One Tree Hill
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Men je bil tud ful dobr del!! Lily je ful luškana, pa škoda k nje pa Karen ni v nadaljevanki, v tem delu sta ble izjemoma Pa ful fajn da sta Karen pa Andy spet skup.
Novi deli pa pridejo vn šele 14.4.
A to že veste, da je uradno potrjeno, da bodo snemali tudi 6. sezono, ki jo bodo začel vrtet jeseni! To se je prvič zgodilo, da so tak hitr določl da bo tudi naslednja sezona. Ponavadi do konca niso vedl, če bo al ne. Js sm ful happy
Novi deli pa pridejo vn šele 14.4.
A to že veste, da je uradno potrjeno, da bodo snemali tudi 6. sezono, ki jo bodo začel vrtet jeseni! To se je prvič zgodilo, da so tak hitr določl da bo tudi naslednja sezona. Ponavadi do konca niso vedl, če bo al ne. Js sm ful happy
Use your head and follow your heart.
-
Ashlee - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 1. 2005
Juhuhu!! Prav dan ste mi polepšale s to novico
Edino mal mi je hecno, ker so izrabli že ful dogodkov in so že malo nerealni. Mislim, kaj vse so tu ljudje preživeli v življenju Streljanje v šoli, umor, samomor, 2 hudi prometni nesreči, pa še eno nesrečo (ko je N. zletel skozi okno), 2 ponesrečeni poroki, goljufanje na tekmi, ugrabitev otroka, potem tisto s plačano žensko za Keitha ... Dobro, da lahko sploh še živijo brez psihiatra
Edino mal mi je hecno, ker so izrabli že ful dogodkov in so že malo nerealni. Mislim, kaj vse so tu ljudje preživeli v življenju Streljanje v šoli, umor, samomor, 2 hudi prometni nesreči, pa še eno nesrečo (ko je N. zletel skozi okno), 2 ponesrečeni poroki, goljufanje na tekmi, ugrabitev otroka, potem tisto s plačano žensko za Keitha ... Dobro, da lahko sploh še živijo brez psihiatra
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Zakaj pa ne maraš Rachel? Men je pa čist kul ona.
Zanimiv del. Zakon! Dokazuje, da je res moja najljubša nadaljevanka. Zdej pa čakanje do 14.4 na nov del
Zanimiv del. Zakon! Dokazuje, da je res moja najljubša nadaljevanka. Zdej pa čakanje do 14.4 na nov del
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov