One Tree Hill
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
ninc napisal/-a:ne vem, kam naj dam dve novi ženskici: ful mi je znana brooke 2. (kje sem jo že vidla?) in pa jamiejeva učiteljica (tud znana)
Broke N.2 je bla pr ANTM- tista ki je jokala, ko so jo postrigli, Cassandra (ko je pol sama odšla k so ji hotl še skrajšat lase tak k glavni igralki v Rosemary's Baby). Za učitelco pa ne vem.
Men je bil fajn del
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
ninc - Debatorica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
*mala* napisal/-a:ninc napisal/-a:ne vem, kam naj dam dve novi ženskici: ful mi je znana brooke 2. (kje sem jo že vidla?) in pa jamiejeva učiteljica (tud znana)
Broke N.2 je bla pr ANTM- tista ki je jokala, ko so jo postrigli, Cassandra (ko je pol sama odšla k so ji hotl še skrajšat lase tak k glavni igralki v Rosemary's Baby). Za učitelco pa ne vem.
Men je bil fajn del
jaaa, sem si mislila, da je ona, pa nisem bla ziher!!!
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
*mala* napisal/-a:ninc napisal/-a:ne vem, kam naj dam dve novi ženskici: ful mi je znana brooke 2. (kje sem jo že vidla?) in pa jamiejeva učiteljica (tud znana)
Men je bil fajn del
Ja meni je bla tud znana, pa nisem vedela, kam naj jo dam. Samo kolk je Julian hud, Lucas in Peyton sta pa že tko zoprna. Naj ju že poročijo pa končajo nadaljevanko. No lah ju tud ubijejo
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov