One Tree Hill
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Jagodkaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2007
res je bil čustven ta del... sem se tudi jokala . je pa super, da sta b in j končno skupaj. upam le, da bo tako ostalo. ne vem kdo je prišel na idejo, da sta victoria in alexander skupaj niti slučajno mi ni všeč, sploh ne pašeta. moral bi biti z alex, se mi zdi, da si ona zasluži nekaj lepega, da si sestavi nazaj svoje življenje.
bedno, ker je spet pavza. in to tako dolga! neumno.
bedno, ker je spet pavza. in to tako dolga! neumno.
-
joy23 - Cosmofrik
Aaaaaaa! Najbrž veste, da v vsaki sezoni za zadnji del posnamejo dva konca (enega za primer, če bo naslednja sezona, in enega, če se nadaljevanka konča - pač ker to posnamejo preden izvejo za naslednjo sezono). In sedaj sem jst prebrala, da naj bi za to sezono posneli en konec, v katerem se Peyton in Lucas vrneta! Sicer ne vem, če je to 100%, samo vseeno - to bi blo super Samo zdaj ne vem, če naj upam na to, ali ne, ker se mi zdi bolj verjetno, da so ta konec posneli za tisti drugi primer - da naslednje sezone ne bo
Use your head and follow your heart.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
joy23 napisal/-a:Aaaaaaa! Najbrž veste, da v vsaki sezoni za zadnji del posnamejo dva konca (enega za primer, če bo naslednja sezona, in enega, če se nadaljevanka konča - pač ker to posnamejo preden izvejo za naslednjo sezono). In sedaj sem jst prebrala, da naj bi za to sezono posneli en konec, v katerem se Peyton in Lucas vrneta! Sicer ne vem, če je to 100%, samo vseeno - to bi blo super Samo zdaj ne vem, če naj upam na to, ali ne, ker se mi zdi bolj verjetno, da so ta konec posneli za tisti drugi primer - da naslednje sezone ne bo
Kje si pa to prebrala, da se vrneta? Js povsod kjer sm brala sem zasledila, da do zdej nič ne kaže na to, da bi Chad in Hilarie prišla nazaj.
-
joy23 - Cosmofrik
^^ Na http://www.othfans.com/
Use your head and follow your heart.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov