One Tree Hill

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 15. Jun. 2007 17:09

Sam to ni predstavitev 5. sezone, ker so to deli nadaljevank iz prejšnjih sezon skup sestavljeni. To je že vse blo, kar prikazuje ta video.
Yada, yada, yada...
afroditaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a afroditaaa » 15. Jun. 2007 17:28

ja se strinjam s tabo.
a si brala kaj piše v ozadju in poslušala....
no ma sej ni važno...bomo vidli januarja kaj bo... :razz:
Uporabniški avatar
~Tia~
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~Tia~ » 16. Jun. 2007 11:48

No, zdj sm končno tud jst pogledala zadnji del 4. sezone. Men je tak ql konc, sploh ne vem če je fora, da snemajo še 5. sezono, ker se mi zdi, da bo vse bl tko prisiljen. Pa daleč od tega, da nočem 5. sezone, sam mal sm skeptična glede tega, da bodo kazal dogajanje čez 4 leta. Pomoje ne bo mogl bit več tko dobr, kot so bile te 4 sezone. Ampak pustimo se presenetit :)
Uporabniški avatar
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a inchy84 » 17. Jun. 2007 15:52

Ja jst sm tut takoj ob koncu pomisnla, zakaj morjo še 5. sezono posnet :gruebel: ... u bistvi se je že vse rešlo
Kot je že ~Tia~ napisala ... pustmo se presenetit, mogoče bodo pa res kej fajnga potuhtal :P
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 17. Jun. 2007 16:16

Sam je bil res en tak hepi end skorej, da ne vem zakaj še ena sezona.. sam ok, sej se ne bi branla vse še enkrat gledat, so mi fuuul k srcu prirasl... me zanima kako se bo Lucas znašu tm pa bla bla bla.. Ej sam kam grejo pa na fakse? Haley gre na Duke ane, kam pa ostali?? Za Nathana tud vem..
Zmer k vidm da se Lucas pa Brooke pogovarjata si mislm kok more it Sophii Bush na bruhanje tm.. kokr zdej k sta se kao objela pa to. Ok js se preveč obremenjujem :lol:
Uporabniški avatar
~Tia~
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~Tia~ » 20. Jun. 2007 8:50

urszika napisal/-a:Zmer k vidm da se Lucas pa Brooke pogovarjata si mislm kok more it Sophii Bush na bruhanje tm.. kokr zdej k sta se kao objela pa to. Ok js se preveč obremenjujem :lol:

Jst sm pri tej sceni tud takoj na to pomisnla :D
Uporabniški avatar
Ronnie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ronnie » 20. Jun. 2007 11:38

^^ Sej ona je boga in vse zarad tega kar je blo, ampak najbrž tut njemu ni ravno prijetno...
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 21. Jun. 2007 17:37

No, se začela to zadevo gledat kakšen mesec nazaj in sem šele pri drugi sezoni... 15del. Se moram prav zadrževat, da ne pogledam vsak dan pet delov. To ni zdravo :D
Uporabniški avatar
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a princesss » 23. Jun. 2007 8:57

No zdej sm končno nadoknadla in pogledala vse. Haley pa Nathan mata tazga luškanga dojenčka.. :) Pa tale boyfriend od Brooke mi je fuuuuul hot! :D Drgač je pa res the best serija eveeeeer!
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
Uporabniški avatar
stojko89
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 6. 2007
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a stojko89 » 24. Jun. 2007 21:47

~Tia~ napisal/-a:
urszika napisal/-a:Zmer k vidm da se Lucas pa Brooke pogovarjata si mislm kok more it Sophii Bush na bruhanje tm.. kokr zdej k sta se kao objela pa to. Ok js se preveč obremenjujem :lol:

Jst sm pri tej sceni tud takoj na to pomisnla :D

Hmm s čem se nena ženske obremenjujete, jaz redno spremljam nadaljevanko (morn rečt da mi je ful vredi) pa tudi pozanimal sn se malo glede niju ker sta mi vredi skupaj delovala. Drugače pa sta oba na intervjujih rekla se nea mislita otročje glede tega obnašat ampak samo strikno preof. odigrata pa greta. Ker te bi se tudi ona njemu lahko gnusla....
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 24. Jun. 2007 21:54

uuu...kak smo pametni :twisted: mas prav ja skoda da se ne tepeta ne?bi blo zanimivo... :box:
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 24. Jun. 2007 22:07

^^ a tole name leti??

Aja drugač pa ne vem zakaj bi se ona njemu gnusla če je on njo s Hiltonko prevaru mal pred zaroko :? :tot: Tud sem nalepla v temo o njem, da so eni rekl da je bil tud po ločitvi on še vedno ful ljubosumen če je kdo s Sophio flirtu.. kar se men zdi neumno, mislm, a se nista zarad njega ločila itak?
Uporabniški avatar
Spelc'k
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 3. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Spelc'k » 02. Jul. 2007 21:02

Ah jst se pa nič ne sekiram, kako se Chad pa Sophia počutta k snemata nanizanko.
Men je sam važn da jo bojo še doolg časa snemal, in se mi zdi full dobr da bojo 4 leta faksa preskočil, ker drugač bi se že začel vlečt..
Tko bojo pa vsake tok časa dal flash back-e in se bojo pač vračal v preteklost in bo full hudo.. Tko da jst tale način čist podpiram.. Sam zdj je odvisn kok časa se bo še igralcem dal igrat to, če bojo kkšne dobre ponudbe za filme dobil pa to pol vrjetn da ne bojo več dolg snemal.. sej po drugi strani pa je tut prov tko k pol pa že lahko samo še slabš nardijo..
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 08. Jul. 2007 17:50

Sophia Bush danes praznuje 25 let! :birthday:
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 18. Jul. 2007 18:36

lep pozdrav vsem skupaj, js sm tle nova... zlo me veseli da ste odprle tud temo o oth, js to nadaljevanko preprosto obožujem in če ktero kej zanima, nej kr mene vpraša - js vem vse! :D

js sm oth začela gledat sam zarad chada (sm edina? :wink:), ampak že takoj ko sm vidla 1. del, sm postala zasvojena. nobena druga serije me ne prtegne tk kot ta. super mi je zgodba, karakterji, igralska zasedba, obožujem glasbo iz oth! na rač. imam shranjenih skoraj 200 pesmi iz oth in zdej poslušam samo še to :D super se mi zdijo tudi "modre misli", ki jih ponavadi lucas pove na koncu episod...

tud men se zdi, da peyton in lucas ne pašeta tk skup kot sta brooke in lucas, vedno sm navijala za brooke, peyton je bla pa najbolša z jakeom, ampak sm se "sprijaznla" s tem, ker zdej ko zopet gledam 1. sezono se mi zdi, da sta mogoče res peyton in lucas "meant to be", sej veste, ta dva sta si bla najprej všeč... in tud tale chase se mi zdi popoln za brooke. haley in nathan sta pa itak najbol cute.

tud men je sophia zlo lepa ženska, prav tako hilarie s tistimi kodrčki... joy pa mi je bla najbol cute v 4. sezoni s fru-frujem. o jamesu in chadu pa da sploh ne govorim :D nej vas potolažim - chad se je že postrigu! jamesu pa se mi zdi da mu pašejo tko mal bl dolgi lasje. men so bryan greenberg (jake), stephen colletti (chase) in tyler hilton (chris keller) tud dobri.

kot že veste 5. sezona bo, preskočili bodo 4 leta, začela pa se bo šele januarja in ne septembra. v jeseni pa bodo prišli ven podcasti, neke vrste dnevniki vseh glavnih junakov (tako kot je peyton imela podcaste v 3. sezoni, če se spomnite), da bomo vsaj malo vedeli, kaj se jim dogaja. tud js sm bla najprej mal skeptična glede tega da bodo preskočl 4. leta, ampak oth "makerjem" čist zaupam, ker so tak geniji :wink:

za vse tiste, ki še ne veste - trenutno lahko na htv2 spremljate 1. sezono oth, vsak dan ob 14.50
Use your head and follow your heart.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov