One Tree Hill
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
jagodka85 napisal/-a:*mala* napisal/-a:A sem edina, ki mi je všeč par Lucas & Peyton? Men pa z Brooke ni pasal skup (vsaj po karakterjih v nadaljevanki ne).
Nene, jst sm tud za L&P
Jest sm tut čist za , včeraj sm se pa itak topila ob 5. delu...
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
jagodka85 napisal/-a:urszika napisal/-a:Kerga leta nej bi se to dogajal? Mislm sej nima veze sam v tej epizodi je flashback pa ma Lucas iPhone pa mi je smešn mal.. ah js se v take malenkosti zapičm
kao tri leta nazaj se prav ... 2004?
Pomojem pa da ne ker so prve 4 sezone ble ubistvu zadnji dve leti srednje šole, se pravi je to še bolj nazaj kao.. mah sej nima veze, iPhone ma pač.
Ma js se res preveč obremenjujem sam mi je blo kr zanimivo gledat k sta bla v tem delu Brooke pa Lucas oziroma Sophia pa Chad.. k sm kr čutla da Sophia bl tko hladno igra, vsaj zdel se mi je tko. Pa še kušnt sta se morala aj aj Res se mi je zdela manj tko živahna kokr je Brooke ponavad
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Kaj pa je šlo narobe med Sophio pa Chadom, da sta šla narazen? (saj sta bila poročena, a?)
Sem pa pravkar pogledala in mi je tudi tisti i-phone v glavo stopil . Se je moralo pa odvijati to po zaključku srednje šole, glede na to da je Jamie že dobro leto star pa da je Brooke v New Yorku pa Peyton tudi na drugem koncu...
Sem pa pravkar pogledala in mi je tudi tisti i-phone v glavo stopil . Se je moralo pa odvijati to po zaključku srednje šole, glede na to da je Jamie že dobro leto star pa da je Brooke v New Yorku pa Peyton tudi na drugem koncu...
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
iluzija napisal/-a:Kaj pa je šlo narobe med Sophio pa Chadom, da sta šla narazen? (saj sta bila poročena, a?)
Ja, sta bla poročena, enih 5 mesecev, potem pa sta se razšla, ker je Chad Sophio preveru In to s Paris Hilton
No, ko sm že glih Paris omenla - mene ta Lindsay od Lucasa ful na Paris spominja, zarad nosa in ustnic. Pa sej drgač je ok, sam mi nekak ne potegne...
Js sm tud bla vedno za Brooke in Lucasa, ker mi je ona tud naj naj Sam zdej sm pa kr za Peyton da bi bla skup
Use your head and follow your heart.
-
~Tia~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 8. 2006
Še moje mnenje kdo bi mogu bit skupi : Peyton in Lucas zihr ne. Onedva mi res ne sedeta skupej. Lucas pa Brooke bi bla velik bolš. Sicer mi je ta Lindsey ful simpatična, ampak ne vem zakaj se mi zdi prestara za Lucasa . Drgač bi mi bla pa popoln par Peyton pa Jake
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
urszika napisal/-a:jagodka85 napisal/-a:urszika napisal/-a:Kerga leta nej bi se to dogajal? Mislm sej nima veze sam v tej epizodi je flashback pa ma Lucas iPhone pa mi je smešn mal.. ah js se v take malenkosti zapičm
kao tri leta nazaj se prav ... 2004?
Pomojem pa da ne ker so prve 4 sezone ble ubistvu zadnji dve leti srednje šole, se pravi je to še bolj nazaj kao.. mah sej nima veze, iPhone ma pač.
tri leta sm rekla zato, ker je pisal kao 3 leta nazaj koj ko je začel kazat to. Ker zdj so kao štir leta po koncu šole, se prav je blo tist eno leto po koncu šole
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
~Tia~ napisal/-a:Še moje mnenje kdo bi mogu bit skupi : Peyton in Lucas zihr ne. Onedva mi res ne sedeta skupej. Lucas pa Brooke bi bla velik bolš. Sicer mi je ta Lindsey ful simpatična, ampak ne vem zakaj se mi zdi prestara za Lucasa . Drgač bi mi bla pa popoln par Peyton pa Jake
Meni se tudi zdi prestara.
Drugače pa - Jake! Kje pa je on? Ziher se bo pojavil še kje. In super bi bilo, če bi bila nazaj skup. Onadva sta pa res skup pasala.
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
joy23 napisal/-a:
No, ko sm že glih Paris omenla - mene ta Lindsay od Lucasa ful na Paris spominja, zarad nosa in ustnic
moj je isto rekel
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Dogajal naj bi se enkrat med tem ko so na faksu. Glede na to, da je Nathan igral košarko, Lucas ga je pa treniral pa glede na to koliko je Jamie star. Se mi zdi tak flashback čist fin, da se vidi mal ozadje njihovih dejanj
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
Anja321 - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 6. 2005
~Tia~ napisal/-a:Še moje mnenje kdo bi mogu bit skupi : Peyton in Lucas zihr ne. Onedva mi res ne sedeta skupej. Lucas pa Brooke bi bla velik bolš. Sicer mi je ta Lindsey ful simpatična, ampak ne vem zakaj se mi zdi prestara za Lucasa . Drgač bi mi bla pa popoln par Peyton pa Jake
jaaa, men tut samo jake paše k peyton ampak pomoje ni v planu tega
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Ja, to je blo tri leta nazaj, ker je čist na začetku pisal.
Sam glede na to, da je v 2. delu bil flasback za dve leti nazaj, ko je Lucas izdal knjigo in je Peyton poklicu, naj pride, potem pa je ona videla Lindsey ko je Lucasa poljubila in ni šla do njega, to potem pomeni, da sta bila nazaj skup, nato pa sta se spet razšla...
Sam glede na to, da je v 2. delu bil flasback za dve leti nazaj, ko je Lucas izdal knjigo in je Peyton poklicu, naj pride, potem pa je ona videla Lindsey ko je Lucasa poljubila in ni šla do njega, to potem pomeni, da sta bila nazaj skup, nato pa sta se spet razšla...
Use your head and follow your heart.
-
~Papillon~ - Debatorica
- Na forumu od: 27. 11. 2005
Am.. vem, da sm mal uzadi, sam sm se zdej odločla da bi jst tud kej gledala in sm si zloadala 1. sezono...
Zanima me, če ste vse dele gledale z angleškimi podnapisi, ker jst slovenskih nikjer ne staknem
(sej ne da bi mi blo problem brat angleške, sam vsi smo leni )
Zanima me, če ste vse dele gledale z angleškimi podnapisi, ker jst slovenskih nikjer ne staknem
(sej ne da bi mi blo problem brat angleške, sam vsi smo leni )
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov