One Tree Hill
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 1145 prispevkov
• Stran 3 od 77
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 77
Naslednja
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Jaz sem si cel popoldan ta novi del dol vlekla. Torrent se mi je cel čas sesuval... Si bom ju3 uTorrent porihtala, to ne gre več tako dalje.
Bom komaj ju3 lahko novi del pogledala, smlk.
Bom komaj ju3 lahko novi del pogledala, smlk.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Ma ja bl štima Lucas-Brooke, sploh k je zdej ona bl sweet ratala, sam kaj k so se producenti drugač odločl... Itak bogica Sophia, morala snemat ljubezenske prizore z njim, pa ločvala sta se. Ne vem če se kej pogovarjata off camera.
Joj js sm mela tok smotane sanje enkrat.. Tko kr pršli so k nm cela zasedba igralska in pol smo sedel kr nekje na stopnicah in se pogovarjal.. tko normalno, kot eni znanci. Pol pa js tko kao rekla producentu: ej a bi mene dal v nadaljevanko? Pol so pa kr šli Lol. To je blo takrt k sm gledala po par delov na dan
Joj js sm mela tok smotane sanje enkrat.. Tko kr pršli so k nm cela zasedba igralska in pol smo sedel kr nekje na stopnicah in se pogovarjal.. tko normalno, kot eni znanci. Pol pa js tko kao rekla producentu: ej a bi mene dal v nadaljevanko? Pol so pa kr šli Lol. To je blo takrt k sm gledala po par delov na dan
-
Ronnie - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 2. 2007
Js tut gledam one tree hill Prišla sem pa do sredine druge sezone, pol mi pa kr naenkrat noče več cd predvajat. ne vem kaj je narobe. najbrš si bom rabila še enkrat celo sezono dol snet... Men to dol snema od sestre fant, ma tko priložnost da se mi malo prikupi
Kok pa je sploh sezon?
Kok pa je sploh sezon?
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Ni ga še:
http://www.tv.com/one-tree-hill/show/16942/summary.html
Next episode: Ashes of Dreams You Let Die
As the end of the school year approaches, Peyton considers participating in a music internship in Los Angeles, while Brooke tries to reconnect with Chase through yearbook signatures, and Haley struggles to write her valedictorian speech. Meanwhile, Dan suggests that Lucas get professional help when Karen worries about his obsession with theories about Keith's murder.
Airs: Wednesday May 30, 2007
http://www.tv.com/one-tree-hill/show/16942/summary.html
- wentaholic babe
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2007
- Kraj: The World
js se tut strinjam z eno ki je rekla , da Peyton in Lucas nista za skupaj. tut sama tako mislim, saj sta mi nekak odvratna skupaj . pa tudi Lucas bi se resno lahko ostrigel, saj mu ta frizura ne paše, tako kot tisti čisto kratki lasje.
In za Nathana mislim da bi se lahko ostirgel. saj zgleda kot Elvis Presley
Je pa ta serija res ful dobra, najbolša mi je Brooke, saj ima tako energijo, je lušna in zlo koketna, kar mi je fuul všeč!
Najboljši par sta pa definitivno Nathan in Haley, ker sta res fuul dobr par, mata tisto energijo in tko mi dajeta filing da sta res skup
Pogledla sm pa sezono 4, vklučno z 16 delom v 3 dneh
In za Nathana mislim da bi se lahko ostirgel. saj zgleda kot Elvis Presley
Je pa ta serija res ful dobra, najbolša mi je Brooke, saj ima tako energijo, je lušna in zlo koketna, kar mi je fuul všeč!
Najboljši par sta pa definitivno Nathan in Haley, ker sta res fuul dobr par, mata tisto energijo in tko mi dajeta filing da sta res skup
Pogledla sm pa sezono 4, vklučno z 16 delom v 3 dneh
Prvi neprebran prispevek • 1145 prispevkov
• Stran 3 od 77
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 77
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]