One Tree Hill
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Men je pa OTH še zmeri zakon prov pogrešala bi ga! Mi ugaja ta bolj umirjen ritem. Se mi zdi, da se je čist preveč stvari v npr. prvih 3 sezonah zgodl.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
joy23 napisal/-a:Pa sej začetek 6. sezone je bil men še super. Zdej se pa nič več zanimivega ne zgodi in se mi zdi, da se prav vidi, da hočejo neki "wau" nardit, pa jim nekak ne uspe
Ja tudi jaz sem takega mnenja, čeprav je to zame še vedno najboljša serija ever! Pa tud fuuuuul bi jo pogrešala, če je zdaj naenkrat kar ne bi bilo več...
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
buubbika napisal/-a:Amm, kje vi najdete epizode od 6 sezone? Nikjer ne najdem, da bi zlovdala kot dvdrip, povsod je TV.. Gledla sm pa na torrentz.. Al to gledate tko prek neta, kot je 1 npr. nek link dala?? I want to watch it!
Js gledam prek neta na greatstufftv, pol čez čas si pa potegnem dol z emule...
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Jst vlečem epizode s strani torrentz. Sej DVDrip še tk ne more bit, če še ni DVD-jev ... Ti ki so pa s TV so pa itak zelo dobra kvaliteta, enako kot DVD, ni tako kot npr. pri filmih, ki so posneti v kinu.
Use your head and follow your heart.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Brez zamere, sam zakaj eni sploh še gledate, če vam je tak bedno? Men bi blo škoda zapravt 45 minut za neki in si zdraven skoz mislt, o šit kak je to bedno.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov