One Tree Hill
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
ok, k se že tolk govori o tem OTH-ju sem si js zdej dala lowdat 1. sezono. me prav zanima kaj je to za ena serija.ampak glede na komentarje zgleda fajna. no, bomo pokomentirala k pogledam .
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
inchy84 napisal/-a:Jst sm na konc nekak tkole zgledala
Sej sm pričakovala, da se bo še zapletlo, sam tega pa res nisem pričakovala nooo
Pa ja no. Kr neki
Drgač pa itak kot ponavadi, fajn del, sam dve "bičz" mi gresta na živce ... aaaaa, kok bi ju zašamarla
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
lolitaa napisal/-a:ok, k se že tolk govori o tem OTH-ju sem si js zdej dala lowdat 1. sezono. me prav zanima kaj je to za ena serija.ampak glede na komentarje zgleda fajna. no, bomo pokomentirala k pogledam .
Jaaaa lolitaa moraš gledat
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Whaaaat theeee fuuuuuck? Kakšn konc? Kriza! nism prčakvala
Drugač pa tist kar je Brooke rekla Peyton kao da sta bla vedno samo Lucas in Peyton, pol sm se res spomnla kako se je serija začela - s tem, da je bil on ful vanjo zaljubljen.. iii
Drugač mi je pa Haley ful tečna, pa tko čudno vlogo so ji letos napisal, k da se nč s frocom ne ukvarja mi izpade.. krneki.
Brooke je mela pa ful lep top... vau. Pa bartender je hooottt . Ok zdej sm pa vse povedala pomojm
Drugač pa tist kar je Brooke rekla Peyton kao da sta bla vedno samo Lucas in Peyton, pol sm se res spomnla kako se je serija začela - s tem, da je bil on ful vanjo zaljubljen.. iii
Drugač mi je pa Haley ful tečna, pa tko čudno vlogo so ji letos napisal, k da se nč s frocom ne ukvarja mi izpade.. krneki.
Brooke je mela pa ful lep top... vau. Pa bartender je hooottt . Ok zdej sm pa vse povedala pomojm
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
OMG! Kak konec tega dela. Tega res nism pričakovala-js še vedno upam na moj naj parček
Res super del! Jou, ta varuška...kaka bitch!! Kar s kladivom bi jo po glav!
Res super del! Jou, ta varuška...kaka bitch!! Kar s kladivom bi jo po glav!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Mja... Jaz predvideva, da se bo res skoraj poročil z Lindsey, ampak bo pred oltarjem tiho (ne bo rekel ne NE in ne JA) ali pa bo ona spoznala, da je ne ljubi dovolj... Na koncu sezone pa bo končno prišel s Peyton skupaj... (moj idealen scenarij)
Čeprav mi je Brooke najbolj simpatična oseba v seriji, ampak mislim, da Lucas kar paše k Peyton (sta oba svetlolasa ), Brooke bi pa privoščila tistega kelnarja v Tricu (Owena) - joj, kako jo je na koncu zabil: "you're too young for me - maybe when you grow up" .
Čeprav mi je Brooke najbolj simpatična oseba v seriji, ampak mislim, da Lucas kar paše k Peyton (sta oba svetlolasa ), Brooke bi pa privoščila tistega kelnarja v Tricu (Owena) - joj, kako jo je na koncu zabil: "you're too young for me - maybe when you grow up" .
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
MIGRENA napisal/-a:Waaaa en lepotec prihaja nazaj (Chase) :
http://www.youtube.com/watch?v=q0H4EexujAg
Komi čakam na nove dele! Res mi je dobra sezona ratala no, dobr so zapletl tole.. Upam da je ne bodo kej kmal skenslal al pa kej
Kaj je Chase manjši od Owena lol... pa drgač mi ni bil Chase tko simpa sam tle na teh fotkah je kr luškan... Brooke je pa itak čist lepa. Kdaj bodo pa kej Karen pa Lily pa od Nathana mati itd nazaj pršli?? Šele na poroko?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov