Onkraj verjetnega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Fusion - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2007
- Kraj: Gorenjska
Ce odstejes tipa pa postavljeno ozadje je čist vredu. Men so zgodbice večinoma zlo uredu pa zanimive za pogledat, da bi najrajš gledala celotno zgodbo ne samo ta delček
Čeprov to na koncu ''resnično, neresnično'' mi je mal butast tko. To bi mogl samo resnične zgodbe predvajat, tega je itak velik.
Čeprov to na koncu ''resnično, neresnično'' mi je mal butast tko. To bi mogl samo resnične zgodbe predvajat, tega je itak velik.
-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
gre po istem principu kot x factor na rtl 2. nekaj izvirnega si itak ne znamo zmislit ampak so nekatere zgodbe prav zanimive in ti nekako dajo možnost, da sam sebe prepričaš, kaj dejansko je mogoče in kaj ne. po večini vedno zadenem.
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
^^Resnične so ble lih kontra, kar sm js mislila
Ojej, zdej preden se spomnem...
*hobotnica v trebuhu - neresnična
*vampir - resničen
*prekletstvo hiše - resnično
*giljotina - resnična
*luna park - neresnično
Nič nisem uganla
Ojej, zdej preden se spomnem...
*hobotnica v trebuhu - neresnična
*vampir - resničen
*prekletstvo hiše - resnično
*giljotina - resnična
*luna park - neresnično
Nič nisem uganla
- Noella
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 4. 2007
- Kraj: Ljubljana
joj, ta oddaja je res noro dobra vedno jo z veseljem gledam, sam včeraj je bla najbolj grozljiva do zdj, sploh tisti vampir v bolnici
tiste, ki pravite, da je zadn del oddaje nezanimiv, ne morjo ga spremenit, če je to kupljeno po licenci in je sama oddaja pač tk narejena. v tem je bistvu oddaje
tiste, ki pravite, da je zadn del oddaje nezanimiv, ne morjo ga spremenit, če je to kupljeno po licenci in je sama oddaja pač tk narejena. v tem je bistvu oddaje
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
uuu...vampir v bolnici?! Tell me more
Kdaj gledam, sam glih takrat majo kakšne bedne primere. Ko so pa dobri jih pa zgrešim
Kdaj gledam, sam glih takrat majo kakšne bedne primere. Ko so pa dobri jih pa zgrešim
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Noella napisal/-a:joj, ta oddaja je res noro dobra vedno jo z veseljem gledam, sam včeraj je bla najbolj grozljiva do zdj, sploh tisti vampir v bolnici
ja .. in jst se zjutrej zbudim z dvemi ranicami na vratu, lih tko je zgledalo kot vampirjev ugriz
Let's swim to the moon .....
-
mycosmogirl - Kofetarica
A lahko katera plz zgodbo na kratko obnovi :bussi:
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Meni je oddaja ušeč čeprau učasih majo kr malce grozlijive zgodbice. Doskrat se zgodi, da celo ločim med fejk in pravimi zgodbicami.
Sam voditelj je res malo čuden.
Sam voditelj je res malo čuden.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
MilkyWay - Cosmopsiho
mycosmogirl napisal/-a:A lahko katera plz zgodbo na kratko obnovi :bussi:
Zgodba se je dogajala v bolnišnici eni medicinski sestri, ki je dostikrat delala ponoči. Nekega dne so dobili enega čudnega pacienta, ki ni nič govoril... Mislili so že, da bo umrl, ampak kar naenkrat se mi je stanje izboljšalo. Neke noči je medicinska sestra naredila obhod po bolnišnici in slišala zvoke v njegovi sobi. Ko je vanjo vstopila, je v sobi zagledala še dva starca, oblečena v črno, ki sta sedela poleg bolnika. Medicinski sestri se je zdelo čudno, a je morala iti ven iz sobe, ker ji je pacient zatežil, da želi biti sam z njima.
Naslednjo noč je sklenila pogledat v njegovo sobo, medtem ko je bil pacient na rentgenu. V njegovi kopalnici je opazila vrečke krvi (tiste, ki se napolnijo pri krvodajalstvu). Kar naenkrat je v sobo vstopil pacient in medicinska sestra je opazila, da je ubil zdravnika z ugrizom na vratu. Tako je zvedela, da je vampir. In nato je napadel še njo, samo ona se je pred njim rešila.
To je to . Je ful grozno, če gledaš...Mene so šle kr dlake pokonci...
-
MilkyWay - Cosmopsiho
Ma sej so ene take bedne, neverjetne... Danes naprimer so mi ble vse kr neki... Nč nenavadnega, nč omembe vrednega...
Grejo pa vse zgodbe po istem principu (skoraj): neka neznana oseba pride in kaznuje s svojim dejanjem zlobnega človeka, nato pa zveš, da je ta oseba že mrtva kr neki let!... Vsaj kej novga bi se lahko zmislili...
Grejo pa vse zgodbe po istem principu (skoraj): neka neznana oseba pride in kaznuje s svojim dejanjem zlobnega človeka, nato pa zveš, da je ta oseba že mrtva kr neki let!... Vsaj kej novga bi se lahko zmislili...
-
mycosmogirl - Kofetarica
uuu...in to je blo resnično?? Hehe
Ženska je mela pomoje mal privide od nočnega dela!
Ženska je mela pomoje mal privide od nočnega dela!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov