One Tree Hill
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Tega dela se pa res veselim! (9. del)
Še nekaj novičk: Igralka, ki igra Miilicent, je v intervjuju namignila (hote ali nehote?), da bosta z Mouthom mogoče imela baby Moutha
In še glede 7. sezone - Mark (scenarist) je za to, prepričati mora samo še glavne igralce. Najmanj navdušena naj bi bila Joy, ker zaradi snemanj ne more biti veliko z možem in bi si rada ustvarila družino. Po eni strani jo razumem, samo ne predstavljam si OTH brez Haley, kakšno zgodbo bi kej naredili, da je ne bi blo več
Dodajam: v enem delu naj bi zaigral Dawson iz Dawson's Creek
Še nekaj novičk: Igralka, ki igra Miilicent, je v intervjuju namignila (hote ali nehote?), da bosta z Mouthom mogoče imela baby Moutha
In še glede 7. sezone - Mark (scenarist) je za to, prepričati mora samo še glavne igralce. Najmanj navdušena naj bi bila Joy, ker zaradi snemanj ne more biti veliko z možem in bi si rada ustvarila družino. Po eni strani jo razumem, samo ne predstavljam si OTH brez Haley, kakšno zgodbo bi kej naredili, da je ne bi blo več
Dodajam: v enem delu naj bi zaigral Dawson iz Dawson's Creek
Use your head and follow your heart.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
Jst sm si pa šele zdej pogledala ta zadn deu in mi je biu ušeč, sicer se ni nč posebnega zgodil, ampak je blo useen nice
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Men je bil pa 7. del najboljši v tej sezoni! Prov hudo.
Peyton pa Lucas sta bla smešna.
Komi čakam 9.del.
Js bi bla pa zelo vesela 7. sezone, naj bo še tako zlajnano, še zmeri je boljš k ogromno drugih nadaljevank.
Peyton pa Lucas sta bla smešna.
Komi čakam 9.del.
Js bi bla pa zelo vesela 7. sezone, naj bo še tako zlajnano, še zmeri je boljš k ogromno drugih nadaljevank.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- fatima
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2006
- Kraj: Novo mesto
jst sem drugače šele pri četrti sezoni - pač morm pogledat vse na novo, ker sem nekje vmes končala. čist eno informativno opažanje - a se je samo meni zdelo da se je v tretji sezoni ful velik uporabljala fraza:
and I love you for that (but....)
and I love you for that (but....)
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Men pa je že skor vseeno, če bo naslednja sezona al ne. Se mi že skor zdi, kot da nimajo nekih idej pa tak... nič kaj napetega se ne dogaja, včasih se že dolgočasim zravn. Škoda, ker mi je drugač ena izmed top nadaljevank.
Yada, yada, yada...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov