One Tree Hill
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Ja js sm se včeri sredi dneva spomnila, da bo danes nov del in sm začela kr skakat od veselja
Drugače je bil pa fajn del ja... Skoraj sm oči vn vrgla, ko sm vidla, da je mela Haley nosečniški test v roki! Res si ful želim, da bi mela še enga bebija! In pol ko ji je Nathan reku, da si želi, da bi mela še enga...jokat sm začela Upam, da jima kmalu rata... Čeprav se mi ni zdela ravno iskrena, ko je rekla Nathanu, da še ni noseča, pa potem k je jokala sred noči... Se komu svita kaj naj bi bilo (poleg smrti njene mame)?
Drugače je bil pa fajn del ja... Skoraj sm oči vn vrgla, ko sm vidla, da je mela Haley nosečniški test v roki! Res si ful želim, da bi mela še enga bebija! In pol ko ji je Nathan reku, da si želi, da bi mela še enga...jokat sm začela Upam, da jima kmalu rata... Čeprav se mi ni zdela ravno iskrena, ko je rekla Nathanu, da še ni noseča, pa potem k je jokala sred noči... Se komu svita kaj naj bi bilo (poleg smrti njene mame)?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Moram komentirat
Kaj na njenem obnašanju ti gre na živce? Razumem, da te nervira, da so ji dali tako zgodbo, ampak da te nervira njeno obnašanje. Mogoče se je treba samo hipotetično postavt v njeno vlogo. (mogoče ti nisi navezana na svojo mamo, ampak mene bi naravnost pokopalo, če bi se to meni zgodilo.
Pa kak sta bla super Jullian & Brooke tam v banji
Promo + sneak peak:
+ Kak ima Brooke lepo polt (in lepe nohte)
Kaj na njenem obnašanju ti gre na živce? Razumem, da te nervira, da so ji dali tako zgodbo, ampak da te nervira njeno obnašanje. Mogoče se je treba samo hipotetično postavt v njeno vlogo. (mogoče ti nisi navezana na svojo mamo, ampak mene bi naravnost pokopalo, če bi se to meni zgodilo.
Pa kak sta bla super Jullian & Brooke tam v banji
Promo + sneak peak:
+ Kak ima Brooke lepo polt (in lepe nohte)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Brooke in Jullian sta mi bila ful kjut!
Haley se mi ful smili, se prov najdem v njej, ker sem tudi jaz imela že take depresivne trenutke in nisem želela nikogar ob sebi...
Ok una psihopatka Katie mi gre pa ful na živce Sploh ne vem kaj misli, da bo dosegla? Pa ful preveč teh psihotov je bilo že v seriji...
Haley se mi ful smili, se prov najdem v njej, ker sem tudi jaz imela že take depresivne trenutke in nisem želela nikogar ob sebi...
Ok una psihopatka Katie mi gre pa ful na živce Sploh ne vem kaj misli, da bo dosegla? Pa ful preveč teh psihotov je bilo že v seriji...
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
[quote="*mala*"]Moram komentirat
Tudi jaz sem zelo navezana na svojo mamo in bi tut mene čis uničl kaj takega. Ampak njena zgodba mi ni všeč. Nekako mi ne paše v OTH. nevem točno zakaj ne
Tudi jaz sem zelo navezana na svojo mamo in bi tut mene čis uničl kaj takega. Ampak njena zgodba mi ni všeč. Nekako mi ne paše v OTH. nevem točno zakaj ne
Don't worry, be happy!!
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Men je tud po eni strani dober da so tko naredil s Haley, jo čist razumem, pa tud takšne je še nismo vidl. Da ne omenim, da mi Joy super igra. Ob Katie sem se pa tud jst spomnila na psycho Derek in na nanny Carrie
*mala* iz katerega dela pa so te slike? So prekrasne Jst sm zaljubljena v Sophio A veste da sta ta dva tud v resnici skupaj?
*mala* iz katerega dela pa so te slike? So prekrasne Jst sm zaljubljena v Sophio A veste da sta ta dva tud v resnici skupaj?
Use your head and follow your heart.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov