One Tree Hill
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Ena dobra novica in dve slabi ... Potrjeno je, da 7 sezona bo, vendar brez Chada in Hilarie. V tem primeru bi jst raje videla, da 7 sezone sploh ne bi bilo. Zdej bo itak čist brezveze
Dva promora za naslednji del:
Naslednji del bo 16. marca.
Dva promora za naslednji del:
Naslednji del bo 16. marca.
Use your head and follow your heart.
-
Tamceek - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2008
Ne vem če je kaka poanta 7.sezona, če ne bo Chada in Hilarie, ki sta ena izmed glavnih gralcev bi tud jaz zaradi tega rajši vidla da bi bla 6.sezona zadnja in bi naredli lep konec za vse in bi blo to to..
..just wanna dance, wanna go insane...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Mogoče bo pa kul, ko ne bo Hilary in Chada, se bodo vsaj malce bolj na druge like osredotočili (npr. Brooke). Js bi blazno pogrešala OTH, če ga neb blo več. Pa se mi zdi, da je zgodba Lucasa & Peyton že malce izpeta.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tamceek - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2008
Saj mogoče res, da bo še bolj zanimivo. Samo jaz osebno bom pogrešala Chada nekak mi je zlezo pod kožo in si res ne znam predstavljat OTH brez njega.. Ampak kljub temu sem 80% da bom vseeno gledala 7.sezono, ker bom čist preveč radovedna kaj se bo zgodilo z ostalim in kak bodo zapolnili to "praznino"..
..just wanna dance, wanna go insane...
-
joy23 - Cosmofrik
Sej jst bom tud še gledala, ker vem da ne bom mogla da ne bi Pa še nora sem na Brooke oz. Sophio Ja, mogoče se bodo res bolj osredotočili na ostale like, kar ni slabo, s Peyton in Lucasom itak ni nič pametnega zadnje čase (pustimo nosečnost), samo vseeno pač ne bo več isto. Lucasa še ne bi pogrešala, Peyton pa bom, čeprav mi je bla najboljša v prvih sezonah.
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Meni sta Lucas in Peyton postala precej dolgočasna; zdi se mi, da sploh več ne vedo, kako bi še "nategovali" njuno večno ljubezensko zgodbo. Bi pa gotovo pogrešala serijo, če bi jo ukinili ... Ampak pravijo, da je stvari najbolje končati, ko so na vrhuncu uspeha.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
joy23 - Cosmofrik
FairyAngel napisal/-a:Ampak pravijo, da je stvari najbolje končati, ko so na vrhuncu uspeha.
Zaradi tega bi jst raje videla, da končajo.
Glede na zadnji promo, ko Lucas reče Peyton, da lahko umre, če bo imela otroka, je res zelo možno, da bo Peyton umrla.
Tule je pa sporočilo od Hilarie:
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Sicer mi v seriji nista ne Lucas niti Peyton naj lika, si ne predstavljam nove sezone brez njiju! Menim, da če gre kdo od glavne peterke stran to ne bo več isti oth...tako, da se mi zdi da bi bilo bolje, da bi kar zaključili s 6. sezono pa nardijo en happy end.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
naslednji torek bo na netu nov del. Torej 16. marca v ZDA.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]