One Tree Hill

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 28. Jan. 2010 22:50

Ja, tudi jst sem brala o naslednji sezoni, samo mislim, da še ni 100%.
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 29. Jan. 2010 14:44

jaz pa Lucasa kar pogrešam, ker mi je bil res super. Mi je bla pa Brooke tudi ena izmed najljubših, samo se mi zdi da je res zlo spremenila in zdaj mi sploh ni več zanimiva.
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 03. Feb. 2010 12:47

Kakšen se vam je zdej zadnji del?

Meni ni bil nič kaj posebnega. Ponavadi mi gre pri vsakem delu ful na jok ali pa na smeh, pri tem delu sm mela pa večina skoz 'poker face' :D
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 05. Feb. 2010 22:47

Men je bil pa ful lep del. In zabaven :) Malo me je spominjal na stare dele.
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 07. Feb. 2010 19:38

Look who's back! In to celo še boljši kot je bil :yau:

(Slikca je iz 17. dela.)
Slika
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ninc » 09. Feb. 2010 19:07

joy23 napisal/-a:Look who's back! In to celo še boljši kot je bil :yau:

(Slikca je iz 17. dela.)
Slika

u jeah! :love:
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 10. Feb. 2010 0:06

In mnenja o novem delu? :D

Meni je bil prov čustven del...še posebi ta zgodba, ki se vrti okoli Jamesovih (nočm preveč napisat, če slučajno katera še ni gledala).
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a haylee » 10. Feb. 2010 0:15

^^ Men je bil luškan del, čeprov OTH že dolg časa ni to kar je bil včasih :? Vsi liki so za moje pojme mal "medli" - pogrešam bitchy, veselo, samovšečno Brooke, njena mt je ratala vsa pocukrana, Haley pa Nathan sta čiiiist preveč the perfect couple...vsi so taki pozitivčki (negativni liki so pa prešibki oz. maš preveč občutk, da so stranski liki), men je bla pa glih drama všeč :wink: 7th heaven all over again (=sladkooornaaaa :D ).
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 10. Feb. 2010 21:34

Ja jaz tudi pogrešam staro Brooke.

Meni sta pa Nathan in Haley super par, ampak nista za moje pojme perfert. Sta imela v svoji zvezi že veliko vzponov in padcev in to mi je ful všeč pri njima, ker se res vidi, da se resnično ljubita in se znata pogovort, delat kompromise... Za moje pojme sta čist en tak življenski par (ok če odštejemo to, da sta oba slavna :D ).
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 11. Feb. 2010 12:43

Men je bil ful lep, žalosten del :( Kar se pa tega tiče, da OTH ni več to kar je bil ... OK, saj se strinjam, da so prve 3, 4 sezone bile najboljše, čeprav je meni tudi ta ful všeč in sem spet navdušena nad OTH, kot sem bila včasih. Ta sezona mi je boljša tudi od 5. Edino nekje v drugi polovici 6. sezone so se mi malo zamerili, je bil živ dolgčas. Ampak važno da je zdej spet fajn :D Brooke se je tudi spremenila, ja, ampak je še vedno moja najljubša :D Veliko manj mi je bila všeč sprememba npr. pri Peyton. Kakšnega negativca bi pa res rabli, ja, to se pa strinjam :) Pa ne mi s 7th heaven :D

Kar se pa 8. sezone tiče, je pa tole nekaj novega:

SpoilerTV got some info about 2010/2011 season pick-ups and cancellations - including news on One Tree Hill. While fellow CW shows The Vampire Diaries, Gossip Girl, 90210, America's Next Top Model, Supernatural, and Smallville are shoe-ins for another season, Melrose Place has likely been axed and Life Unexpected is still up in the air.

As far as OTH is concern, here's the scoop - There are some messy contracts and negotiations and it could go either way but even if renewed it will likely have budget cuts and maybe lose more cast members and producers. SOAPNET has the option of renewing it if the CW were to cancel it.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 11. Feb. 2010 16:59

Uf pol ni še nič določeno glede 8. sezone :? Mogoče bi blo v tem primeru bolš, da zaklučjo.
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 11. Feb. 2010 17:28

haley napisal/-a:Mogoče bi blo v tem primeru bolš, da zaklučjo.

:eek: Zakaj?? A misliš zarad tega, ker bi lahk zgubil še več igralcev in producentov? Ker če misliš kr tak te bom po riti :D
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 11. Feb. 2010 22:36

^^Hehe. Oth je moja naj serija, ampak res neb rada da se zmanjša število igralcev in vseh sodelujočih pri seriji. Pa kukr sm spremljala na netu se je tudi gledanost v ameriki zmanjšala in res neb rada, da tok časa vlečejo serijo, da bo pol res že vsem podn in da bo gledanost porazna. No mene kot gledalca zagotovo ne bodo zgubil v nobem primeru :D
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 17. Feb. 2010 2:01

Nisem še pogledala novega dela, sem pa vidla Mirando and she sucks! :roll: Že od začetka.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 17. Feb. 2010 8:39

^^ Meni je pa v tem delu prov fajn. Sej boš vidla no :) Huda sta mi z unim natakarjem :D

Novi promoti:

+ sneak peek:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov