One Tree Hill
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
haylee - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2009
^^ Men je bil luškan del, čeprov OTH že dolg časa ni to kar je bil včasih Vsi liki so za moje pojme mal "medli" - pogrešam bitchy, veselo, samovšečno Brooke, njena mt je ratala vsa pocukrana, Haley pa Nathan sta čiiiist preveč the perfect couple...vsi so taki pozitivčki (negativni liki so pa prešibki oz. maš preveč občutk, da so stranski liki), men je bla pa glih drama všeč 7th heaven all over again (=sladkooornaaaa ).
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Ja jaz tudi pogrešam staro Brooke.
Meni sta pa Nathan in Haley super par, ampak nista za moje pojme perfert. Sta imela v svoji zvezi že veliko vzponov in padcev in to mi je ful všeč pri njima, ker se res vidi, da se resnično ljubita in se znata pogovort, delat kompromise... Za moje pojme sta čist en tak življenski par (ok če odštejemo to, da sta oba slavna ).
Meni sta pa Nathan in Haley super par, ampak nista za moje pojme perfert. Sta imela v svoji zvezi že veliko vzponov in padcev in to mi je ful všeč pri njima, ker se res vidi, da se resnično ljubita in se znata pogovort, delat kompromise... Za moje pojme sta čist en tak življenski par (ok če odštejemo to, da sta oba slavna ).
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Men je bil ful lep, žalosten del Kar se pa tega tiče, da OTH ni več to kar je bil ... OK, saj se strinjam, da so prve 3, 4 sezone bile najboljše, čeprav je meni tudi ta ful všeč in sem spet navdušena nad OTH, kot sem bila včasih. Ta sezona mi je boljša tudi od 5. Edino nekje v drugi polovici 6. sezone so se mi malo zamerili, je bil živ dolgčas. Ampak važno da je zdej spet fajn Brooke se je tudi spremenila, ja, ampak je še vedno moja najljubša Veliko manj mi je bila všeč sprememba npr. pri Peyton. Kakšnega negativca bi pa res rabli, ja, to se pa strinjam Pa ne mi s 7th heaven
Kar se pa 8. sezone tiče, je pa tole nekaj novega:
Kar se pa 8. sezone tiče, je pa tole nekaj novega:
SpoilerTV got some info about 2010/2011 season pick-ups and cancellations - including news on One Tree Hill. While fellow CW shows The Vampire Diaries, Gossip Girl, 90210, America's Next Top Model, Supernatural, and Smallville are shoe-ins for another season, Melrose Place has likely been axed and Life Unexpected is still up in the air.
As far as OTH is concern, here's the scoop - There are some messy contracts and negotiations and it could go either way but even if renewed it will likely have budget cuts and maybe lose more cast members and producers. SOAPNET has the option of renewing it if the CW were to cancel it.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
^^Hehe. Oth je moja naj serija, ampak res neb rada da se zmanjša število igralcev in vseh sodelujočih pri seriji. Pa kukr sm spremljala na netu se je tudi gledanost v ameriki zmanjšala in res neb rada, da tok časa vlečejo serijo, da bo pol res že vsem podn in da bo gledanost porazna. No mene kot gledalca zagotovo ne bodo zgubil v nobem primeru
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Meni je pa v tem delu prov fajn. Sej boš vidla no Huda sta mi z unim natakarjem
Novi promoti:
Novi promoti:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov