One Tree Hill
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
joy23 napisal/-a:*mala* iz katerega dela pa so te slike? So prekrasneJst sm zaljubljena v Sophio
A veste da sta ta dva tud v resnici skupaj?
22. del. Zadnji torej. Še mal slik iz zadnjega dela
Js pa nisem vedla da sta skup. Luštno

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
joy23 napisal/-a:Samo bo pa počasi "obdelala" vse soigralceNajprej Chad, potem James, sedaj Austin
Ja sm res...je v bistvu že skoraj z vsemi iz serije bila

Drugače sem pa prebrala, da se bo mnde zadnji del te sezone končal 'neodločeno' (al kako bi se izrazila). Pač tako, da se bo dalo zgodbo še naprej razvijat in da ne bomo dobili vseh odgovorov.
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
HILARIE & JEFFERY DEAN MORGAN HAD BABY BOY - MONTHS AGO
JustJared -- One Tree Hill alum Hilarie Burton and Jeffrey Dean Morgan are the parents of a baby boy!
The couple began dating in 2009 and welcomed a son a few months ago. The child s name has not been released. Hilarie split with hubby Ian Prange back in 2008 and stayed out of the public eye for nearly a year, according to Us Weekly. Jeffrey also has a son, now 5, with actress Sherrie Ross.
Congratulations to the happy family - what a surprise!!
RELATED ARTICLES:
- Jeffrey Dean Morgan and Hilarie Burton Welcome Baby Boy | TVGuide
- We Did Not See This One Coming: Jeffrey Dean Morgan... | E! Online
- Jeffrey Dean Morgan, Hilarie Burton Welcome Baby | Us Magazine
- Jeffrey Dean Morgan And Hilarie Burton Had A Baby... | PerezHilton
- Secret stork! Jeffrey Dean Morgan and Hilarie Burton... | NY Daily News
- Jeffrey Dean Morgan & Hilarie Burton Welcome A Son | OMG! Yahoo
- Dean Morgan & Hilarie Burton Had A Baby... | Huffington Post

JustJared -- One Tree Hill alum Hilarie Burton and Jeffrey Dean Morgan are the parents of a baby boy!
The couple began dating in 2009 and welcomed a son a few months ago. The child s name has not been released. Hilarie split with hubby Ian Prange back in 2008 and stayed out of the public eye for nearly a year, according to Us Weekly. Jeffrey also has a son, now 5, with actress Sherrie Ross.
Congratulations to the happy family - what a surprise!!
RELATED ARTICLES:
- Jeffrey Dean Morgan and Hilarie Burton Welcome Baby Boy | TVGuide
- We Did Not See This One Coming: Jeffrey Dean Morgan... | E! Online
- Jeffrey Dean Morgan, Hilarie Burton Welcome Baby | Us Magazine
- Jeffrey Dean Morgan And Hilarie Burton Had A Baby... | PerezHilton
- Secret stork! Jeffrey Dean Morgan and Hilarie Burton... | NY Daily News
- Jeffrey Dean Morgan & Hilarie Burton Welcome A Son | OMG! Yahoo
- Dean Morgan & Hilarie Burton Had A Baby... | Huffington Post

Use your head and follow your heart.
-
joy23 - Cosmofrik
OMG
Ko sem že mislila, da bo tole eden najlepših delov (no, saj je bil) in bo imel popoln konec, potem pa tole
Kaj naj ne bi bila (z belo) Katie v zaporu?
In po takšnem koncu definitvno ne more bit konec nadaljevanke! Upajmo, da bo naslednja sezona, in cliffhanger so res dober nardil, samo meni osebno se vseeno zdi, da je takšen konec malo odveč. Bi bilo boljše, če bi bil lep, popoln konec.
Brooke&Julian
Haley&Nathan 

Brooke&Julian

-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006

No čeprav mi je prej nekak blo vseeno al bo ena sezona še al ne, mam po takem koncu željo da bo serija še dalje ker me res zanima kaj se bo zgodlo v nadaljevanju. Tak da super, če bo 8. sezona

Yada, yada, yada...
- artemisia
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 5. 2008
men je bil pa to eden najslabših zadnjih delov sezon, kar sem jih gledala...čist nič pametnege se ni zgodil, dejansko ni blo nobenga premika od prejšnjega dela...razen zadnjih 5 min je blo zanimivih.... mislim, da bi blo res boljš, da bi nehal snemat...kr je že res kr neki...
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
joy23 napisal/-a:OMGKo sem že mislila, da bo tole eden najlepših delov (no, saj je bil) in bo imel popoln konec, potem pa tole
Kaj naj ne bi bila (z belo) Katie v zaporu?
In po takšnem koncu definitvno ne more bit konec nadaljevanke! Upajmo, da bo naslednja sezona, in cliffhanger so res dober nardil, samo meni osebno se vseeno zdi, da je takšen konec malo odveč. Bi bilo boljše, če bi bil lep, popoln konec.
Brooke&JulianHaley&Nathan
Se čisto z vsem strinjam

Sm tud jokala vmes

-
joy23 - Cosmofrik
Ja sej po moje je glih v tem fora, da se ni nič zgodil (razen cliffhanger na koncu), ampak v tem, da so se imel vsi ful lepo in fajn, preživljali lepe trenutke skupaj ... Jst sem pričakovala takšen lep del, brez kakšne drame. Sej zadnji del 4. sezone je bil na podoben način (in men je bil ful všeč), pa npr. konec 6. sezone niti ni blo nobenga cliffhangerja, samo Peyton in Lucas s hčerkico, ki se odpeljejo neznano kam 

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov