One Tree Hill
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- sann
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2008
Men je ta nadaljevanka tut fuuul super..skos bi lahk gledla..res, usi igralci so mi super, pa zgodba mi je ful ok..pa vedno zveš neki pametnega, poučnega..uglavnem res mi je ful super...neki časa so jo predvajal na hrt2 sam nisem vedno gledla, ker nisem mela časa..zdej me pa neki zanima - upam da ne bom koga razjezila s temle uprašanjem REES bi bla FUUUUUL vesela če bi mi negdo povedal kje bi lahko download-la use sezone s hrvaškimi podnapisi? Pa ni važno kak doug bo trajal važno da dobim use sezone Hvala vnaprej!
-
Flammable - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2007
Obožujem OTH..
Gledat sm začela to poletje,zdej sm pr koncu tretje sezone,tko da sm še kr dost uzadi ampk usen jo obožujm
aja gledam pa na netu k je ful hitrej kt če se ti louda na komp in sicr tlele
http://tvliveshows.com/one-tree-hill/
Gledat sm začela to poletje,zdej sm pr koncu tretje sezone,tko da sm še kr dost uzadi ampk usen jo obožujm
aja gledam pa na netu k je ful hitrej kt če se ti louda na komp in sicr tlele
http://tvliveshows.com/one-tree-hill/
1,2,3,4 tell me that you love me more..
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
sann napisal/-a:Men je ta nadaljevanka tut fuuul super..skos bi lahk gledla..res, usi igralci so mi super, pa zgodba mi je ful ok..pa vedno zveš neki pametnega, poučnega..uglavnem res mi je ful super...neki časa so jo predvajal na hrt2 sam nisem vedno gledla, ker nisem mela časa..zdej me pa neki zanima - upam da ne bom koga razjezila s temle uprašanjem REES bi bla FUUUUUL vesela če bi mi negdo povedal kje bi lahko download-la use sezone s hrvaškimi podnapisi? Pa ni važno kak doug bo trajal važno da dobim use sezone Hvala vnaprej!
Na tej strani imaš srbske podnapise klik, epizode si pa lahk potegneš dol s torrentov ...
Use your head and follow your heart.
-
KleoPatra21* - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2007
- Kraj: LJ
Nova sezonaaaa je že tuuuu jutri bo že na torrentih
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov