One Tree Hill
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
DOra. - Debatorica
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: Maribor
Je kdo gledal One Tree Hill..mislim da so nekaj casa predvajali na HTV2, ...drugac pa sem si vecino del zdownloadala...
Nadaljevanka ima najlepse glavne osebe in najbolj presenetljive zakljucke vsakega dela...zanimivo in lepo zgodbo...
Govori o ( mladosti, prijateljstvu, ljubezni - spletke, velik pomen pa ima tud glasba)..
Men osebno najljubsa nadaljevanka!
Nadaljevanka ima najlepse glavne osebe in najbolj presenetljive zakljucke vsakega dela...zanimivo in lepo zgodbo...
Govori o ( mladosti, prijateljstvu, ljubezni - spletke, velik pomen pa ima tud glasba)..
Men osebno najljubsa nadaljevanka!
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Js jo tud gledam čeprov mi je bla na začetku mal brezveze. In zdej se že čist predolg čaka na nov del, js hočem vidt kdo bo Peyton rešu!!!
Sophia Bush mi je zakon, James Lafferty je njam za gledal, Chad bi bil pa toook hot če ne bi mel te ogabne dolge čupe
Sophia Bush mi je zakon, James Lafferty je njam za gledal, Chad bi bil pa toook hot če ne bi mel te ogabne dolge čupe
-
DOra. - Debatorica
Men je Sophia Bush taka lepotica...Chad je bil z njo porocen pa sta se locla...pol pa je bil z eno iz snemanja pa se mi je malo zasral...oz. ce se je nevem je pa on tud wuf.. lepi decko
Hilarie Burton pa mi je bla vedno vsec na TRL tak da mi je pol mela kr fajno vlogo v OTH..
jaz zdaj nevem kateri je najnovejsi del za zdownloadat...zato ker sem gledla prek neta...in sn na koncu gledla ko sta se Rachel in oni stric od Nathan-a ponesrecla pa so v reko padli..pol pa sta kao Nathan pa Lucas resevala ...ee to sem nazadnje gledla
Pa ful bed da tega nimajo na katerem nasem kanalu ne pa da vrtijo 200 let stari Beverly Hills pa tote telenovele cel dan..cc
Hilarie Burton pa mi je bla vedno vsec na TRL tak da mi je pol mela kr fajno vlogo v OTH..
jaz zdaj nevem kateri je najnovejsi del za zdownloadat...zato ker sem gledla prek neta...in sn na koncu gledla ko sta se Rachel in oni stric od Nathan-a ponesrecla pa so v reko padli..pol pa sta kao Nathan pa Lucas resevala ...ee to sem nazadnje gledla
Pa ful bed da tega nimajo na katerem nasem kanalu ne pa da vrtijo 200 let stari Beverly Hills pa tote telenovele cel dan..cc
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
DOra lej tle je link k so opisi epizod, pa vedno piše kdaj bo naslednji del:
http://www.tv.com/one-tree-hill/show/16942/summary.html
Aja js si vlečem preko mule sproti, tretjo sezono sm si pa preko torrenta snela v enem kosu (sam sm tud doooolg čakala).
Zdele sm gledala John Tucker Must Die, k Sophia igra. Kok je ona men lepaaaaa. K ma jamice v ličkih K je bla na Lettermanu al Conanu je rekla, da je to ubistvu deformacija da maš jamice (on jo je pohvalu da lepo zgleda).
Nazadnje je bla v Ocean Drive Magazine, čist lepa (se mi zdi da je shujšala, k če gledam OTH je taka mal bolj zaobljena v lička pa pr bokih, ni una suhica..):
Aj lau her
Evo jih še v Maximu:
http://www.tv.com/one-tree-hill/show/16942/summary.html
Aja js si vlečem preko mule sproti, tretjo sezono sm si pa preko torrenta snela v enem kosu (sam sm tud doooolg čakala).
Zdele sm gledala John Tucker Must Die, k Sophia igra. Kok je ona men lepaaaaa. K ma jamice v ličkih K je bla na Lettermanu al Conanu je rekla, da je to ubistvu deformacija da maš jamice (on jo je pohvalu da lepo zgleda).
Nazadnje je bla v Ocean Drive Magazine, čist lepa (se mi zdi da je shujšala, k če gledam OTH je taka mal bolj zaobljena v lička pa pr bokih, ni una suhica..):
Aj lau her
Evo jih še v Maximu:
-
DOra. - Debatorica
Ja ja jaz sn jo tud gledla in se spomnim ko je to razlagala...al pa ko je pravla da je kot mala bla vedno bol fantovska in mela opravke z avti..se ful spozna na avte..
drugac pa mi tud ful dobro igra Brooke s tem njenim hitrim, odrezavim nacinom govorenja
tnx urszika za link bom pogledla...
drugac pa mi tud ful dobro igra Brooke s tem njenim hitrim, odrezavim nacinom govorenja
tnx urszika za link bom pogledla...
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
urszika napisal/-a:
Wow, pa je res shujšala. Enkrat vmes ko sem gledala sem si lih mislila da sploh ni tak suha, vsaj ne tisto ful.
Meni je ful lepa, takšen prijeten obrazek ima.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
ninc - Debatorica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
Jaz tud gledam. Samo sem cakala, da bo kdo odprl to temo
Ma ze kera novi del? Jaz se ne ... ampak sem se komaj nacakala, da bo 2. maj ...
Ta 4. sezona je ful zanimiva, npr. ko smo izvedli da sta Brooke in saj veste kdo nekaj imela, medtem ko je on hodil s Peyton
Ma ze kera novi del? Jaz se ne ... ampak sem se komaj nacakala, da bo 2. maj ...
Ta 4. sezona je ful zanimiva, npr. ko smo izvedli da sta Brooke in saj veste kdo nekaj imela, medtem ko je on hodil s Peyton
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov