One Tree Hill
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Je že na netu. Od danes. Sem ga že pogledala.
Zakaj si punce ne zapomnite, da vsak torek nov del? Torej vsak ponedeljek v ZDA.
Zakaj si punce ne zapomnite, da vsak torek nov del? Torej vsak ponedeljek v ZDA.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Kakšn se vam je zdel ta del? Niste nč napisale
Js še vedno mislim, da ni Victoria naročila ropa. Sam ne vem kdo bi bil. Rachel mogoče? Skills in Deb sta mi bla od začetka smešna, sam zdej mi pa sploh ne potegneta Ne gresta mi skup. Pa Samantha mi gre tud na živce Jamie je taboljši K je reku Skillsu: "Hey grandpa" Pa po moje bomo še izvedl kdo je oče od Peyton.
Js še vedno mislim, da ni Victoria naročila ropa. Sam ne vem kdo bi bil. Rachel mogoče? Skills in Deb sta mi bla od začetka smešna, sam zdej mi pa sploh ne potegneta Ne gresta mi skup. Pa Samantha mi gre tud na živce Jamie je taboljši K je reku Skillsu: "Hey grandpa" Pa po moje bomo še izvedl kdo je oče od Peyton.
Use your head and follow your heart.
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Men je pa Jamie tako zelo simpatičen
Ne, po mojem tudi Victoria ni naročila ropa, zna bit povezano z smrkljo in njenim fantom (mogoče je kakšen čudak)...
To je po moje oče od Peyton...
Pa tudi jaz želim, da se zgodba z NeniKeri konča, ker je že too much...
Ne, po mojem tudi Victoria ni naročila ropa, zna bit povezano z smrkljo in njenim fantom (mogoče je kakšen čudak)...
To je po moje oče od Peyton...
Pa tudi jaz želim, da se zgodba z NeniKeri konča, ker je že too much...
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Tud men se zdi, da je to oče od Peyton
Drugač pa, Đejmi je cukr da večjega ni, Nathan je hot hot hot, sploh nism vedla, da je tko hud
Upam, da izvejo, da Dana ni nikjer na spregled in se jim bo to začel mal čudn zdet, ker gre tud men Keri na živce in bi jo kr fentala
Drugač mi je bil pa del tak lep, sploh una tekma.
Pa ja, še vedno glasujem za to, da je Bičtorija naročila napad na Brooke.
Drugač pa, Đejmi je cukr da večjega ni, Nathan je hot hot hot, sploh nism vedla, da je tko hud
Upam, da izvejo, da Dana ni nikjer na spregled in se jim bo to začel mal čudn zdet, ker gre tud men Keri na živce in bi jo kr fentala
Drugač mi je bil pa del tak lep, sploh una tekma.
Pa ja, še vedno glasujem za to, da je Bičtorija naročila napad na Brooke.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]