One Tree Hill
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
mojca88 - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2007
pomoje bo pa peyton poklicu...ker lindsay ga je itak pustila in je logično da je ne bo kr tko še enkrat zaprosu ker bi itak rekla ne...kar se pa tiče brooke pa pomoje je tud nebi kr zaprosu, sj sta ži 2krat probala bit skup pa usi vemo kak se je vedno končal(peyton)...in itak najbol pašeta skup z peyton
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
samo ne vem,če je Peyton klicu, ker po mojem mnenju bosta on2 skupej na koncu, no vsaj mogla bi bit, ker men sta on2 skupej najhujša. Samo pomoje ne bosta celo sezono skupej, ker to ne bo zanimivo. Pomoje je Brooke klicov. No sicer bomo pa septembra videli
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
jagodka85 napisal/-a:densy napisal/-a:no pol bom pa začela gledat.. sam me je mal strah začet med izpitnim obdobjem
Najprej izpiti ker to je totalno zasvoljivo in ko začneš gledat ... ni ti več pomoči, sam to lh rečem
joj sva s fantom pol gledala zadnč in sva 6 delov naenkrat pogledala (do 5h ponoč - zjutri.. ) tko da se ne grem več .. po izpitih bova začela ker drugač bo prekruto vseskupi
je pa hudo.. ta fotr mi gre tok na živce..
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Po moje je tud Brooke klicu, pa sploh nimam razloga zakaj tk mislim Pač zdej jih večina misli in upa, da je poklicu Peyton, sam tle tk vedno kej zakomplicirajo da je pol bol zanimiv Pa vsaka sezona se tko hudo konča, da pol komi čakaš naslednjo.
Men je tud od Haley nova pesem ful lepa. V originalu jo izvaja skupina Enation, katere član je od Bethany Joy mož.
Drgač pa ja, 6. sezona se začne 1. septembra
Men je tud od Haley nova pesem ful lepa. V originalu jo izvaja skupina Enation, katere član je od Bethany Joy mož.
Drgač pa ja, 6. sezona se začne 1. septembra
Use your head and follow your heart.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov