One Tree Hill
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 1145 prispevkov
• Stran 76 od 77
•
Prejšnja
1 ... 73, 74, 75, 76, 77
Naslednja
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Joy je rodila hčerkico Mario Novico in sliko je objavila na svojem blogu: http://www.bjgofficial.com/2011/02/i-just-met-girl-named.html
Use your head and follow your heart.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Spoilerji o finalu.
Zveni super
Zveni super
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Nobena več ne gleda? A je bil ta teden zadnji del? Saj vem sem prelena, da bi sama prečekirala. Nič posebnega se mi ni zdelo, sem več pričakovala od tega dela. Mal žalostno, da je konec nadaljevanke sem jo spremljala od srednje šole in na faksu... tak, da mi je prav beden filing oz. kot, da je nekega obdobja konec, haha
Yada, yada, yada...
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Sej ni konec, podalsal so ... Se ena sezona bo s 13 deli in nej bi se zacela predvajat januarja 2012.
Live. Love. Surf.
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Ja, legally blonde ima prav, in ta sezona bo zadnja. Men se zdi prav, da so zdej dorekli, da bo res zadnja, če ne bi drugo leto spet skoz špekuliral in "bli na trnih" če še bo ena sezona ali ne. Pa tud fajn se mi zdi, da bo samo 13 delov, bodo lahko naredili lep konec in ne bo jim treba nobene zgodbe dolgo vlečit (po moje).
Glede zadnjega dela pa tko... Po eni strani mi je bil lep, po drugi pa mal za lase privlečen... Npr. to z Brooke in njeno nosečnostjo. Sej sem bla vesela za njo, samo kako lahko kar naenkrat zanosi (in to še z dvojčkoma), če so rekli da ne bo mogla imet otrok. Se mi zdi, da so htel nardit en lep pravljični konec kar se nje tiče, ker še niso vedl, če bo še ena sezona ali ne. Poleg tega bi jo raje videla nosečo v večih delih in da bi se to počasi odvijalo, ne pa samo v zadnjem. Pa tud drugač mi ni všeč, da so spet nardil časovni preskok, ker so to že velikrat nardil. Kolk so zdej že stari, 40? Preveč poudarka mi je na Jamieu in Chucku (sploh to z Jamiem in Madison mi je blo brezveze), ampak to že tako v prejšnjih delih. Mi je pa blo všeč, da je Haley odprla Karen's Cafe (čeprav bi jaz najraje videla, da bi ona spet poučevala, ker si je to vedno želela), da so obdržali River Court in zadnja scena z Jamiem ki gre čez most, enako kot Lucas v čist prvem delu Pa končno so spet mal Dana pokazal, lahk bi ga tud več.
Glede zadnjega dela pa tko... Po eni strani mi je bil lep, po drugi pa mal za lase privlečen... Npr. to z Brooke in njeno nosečnostjo. Sej sem bla vesela za njo, samo kako lahko kar naenkrat zanosi (in to še z dvojčkoma), če so rekli da ne bo mogla imet otrok. Se mi zdi, da so htel nardit en lep pravljični konec kar se nje tiče, ker še niso vedl, če bo še ena sezona ali ne. Poleg tega bi jo raje videla nosečo v večih delih in da bi se to počasi odvijalo, ne pa samo v zadnjem. Pa tud drugač mi ni všeč, da so spet nardil časovni preskok, ker so to že velikrat nardil. Kolk so zdej že stari, 40? Preveč poudarka mi je na Jamieu in Chucku (sploh to z Jamiem in Madison mi je blo brezveze), ampak to že tako v prejšnjih delih. Mi je pa blo všeč, da je Haley odprla Karen's Cafe (čeprav bi jaz najraje videla, da bi ona spet poučevala, ker si je to vedno želela), da so obdržali River Court in zadnja scena z Jamiem ki gre čez most, enako kot Lucas v čist prvem delu Pa končno so spet mal Dana pokazal, lahk bi ga tud več.
Use your head and follow your heart.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Ja sej je bil luškan del, sm js sm res pričakovala več. Sem si tudi želela, da bi bila Brooke noseča dlje časa, ne pa da smo njeno nosečnost spremljali samo v enem delu.
Najbolj me je pa razočaral prizor med Danom in Nathanom...sem brala o tem, da bo v zadnjem delu sezonu njun skupni prizor in sem bila že vsa na trnih kaj se bo zgodilo...in pol na koncu ni bilo nič posebnega
Najbolj me je pa razočaral prizor med Danom in Nathanom...sem brala o tem, da bo v zadnjem delu sezonu njun skupni prizor in sem bila že vsa na trnih kaj se bo zgodilo...in pol na koncu ni bilo nič posebnega
-
Babs. - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
legally blonde napisal/-a:Sej ni konec, podalsal so ... Se ena sezona bo s 13 deli in nej bi se zacela predvajat januarja 2012.
sem ravnokar ugotovila to in kar ne morem verjeti, da bo še dalje, pa kaj se niso že naveličali vsega skupaj? sem bila že prepričana, da je zdaj pa res konec, ker je z vsako sezono bolj dolgočasno
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
Še gleda katera? Sama sem čakal samo ta 7. del zarad Lucasa in pričakovala preceeeeeeej več. Čisto razočaranje, nad njegovim izgledom in vlogo v tem delu
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Prvi neprebran prispevek • 1145 prispevkov
• Stran 76 od 77
•
Prejšnja
1 ... 73, 74, 75, 76, 77
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov