One Tree Hill

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Karja
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Karja » 03. Maj. 2007 19:48

ooo pikica najlepša ti hvala :D komi čakam d se z loada pol pa sam gledat :eek: :wink:
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 03. Maj. 2007 21:05

Jaz sem si cel popoldan ta novi del dol vlekla. :x Torrent se mi je cel čas sesuval... Si bom ju3 uTorrent porihtala, to ne gre več tako dalje.

Bom komaj ju3 lahko novi del pogledala, smlk. :(
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 03. Maj. 2007 21:09

Men tud še ni sneeeel :cry:
Upam da se bo Chad kmal postrigu :evil:
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a DOra. » 03. Maj. 2007 21:24

Meni Lucas pa Peyton nikol nista bla za skup - kot par...kot kolega ze..ampak par neeee :roll:
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 03. Maj. 2007 21:42

Ma ja bl štima Lucas-Brooke, sploh k je zdej ona bl sweet ratala, sam kaj k so se producenti drugač odločl... Itak bogica Sophia, morala snemat ljubezenske prizore z njim, pa ločvala sta se. Ne vem če se kej pogovarjata off camera.

Joj js sm mela tok smotane sanje enkrat.. Tko kr pršli so k nm cela zasedba igralska in pol smo sedel kr nekje na stopnicah in se pogovarjal.. tko normalno, kot eni znanci. Pol pa js tko kao rekla producentu: ej a bi mene dal v nadaljevanko? Pol so pa kr šli :? Lol. To je blo takrt k sm gledala po par delov na dan :D
Uporabniški avatar
Ronnie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ronnie » 04. Maj. 2007 13:13

Js tut gledam one tree hill :D Prišla sem pa do sredine druge sezone, pol mi pa kr naenkrat noče več cd predvajat. ne vem kaj je narobe. najbrš si bom rabila še enkrat celo sezono dol snet... Men to dol snema od sestre fant, ma tko priložnost da se mi malo prikupi :P :D
Kok pa je sploh sezon?
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 04. Maj. 2007 14:11

Trenutno so 4. sezone... jaz upam, da še bo kakšna mi je full fajn nadaljevanka... čeprav nisem nič slišala, da bi se kaj govorilo da bodo še kakšno sezono posneli ali?
Yada, yada, yada...
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 04. Maj. 2007 15:01

Ne vem za peto sezono.. bom spremljala na netu kaj se dogaja po forumih :)

Ste gledale nov del?? Men je bil tok dobr, čeprov bi se loh kej več zgodil.. Mouth je kr šou, to je krneki blo... Brooke & Peyton :gut: Dobr sta shendale situacijo :)
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Karja » 04. Maj. 2007 15:57

evo pogledala nov del :D kje je ta 17.?!?!?!?! komi čakam d bo naprej, čeprov tale del ni biu ne vem kva ampk ok, važn d sm jih po dolgmu času spet vidla ;)
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a DOra. » 04. Maj. 2007 16:59

Ja to men tudi zanima kak sta ova2 snemala ko sta se locevala pa mela skupne prizore :? ko ga pomoje vijet ne mores ne pa da bi se pred kamerami glumo kak se mas rad...uf :roll:

po moje se tak vidi da je res dobra igralka :)
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Karja » 24. Maj. 2007 12:52

mene zanima, če je kera že dobla 19. del, pa s kje ga je downloadala k js nikjer ne najdem :?
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 24. Maj. 2007 12:56

Ni ga še:
Next episode: Ashes of Dreams You Let Die
As the end of the school year approaches, Peyton considers participating in a music internship in Los Angeles, while Brooke tries to reconnect with Chase through yearbook signatures, and Haley struggles to write her valedictorian speech. Meanwhile, Dan suggests that Lucas get professional help when Karen worries about his obsession with theories about Keith's murder.
Airs: Wednesday May 30, 2007

http://www.tv.com/one-tree-hill/show/16942/summary.html
Uporabniški avatar
~Tia~
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~Tia~ » 25. Maj. 2007 7:41

A še kr ni torrenta za sredino epizodo? No, če ga je katera že najdla, bi lepo prosila, da ga prilepi, ker ga jst sploh ne najdem :?
Uporabniški avatar
~Tia~
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~Tia~ » 01. Jun. 2007 14:02

A je že kdo pogledal sredino epizodo? Jst sm čist :eek:
Pa tam, ko je Mouth nesel Jimmyjev year book njegovi mami, sm čist solzne oči dobila :tear:
wentaholic babe
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 1. 2007
Kraj: The World

Neprebrana objavaNapisal/-a wentaholic babe » 01. Jun. 2007 15:45

js se tut strinjam z eno ki je rekla , da Peyton in Lucas nista za skupaj. tut sama tako mislim, saj sta mi nekak odvratna skupaj :? . pa tudi Lucas bi se resno lahko ostrigel, saj mu ta frizura ne paše, tako kot tisti čisto kratki lasje.

In za Nathana mislim da bi se lahko ostirgel. saj zgleda kot Elvis Presley :lol: :evil:

Je pa ta serija res ful dobra, najbolša mi je Brooke, saj ima tako energijo, je lušna in zlo koketna, kar mi je fuul všeč! :!: :wink:

Najboljši par sta pa definitivno Nathan in Haley, ker sta res fuul dobr par, mata tisto energijo in tko mi dajeta filing da sta res skup :!: :lol: :)

Pogledla sm pa sezono 4, vklučno z 16 delom v 3 dneh :!: :wink: :lol: :wink: :D

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]