One Tree Hill
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Today the CW announced early pick-up commitments for five of its shows for next season. "One Tree Hill" was not on that list. No word on when the network will decide the young adult drama's fate.
Če vam je, lahko tule podpišete peticijo za 8. sezono (čisto spodaj):
http://www.petitionspot.com/petitions/onetreehillseason8
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
*mala* napisal/-a:^^ Meni je pa v tem delu prov fajn. Sej boš vidla no Huda sta mi z unim natakarjem
Ne, nisem si premislila Sploh ni smešna In drugače mi je všeč britanski naglas, samo ne pri njej Čez postavo pa nič ne rečem Grubbs mi je pa itak v redu.
Kaj je zdej blo med Alex in Julianom?? Mislim, pa kaj je z Julianom? Tale Alex mi nič več ni všeč In kaj je s Clayevo "pokojno" ženo? Pri zadnji sceni pa so mi kar malo solzice stekle
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Pomoje Alex in Julian nista spala skup, ampak da ji je on samo odstopil svojo sobo, ker v njeni bil pač hrup. Pod tušem (če se prav spomnim je tuš laufal) je bil pomoje pa Alexander, Julian pa nekje čist X spal.
Če skenslajo OTH, jih prebutam. Kaj bom pa potem gledala?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
*mala* napisal/-a:Pomoje Alex in Julian nista spala skup, ampak da ji je on samo odstopil svojo sobo, ker v njeni bil pač hrup. Pod tušem (če se prav spomnim je tuš laufal) je bil pomoje pa Alexander, Julian pa nekje čist X spal.
Ja js sm skor čist zihr, da sta Alex in Julian sobo zamenjala, tko da je mel svoja oblačila še zmeraj v sobi. Pod tušem je bil pa zihr un Alexander al pa ker drug tip
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
O dobr da je še ena. Sem hotla napisat, če sem samo js taka cmera pa vidm da nisem edina Pa končno za B&J.
Pa ful me je presenetilo glede Alexandra in Victorie čeprov ni napačno.
Pa ful me je presenetilo glede Alexandra in Victorie čeprov ni napačno.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
^^
Ja tud js sm samo pobulila ko sm ugotovila to glede Victorie in Alexandra. Mal mi je to že tu mač, da delajo take starostne razlike med pari, ker dejansko je blo velik takih parov, ki bi bli lahk čist komot mama-sin oz. oče-hčerka
B&J
Ja tud js sm samo pobulila ko sm ugotovila to glede Victorie in Alexandra. Mal mi je to že tu mač, da delajo take starostne razlike med pari, ker dejansko je blo velik takih parov, ki bi bli lahk čist komot mama-sin oz. oče-hčerka
B&J
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov