One Tree Hill
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Js pa še vedno nism pogledala, sploh nimam časa Pa tiste k pišete sem kaj se dogaja v 5. sezoni, napišite tist z belo barvo, ker nism bla glih vesela ko sm prebrala, da Peyton pa Lucas nista več skup Ne morm pa si pomagat da ne bi brala vaših postov
Use your head and follow your heart.
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
juhuuu tretji del OTH je ze downlodan. zej pa vem kaj bom nocoj pocela... tretji del pete sezone bom gledla. tud js oblubim, da nic ne izdam kaj se bo pripetilo... wiii
(kje je šele naslednja sreda in četri del)
(kje je šele naslednja sreda in četri del)
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Hudo, a on je bil to? Sm šla zdele prov še enkrat pogledat, k sm ga čist spregledala oz. nism bla pozorna.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Sploh nisem vedla, da je to mama od Brooke. Po moje je samo vprašanje časa, kdaj jo bo Brooke odpustila....
Federline je pa čist anti.
Tanova mi pa ni všeč.
Pričakujem tudi,[ da bojo Dana nekako spravili ven...
Al pa Nate pa varuška mogoče?
Federline je pa čist anti.
Tanova mi pa ni všeč.
Pričakujem tudi,[ da bojo Dana nekako spravili ven...
Al pa Nate pa varuška mogoče?
-
LauRaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: mB
amm..to je na lastno odgovornost.. bom z belo pisala.. ker baje drugače nekatere moti.. =D glede nathana pa varuške .. piše da med njima nebo nič... 1x bo Carrie pod tušom in nathan misli da je hayley pa jo objame pa pol hayley stopi not in jo odpusti.. v zadnem delu 5 sezone pa Carrie ugrabi malega jamieja s poroke od lucasa & lindsay..dan ga reši . samo pol mislijo da ga je on ugrabo ker ga najdejo z njim.. če koga zanima še več si lahko za vsakoo episodo posebei prebere http://www.fanforum.com/f15/oth-nhj-s-s ... -62825504/
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Jaz pa še vedno nisem gledala. Pa imam vse na compu Mogoče se danes potrudim.
Drugače pa jaz držim pesti, da Lucas+Peyton ne bosta skupaj več v nobeni epizodi. Enostavno sta mi šla na živce ko sta bila skup. Plus zdi se mi, da on full bolj paše skupaj z Brooke.
Drugače pa jaz držim pesti, da Lucas+Peyton ne bosta skupaj več v nobeni epizodi. Enostavno sta mi šla na živce ko sta bila skup. Plus zdi se mi, da on full bolj paše skupaj z Brooke.
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Mislim, da Lucas in Brooke ne bosta več skupaj...vsaj videti ni tako,čeprov sta bila meni tudi najboljša skupaj. Vseeno pa raje vidim, da je z Peyton kot pa z to novo
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov