ne uspeva.
Voditelj je tudi adijo, meni sploh ni vsec na kaksen nacin je to posnemano. Hocejo narediti spooky oddajo, a jim to bas ne uspeva.
You want me to be something I can never ever be.
-
_ladybird_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: .......
joj men so drugač take oddaje všeč, sam tale voditelj mi gre pa tolk na živce, da ni pogojev da gledam...ma k da bi iz grozlivke ušel...ne vem zakaj mora on tud zgodbice govort, k ga ne morš poslušat, tko nezanimivo govori blak obup od tipa
I know it's only rock 'n roll but I like it, like it, yes, I do!!!
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Zgodbe so mi ful dore, ajde...nekatere preveč izmišljene in neverjetne , ampak voditelj je bog pomagi! Beden za po*izdit! Kr neki govori, kr neke tekste neumesne dodaja, neprestano se ponavlja...
In nevem kaj je fora, da na koncu povejo, ali je resnično ali ne. Koga briga to? Lahko bi bla oddaja sestavljena iz samih nenavadnih zgodb in konc! Zadnji del oddaje (resnično-neresnično) mi je res beden!
In nevem kaj je fora, da na koncu povejo, ali je resnično ali ne. Koga briga to? Lahko bi bla oddaja sestavljena iz samih nenavadnih zgodb in konc! Zadnji del oddaje (resnično-neresnično) mi je res beden!
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
kadrkoli prestavim na TV3 ob času ko je ta oddaja na sporedu vidim tistega voditelja,ki s z rokami sklenjenemi pred seboj govori in govori tako zdolgočaseno in počasi da joj zgobic samih še nikol nism vidla,ker se mi tega enostavno ne da gledat
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Dones sm si pa prou ogledala tole oddajo - sam res - voditelj je čist mim; Dobr, sej je ok da je bl tko kao skrivnosten, ampak je pa useen lesen k klada no Ok pustimo to; Zgodbice sm pogledala in pr dveh sm sfalila
Una u tisti zastavljalnici se mi je zdela čist za lase prvlečena no - pa je bla resnična, za uno prvo o tovornjakarjih sm bla pa zihr da je resnična, pa sm se uštela, hehe; Ostale sm pa zadela
Una u tisti zastavljalnici se mi je zdela čist za lase prvlečena no - pa je bla resnična, za uno prvo o tovornjakarjih sm bla pa zihr da je resnična, pa sm se uštela, hehe; Ostale sm pa zadela
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov