One Tree Hill
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Ok, zdej sm pa tud js pogledala prve štiri dele 5. sezone in morm rečt da sm ful prijetno presenečena. Tud js sm bla mal skeptična glede tega da je vse skup premaknjeno za štiri leta naprej, ampak zgleda da bo ta sezona še res zanimiva.
Ja, Federline je tisti, ki je igral Jasona, onega "rockerja". Moje skromno mnenje je, da je igral zanič Pa mislim da je čist možno, da se še vrne.
Ta punca je drugač 21 letna pevka Kate Voegele. Lepo poje, ja.
Ciljaš na Nicka iz BSB?
Se strinjam z vsemi ki pravite da je Nathan boljši s kratkimi lasmi. Ful je dobr In prav vidi se, kako se je v teh petih letih, odkrar OTH traja, spremenu. Zdej je pravi dec
Pogrešam edino Kren in Lily.
Prebrala sm neki o poroki, tak da tiste ki pišete kaj se bo zgodilo, še naprej pišite z belo, ker nočem vedet
Ja, Federline je tisti, ki je igral Jasona, onega "rockerja". Moje skromno mnenje je, da je igral zanič Pa mislim da je čist možno, da se še vrne.
Una ženska pa tko lepo poje
Ta punca je drugač 21 letna pevka Kate Voegele. Lepo poje, ja.
Ja-letošnja frizura je fajn,ja. Ker v prejšnji sezoni je bil katastrofalen! Direkt kot da bi ušel iz nekega boybenda iz devetdesetih
Ciljaš na Nicka iz BSB?
Se strinjam z vsemi ki pravite da je Nathan boljši s kratkimi lasmi. Ful je dobr In prav vidi se, kako se je v teh petih letih, odkrar OTH traja, spremenu. Zdej je pravi dec
Pogrešam edino Kren in Lily.
Prebrala sm neki o poroki, tak da tiste ki pišete kaj se bo zgodilo, še naprej pišite z belo, ker nočem vedet
Use your head and follow your heart.
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
grrr..
http://cwtv.com/cw-video/one-tree-hill/ ... y=465-2805
Tuki pa zdej ne morš videt kratkih izsekov iz dela, ki se bo predvajal ta teden (se je), ker piše: "Thank you for your interest in The CW. This service is currently available to viewers living in the United States."
Tega prejšn teden ni pisalo.
http://cwtv.com/cw-video/one-tree-hill/ ... y=465-2805
Tuki pa zdej ne morš videt kratkih izsekov iz dela, ki se bo predvajal ta teden (se je), ker piše: "Thank you for your interest in The CW. This service is currently available to viewers living in the United States."
Tega prejšn teden ni pisalo.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
urszika napisal/-a:Kerga leta nej bi se to dogajal? Mislm sej nima veze sam v tej epizodi je flashback pa ma Lucas iPhone pa mi je smešn mal.. ah js se v take malenkosti zapičm
kao tri leta nazaj se prav ... 2004?
drgač pa hvala vsem za svoje ponudbe linkov, sm pol našla en link, s kerga sm mela hitr dol povlečen
Drgač pa ja, upam, da bosta spet nazaj skup, ker L&L ne pašeta kej preveč skup.
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Sessa napisal/-a:kaj pa peti del?eh,meni lucas pa peyton nista vredu,ker mi gre ona posteno na zivce lucas pa brooke bi mogla bit skupaj.
Jaz tudi tako pravim! Strinjam se z vsako besedo ki si jo napisala. Čeprav mislim da skupaj več ne bosta.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
A sem edina, ki mi je všeč par Lucas & Peyton? Men pa z Brooke ni pasal skup (vsaj po karakterjih v nadaljevanki ne).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Meni je pa fajn, če bi bila skupaj. Ker sta se mi zdela dober par+kot praviš da po karakterjih ne pašeta skupaj-meni je bilo ravno to the best! Zaradi tega je bilo zabavno. Pa ok. Saj bomo videli kako se bo vse skupaj odvilo. Upam, da mam 5. del že dol da si ga pogledam zvečer.
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Js bi ga tudi rajši videla z Brooke. Ona je tako samosvoja in karakterna, da kar res ni. Peyton se mi pa zdi, da vedno neki komplicira in ne ve kaj bi sama s sabo. Prov ne vem kaj Lucas še vidi na njej.
Mi je bila pa ta nova tudi simpatična, ampak se mi zdi v zadnjih delih tako zelo nesigurna. Saj mogoče ima razlog... Ima pa tudi še čas, da bi kaj ukrenila. Samo se mi zdi, da ne bo...
Tko ko je rekla Brooke: še bo zanimivo
Mi je bila pa ta nova tudi simpatična, ampak se mi zdi v zadnjih delih tako zelo nesigurna. Saj mogoče ima razlog... Ima pa tudi še čas, da bi kaj ukrenila. Samo se mi zdi, da ne bo...
Tko ko je rekla Brooke: še bo zanimivo
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov