One Tree Hill
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
a se meni samo zdi a niso nič konkretnega povedal zakaj ni več L in P?
Ali pa samo ne gledam dovolj pozorno, ker mi je ratalo tako brezveze, da imam včasih na forumih in samo zvok poslušam
Ali pa samo ne gledam dovolj pozorno, ker mi je ratalo tako brezveze, da imam včasih na forumih in samo zvok poslušam
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
^^Ja tudi jaz nisem zasledila podatka zakaj L in P ni več...ju pa itak ves čas omenjajo, tako da imaš kar občutek kot da sta še zmeraj zraven...
Drugače se mi pa zdi igralka, ki igra Quinn kar primerna za Haleyino sestro...se tudi meni zdita podobni.
Drugače se mi pa zdi igralka, ki igra Quinn kar primerna za Haleyino sestro...se tudi meni zdita podobni.
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
M|nChy napisal/-a:no...meni se zdi da je po videzu kar primerna za njeno sestro...se mi zdita malo podobni
haley napisal/-a:Drugače se mi pa zdi igralka, ki igra Quinn kar primerna za Haleyino sestro...se tudi meni zdita podobni.
Podobna frizura naredi svoje
Alex je dobra popestritev, men je ful smešna Kaj je blo zdej to v zvezi z Nathanovim škandalom? Haley je rekla, da nej oni ženski plačajo, ne vemo pa, kaj je potem Nathan rekel Clayu - ali mu je rekel, nej ji plačajo in je potem Clay zajebal, ali pa je Nathan res rekel, da naj ji ne plačajo - v tem primeru pa je naredil kontra kot je rekla Haley (in spet ne bo vesela ).
Dan je pa res
Use your head and follow your heart.
- baronica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 3. 2009
če je šel nathan potem na koncu jamieju povedat kaj se dogaja, torej hailey ve da ji niso plačali in da bo škandal prišel v javnost, ker pač nathan zatrjuje da ni njegov otrok in ji nebo plačal.
drugače pa se mi zdi da je rachel z danom samo zaradi denarja
drugače pa se mi zdi da je rachel z danom samo zaradi denarja
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
V ponedeljek 12.10 v Zda, torej v torek pripravljeno za dol dat
Kje so Jamie-ja našli- tamal je the cutest thing ever
Pa Quinn je tud čist zmedena. Sicer pa Brooke& Jullian=
Kje so Jamie-ja našli- tamal je the cutest thing ever
Pa Quinn je tud čist zmedena. Sicer pa Brooke& Jullian=
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Joooj, kak mi je bil ta del fajni! OTH je res the best nadaljevanka ever! Julianu se vidi, da ima čist poštene namene z Alex, sam kaj bo pa iz tega na koncu ven prišlo bomo pa še videli. Se mi pa zdi, da Brooke že zdej ne paše to. Tista fora z Millie mi je bla ful dobra Možno, da si bosta tud Alex in Quinn prišli kej v lase zaradi Claya. On mi je čist hud btw Quinn mi pa ni več tak zanimiva, sej je fajna, sam nej se že loči in gre naprej, se mi zdi da mal preveč nategujejo to zgodbo - pa je bil komi 4. del. Thank god niso Dana nič kazal. Konec je pa tud bil ful nor! Komi čakam naslednji del! Aja, danes sem prvič čisto malo pogrešala Peyton, v Red Bedroom Records, ker se mi zdi, da samo ona zares spada tja Pa Haley mi je ful lepa z ravnimi lasmi in fru-frujem.
Use your head and follow your heart.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov