One Tree Hill
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 1145 prispevkov
• Stran 2 od 77
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5 ... 77
Naslednja
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Jaz sem ga že tudi iskala pa nič sreče.
Meni se zdi, da je OTH ena redkih redkin nanizank, ki s časom postaja samo bolj napeta. Druge se vse grdo razvlečejo in postanejo bv.
Mislite, da bo tudi 5. sezona?? Ful me zanima, kako bi to izpeljali, glede na to, da bodo vsi šli na kolidže.
Aja, pa ful dobro mi je, da so igralci vedno boljše oblečeni, hehe.
Meni se zdi, da je OTH ena redkih redkin nanizank, ki s časom postaja samo bolj napeta. Druge se vse grdo razvlečejo in postanejo bv.
Mislite, da bo tudi 5. sezona?? Ful me zanima, kako bi to izpeljali, glede na to, da bodo vsi šli na kolidže.
Aja, pa ful dobro mi je, da so igralci vedno boljše oblečeni, hehe.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
g00fy_qa napisal/-a:Meni se zdi, da je OTH ena redkih redkin nanizank, ki s časom postaja samo bolj napeta. Druge se vse grdo razvlečejo in postanejo bv.
Jaaa, men je tud s tretjo sezono postala vse bolj zanimiva, zdele mi je pa sploh.
Aja o naslednji sezoni - neki so ustvarjalci govorl da bi preskočl štiri leta kolidža in bi jih kazal kako spet nazaj pridejo v Tree Hill. Sam haloooo, to je najbolj debilna ideja.. ne morš kr preskočt štir leta življenja, sej ni telenovela to. Ne vem kako bi jim uspel
-
DOra. - Debatorica
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: Maribor
Eh sej mo vidli..jaz sn prepricana da se bo vse super nadaljevalo in bo svetovna nadaljevanka ziher se naprej..
Vsi so dobri igralci, lepi pa se stilsko zanimivi...
Kera pa vam je bla tko najbolj napeta al pa zanimiva situacija v nadaljevanki? oz. keri del...
men je blo res najboljsi te ko je on prisel strelat pa ko je Lucasu ubil strica...
najbolj smesne pa so mi ble punce iz OTH ko so prespale pr Haley..pa so se skregale kr je Brooke spala z onim lusnim tipom v Haley-ini pojstli, Haley je prevarala Nathana z onim pevcem in Peyton je kao drogo sprobala ..te pa so se zrausale malo so mi ble specialne...
nvm ce se kera spomni tega dela...
Vsi so dobri igralci, lepi pa se stilsko zanimivi...
Kera pa vam je bla tko najbolj napeta al pa zanimiva situacija v nadaljevanki? oz. keri del...
men je blo res najboljsi te ko je on prisel strelat pa ko je Lucasu ubil strica...
najbolj smesne pa so mi ble punce iz OTH ko so prespale pr Haley..pa so se skregale kr je Brooke spala z onim lusnim tipom v Haley-ini pojstli, Haley je prevarala Nathana z onim pevcem in Peyton je kao drogo sprobala ..te pa so se zrausale malo so mi ble specialne...
nvm ce se kera spomni tega dela...
- urszika
- Cosmofrik
Matr maš ti dobr spomin! Men je bil pa ful lep del ko sta bla Nathan pa Hailey spet skup - po njeni turneji, ko ona še ni bla šur a jo ma on še rad, pa je šou u dežju v avto po izrezke iz časopisov, in pol sta se tm mečkala v dežju na havbi od avta. To mi je blo njaaaaam. Tega se najbol spomnm!
Pa istočasno sta si Brooke in Lucas izpovedovala ljubezen v dežju.. pol je pa še njiju kazal ko sta bla u pojstli... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Pa istočasno sta si Brooke in Lucas izpovedovala ljubezen v dežju.. pol je pa še njiju kazal ko sta bla u pojstli... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
- urszika
- Cosmofrik
Lol ne vem če se spomnim.. mogoče rahlo - a ji je Peyton odtrgala?
Kok je Sophia lepa ko je moookraaaaa:
(kok je James HOT k je pobrit po glavi)
(js tud po youtube brskam )
Kok je Sophia lepa ko je moookraaaaa:
(kok je James HOT k je pobrit po glavi)
(js tud po youtube brskam )
Zadnjič spremenil urszika, dne 02. Maj. 2007 22:09, skupaj popravljeno 1 krat.
-
DOra. - Debatorica
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: Maribor
Uau ...v prvo sn nasla....evo link:
http://www.youtube.com/watch?v=dz1HlniJ ... ed&search=
Men so tu res najbol specialne..se tak zabavne
http://www.youtube.com/watch?v=dz1HlniJ ... ed&search=
Men so tu res najbol specialne..se tak zabavne
- urszika
- Cosmofrik
Lol, sm pogledala in je čist smešn
Našla sm tisto sceno v dežju, se prov spomnm k sm vidla na HRTju ta odlomk, nism vedla da tm vrtijo in sm si z neta downloadala 1. sezono (in sm pol vidla kaj se bo naprej zgodil ).
Mal se dolg nalaga:
Našla sm tisto sceno v dežju, se prov spomnm k sm vidla na HRTju ta odlomk, nism vedla da tm vrtijo in sm si z neta downloadala 1. sezono (in sm pol vidla kaj se bo naprej zgodil ).
Mal se dolg nalaga:
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Pri One Tree Hillu sem obtičala na sredini 3.sezone. Je kera gledala že četrto?
Mi je sicer kolegica rekla da so že bedni, da baje vse tak že skup zabluženo, da ni repa ne glave. Upam, da to ni res ker je to ena redkih serij ki mi je fajn.
Mi je sicer kolegica rekla da so že bedni, da baje vse tak že skup zabluženo, da ni repa ne glave. Upam, da to ni res ker je to ena redkih serij ki mi je fajn.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
~Tia~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 8. 2006
Men se tud zdi, da je OTH vedno bolj napet. 1. sezona mi je bla navadna, potem se je pa začel fejst zapletat . Ker pri The O.C. mi je bla pa ravno 1. sezona najblojša, v 3. se je pa že precej vse vlekl (ampak jih še zmer pogrešam ). Upam, da bodo vsaj One tree hill še dolg snemal .
Prvi neprebran prispevek • 1145 prispevkov
• Stran 2 od 77
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5 ... 77
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov