One Tree Hill
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
I still love OTH . Meni je bil všeč del- še posebi Jullian & Brooke sta super skupaj. Nova lika sta mi tudi všeč. Nič ne pogrešam L&S.
I want more
I want more
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Jagodkaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2007
meni pa ni bil všeč prvi del. se mi zdi, da bi bil že čas da končajo serijo, ker niti nimajo več veliko novega za povedat. sicer jo bom še malo spremljala, že zavoljo dobrih starih časov, ko je bila super, ampak raje ne bom imela prevelikih pričakovanj.
-
joy23 - Cosmofrik
Joooj, ta del je bil ful fajni!! Ful smešnih prizorov in prav tako šokantnih. Nathan in Clay shirtless , the new bitch Alex (jst sem vedla da igra tist glede obleke ), Rachel&Dan ... Pa tole ko je Haley oponašala Peyton in Lucasa je blo res smešno, čist ju je utrofla; pa tole: "Who's the bitch now, bitch?" Haley je faca. Upam da tole z Nathanom ni res, ker Naley sta res true love!
Huh, so much drama
Btw, a se vam zdi Quinn dobra izbira za Haleyino sestro?
Huh, so much drama
Btw, a se vam zdi Quinn dobra izbira za Haleyino sestro?
Use your head and follow your heart.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Kaj mi lahko katera mal spomin osveži pa pove kam sta Lucas pa Peyton kao šla, ker več nista v seriji? Ker se ne morem spomnit kaj je blo v zadnjem delu prejšnje sezone. Drugače pa ju tud ne pogrešam preveč. Edino Dan mi že rahlo najeda, za Quinn se pa strinjam... res kr naprej jokca brezveze.
Yada, yada, yada...
-
joy23 - Cosmofrik
^^ Preselila sta se pač nekam drugam, nič druga ni blo rečeno
Ja, to že, da Quinn skoz jokca, samo jst sem mislila, če je primerna za Haleyino sestro glede videza in tega Pa sej jokca tud ne skoz, v 1. delu je tak na koncu povedala glede njenega moža, potem je pa še tako bil samo en del Meni je drgač faca. Si pa ne želim happy enda z Davidom, jst jo vidim s Clayem
Ja, to že, da Quinn skoz jokca, samo jst sem mislila, če je primerna za Haleyino sestro glede videza in tega Pa sej jokca tud ne skoz, v 1. delu je tak na koncu povedala glede njenega moža, potem je pa še tako bil samo en del Meni je drgač faca. Si pa ne želim happy enda z Davidom, jst jo vidim s Clayem
-
joy23 - Cosmofrik
Pa meni zgleda kar da je res, čeprav že skoz odkar se je spremenil čakam, da bo naredil kej takega da bomo videli, da ni res Ne vem, vseeno nekako ne morem verjet, konec koncev je to Dan Vem pa da je zdej čist dolgočasn in brezvezn
- baronica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 3. 2009
jaz preprosto vtipkam v google one tree hill online pa gledam preko interneta, ker mi preko torrenta dolgo dol vleče
sicer je na internetu slaba kvaliteta pa podnapisov ni, razen včasih najdem kakšne kitajske
drugače pa je mene šokiralo da sta rachel in dan skupaj, ona mi je bla vedno taka bitch, no saj zato pa sta skupaj
sicer je na internetu slaba kvaliteta pa podnapisov ni, razen včasih najdem kakšne kitajske
drugače pa je mene šokiralo da sta rachel in dan skupaj, ona mi je bla vedno taka bitch, no saj zato pa sta skupaj
-
M|nChy - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 8. 2008
- Kraj: Maribor
joy23 napisal/-a:^^ Preselila sta se pač nekam drugam, nič druga ni blo rečeno
no...meni se zdi da je po videzu kar primerna za njeno sestro...se mi zdita malo podobni
*¤* It''s the little things that drives me crazy *¤*
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov