One Tree Hill
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
Amm..zakaj pa šele čez dva tedna?
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Jaa..ful dobr je biu ta del
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
sam ne kapiram konca.. če je dana kao avto zbil in je bil cel bogi... itd. uglavnem na koncu, ko je dan ustrelil ženščo zmešano je praktičn rešil vse. zakaj potem na koncu kaže, da sta sam on pa še zmešana nanny? a ni logičn, da bi dana odpeljal z rešilcem in uno zmesano kuro v bolnico/zapor - on jo pa sam (do/po)konca al sm js sam to mal narobe zastopla?
uglavnem v belem tisku je tisto, kar mene zanima, da ne bom nekomu kaj pokvarila, ker se dela morda ni videl
uglavnem v belem tisku je tisto, kar mene zanima, da ne bom nekomu kaj pokvarila, ker se dela morda ni videl
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
anoyel z belo - ne vem, men je blo tud čudno to..najprej mi je blo smotan še to, ker tisti dve nista takoj klicali policijo, ampak se kr neki pogovarjale..k da sta čakale, da ju še enkrat napade zmešana nanny ..in ja, logično bi blo, da bi bila nakonc tm policija..ne pa da Dan use sam zrihta..možn, da so Haley, sinčk & 'grandma' šli čimprej dam, poklical policijo..ta cajt je pa tista spet k seb pršla ..kr neki uglavnm ja, se strinjam. ..ampak nasploh je biu pa ful dobr del!
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Evo, sm končno tud js pogledala.
Men je bil OK del, sam sm mogoče mal več pričakovala Ali pa če mi ni bil tako napet, ker sem vedela da se bo v redu izteklo Pa smešno mi je blo to - kako je Haley vedela, ko je prišla k sebi, da sta Carrie in Jamie v koruzi in po kakšnem naključju se je znašla ravno tam, kjer je bil Jamie? Kako je Deb lahko vedela, da je nekej narobe in da je v zvezi s Carrie? Pa to tud - Dan nikol ni mogel ustat (ali pa res komaj), zdaj je pa stal brez problemov, pa še kljub injekciji No, samo moje ugotovitve, drugač je blo pa fajn
Men je bil OK del, sam sm mogoče mal več pričakovala Ali pa če mi ni bil tako napet, ker sem vedela da se bo v redu izteklo Pa smešno mi je blo to - kako je Haley vedela, ko je prišla k sebi, da sta Carrie in Jamie v koruzi in po kakšnem naključju se je znašla ravno tam, kjer je bil Jamie? Kako je Deb lahko vedela, da je nekej narobe in da je v zvezi s Carrie? Pa to tud - Dan nikol ni mogel ustat (ali pa res komaj), zdaj je pa stal brez problemov, pa še kljub injekciji No, samo moje ugotovitve, drugač je blo pa fajn
Use your head and follow your heart.
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
densy napisal/-a:Deb je vidla v predalu slikco od psihoneni in pol se je spomnla, da jo je takrat na igrišču srečala, ko je tamauga merkala..
dobr spomin. sploh se nism spomnala na njun pogovor v parkcu ob igrscu o tem kak nanny nič ne cenijo.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Ja prej je res ni mel, sam zdej so pa mislili, da ni hotel "sprejet" novega srca in se je odloču umret, in bi lahk Haley mislila, da ima pač eno ki skrbi za njega do smrti. No tk sm js zastopla, drgač pa tk ni važn
Use your head and follow your heart.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
joy23 napisal/-a:Zakaj se men zdi, da bo Brooke posvojila tisto Samnatho oz. da bo pač skrbela za njo
O ful dobro, kako si pa prišla do te ideje? Na podlagi tega kar se je do zdaj dogajalo v seriji al si kje slišala, prebrala? Men sploh ni padlo na pamet, da bi lahk blo kej takega...
Yada, yada, yada...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov