One Tree Hill
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
v dobrem tednu pogledala do 14 dela 6. sezone. And...love it
Lucas itak najbolj sexy, sploh v zadnjih sezonah, ko ima malo na irokezo narejeno frizurco. Bi se kr premaknla na Peytonino mesto.
Brooke je itak tak srčk Jullian je tut tok sexy.
Jamie pa je tut took srčkan
Komi čaka da še do konca pogledam in pol vsak teden redno spremljam, čeprv ne vem kako se bom navadla na lucasovo odsotnost (peyton bom že prežvela )
Lucas itak najbolj sexy, sploh v zadnjih sezonah, ko ima malo na irokezo narejeno frizurco. Bi se kr premaknla na Peytonino mesto.
Brooke je itak tak srčk Jullian je tut tok sexy.
Jamie pa je tut took srčkan
Komi čaka da še do konca pogledam in pol vsak teden redno spremljam, čeprv ne vem kako se bom navadla na lucasovo odsotnost (peyton bom že prežvela )
Don't worry, be happy!!
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
^^Ja je res. Samo po drugi strani pa tud mogoče prov da ni...ker koliko žensk pa je že do 25. leta srečno poročena in ima že vsaj enega otroka? Se mi zdi veliko bolj realno, da še nekaj časa iščeš idealnega partnerja, pa da nimaš otroka že pred koncem srednje šole...
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Hud del je bil Eden boljših v tej sezoni. Res mi je všeč, kaj so naredili z OTH glede na to, da P&L ni več in da so dodal par novih glavnih. Brooke se mi ful smili, bil bi že čas da bi tud ona bila zares srečna. Pa sej po moje bosta z Julianom kmal pošlihtala zadeve in bo zanosila še do konca sezone Z Julianom pa ne vem če bi držala al ne. Mi je skoz šlo po glavi "pa kaj ti je, kaj delaš" in tud jst bi ga na Brookinem mestu poslala nekam in bi bla jezna - ktera pa ne bi bla? Ampak po eni strani ga pa razumem, pač htel je Alex stat ob strani ko ji je blo težko, pa vidlo se mu je, da mu je hudo zaradi Brooke. Da pa ima Alex samo za prijateljico smo pa že tudi videli. Po drugi strani pa Alex - je tud ena prava drama queen, na konc se mi je pa tud zasmilila, ker bo zdej izpadlo, kot da si je vse izmislila. Sam kok se je pa tale Millie spremenila! Haley - vedno jo rada gledam in poslušam ko nastopa in sem vesela, ko ima kakšno novo pesem
Use your head and follow your heart.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
haley napisal/-a:^^Ja je res. Samo po drugi strani pa tud mogoče prov da ni...ker koliko žensk pa je že do 25. leta srečno poročena in ima že vsaj enega otroka? Se mi zdi veliko bolj realno, da še nekaj časa iščeš idealnega partnerja, pa da nimaš otroka že pred koncem srednje šole...
ja no.. malo je smešno ker so vsi tako mladi pa imajo vsi nevemkakšne kariere in biznise..
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
^^ V bistvu so vsi neki celebrities Brooke modna kreatorka, Haley pevka, Nathan košarkar, Quinn fotografinja, Clay športni agent, Julian filmski režiser, Alex igralka, Lucas pisatelj, Peyton ima/je imela glasbeno založbo, Mouth komentator/voditelj ... Daleč so prišli, ni kej
Use your head and follow your heart.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov