One Tree Hill
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
A je katera že pogledala novi del? Ah, še vedno mi je OTH ful všeč Čeprav kakšen del ni nič posebnega, men je ful fajn. Tud ta del je bil bolj tak "lagani", ampak lep. Čist na začetku sem si mislila glede Quinn in Claya, da so nas pa res dobr nategnil Pol ko sta pa bla na plaži, se mi je pa že zdel, da ziher nekaj ne bo v redu. Samo jst sem skoz mislila, da sta bla ustreljena v Utahu in ne doma. Ne vem, če v zadnjem delu nisem bla tako pozorna, al so zanalašč tko nardil. Samo če bosta preživela, to se pa res lahk sam v nadaljevankah zgodi, če že tko dolg tam ležita izkrvavljena
Najlepše presenečenje je bla pa začetna špica!! Po treh letih smo jo spet dočakal. Sem jo pogrešala, pa še kul pesem je Pa lepo je blo, ko so še stare posnetke kazal
Pa lepo se mi je tud zdelo, da so Peyton in Lucasa omenil.
Najlepše presenečenje je bla pa začetna špica!! Po treh letih smo jo spet dočakal. Sem jo pogrešala, pa še kul pesem je Pa lepo je blo, ko so še stare posnetke kazal
Pa lepo se mi je tud zdelo, da so Peyton in Lucasa omenil.
Zadnjič spremenil joy23, dne 15. Sep. 2010 23:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Use your head and follow your heart.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Meni je bil pa del res ful všeč! Sem bla res ful vesela, da je OTH nazaj! Pa ene par scen mi je bilo noro smešnih...
Tole glede Quinn in Claya mi pa ni ravno vse jasno...pričakovala sem, da so bile to samo kake sanje ali pa kaj takega (ker sem tudi brala, da bosta preživela in da bosta še naprej v seriji), tko da pol nisem bila preveč presenečena, ko sem dejansko vidla, da sta ok. Ampak sem tudi jaz pričakovala, da se bom nekaj slabega zgodilo, ko sta bila tam na plaži... Tko, da zdej sm še čist v šoku glede tega. Ker valda neb noben normalen tok časa preživel tam na pol mrtev na tleh
Tole glede Quinn in Claya mi pa ni ravno vse jasno...pričakovala sem, da so bile to samo kake sanje ali pa kaj takega (ker sem tudi brala, da bosta preživela in da bosta še naprej v seriji), tko da pol nisem bila preveč presenečena, ko sem dejansko vidla, da sta ok. Ampak sem tudi jaz pričakovala, da se bom nekaj slabega zgodilo, ko sta bila tam na plaži... Tko, da zdej sm še čist v šoku glede tega. Ker valda neb noben normalen tok časa preživel tam na pol mrtev na tleh
-
haley - Cosmopsiho
^^Umrla mnde ne bosta, ker sem res parkrat prebrala, da bosta še zmeraj v seriji in še zmeraj sta navedena med glavnimi igralci.
Sm si tudi ne predstavljam kaj za hudiča se bo zdej zgodilo...mogoče bo šla cela sezona mimo pa se bosta v zadnjem delu prebudila iz zimskega spanca
Sm si tudi ne predstavljam kaj za hudiča se bo zdej zgodilo...mogoče bo šla cela sezona mimo pa se bosta v zadnjem delu prebudila iz zimskega spanca
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
En spoiler glede Quinn/Clay:
They both initially survive the shooting, but Clay is in pretty bad shape. We're hearing that he is still in the hospital as of Episode 3, and it could get even more grim: In that same episode, viewers will spend lots of time with Clay's ghost.
Pa verjetno bo to zadnja sezona, ker imajo le še do konca te pogodbe. Bomo vidl...
They both initially survive the shooting, but Clay is in pretty bad shape. We're hearing that he is still in the hospital as of Episode 3, and it could get even more grim: In that same episode, viewers will spend lots of time with Clay's ghost.
Pa verjetno bo to zadnja sezona, ker imajo le še do konca te pogodbe. Bomo vidl...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- kremsnita
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 8. 2007
Men je pa OTH po vseh teh sezonah še vedno kul. Res da se zadnje sezone ne dajo primerjat s prvimi štirimi sam mi je vseen bolj zanimivo kot recimo GG, ki mi je že po dveh sezonah čist bedna ratala. Vseen pa upam, da bo tole zadnja sezona, naj lepo zaključjo z Brookino poroko pa N&H naj hčerko dobita in to je to. Pa naj v zadnjem delu še Lucas in Peyton se pojavta in mislim, da bodo vsi zadovoljni.
- kremsnita
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 8. 2007
Sej bi blo ful bedno, da bi nardil Brookino poroko brez Peyton, ki je le njena best frendica. Tako da jaz mislim, da bomo to sezono 100% vidl L&P, najvrjetneje v zadnjem delu. In se mi zdi, da bi bil to lep zaključek, ponovno vsi zbrani.
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Ja, res bi blo lepo. Samo to je pa odvisno od Hilarie in Chada, če bosta htela sodelovat.
Ko sem brala en intervju s Schwahnom je rekel tud, da je velik oboževalcev blo razočaranih, ko je od Haley mama umrla, Lucasa pa ni blo zraven. Je rekel, da on verjame da je Lucas bil na poroki, samo da ga mi nismo vidli
Ko sem brala en intervju s Schwahnom je rekel tud, da je velik oboževalcev blo razočaranih, ko je od Haley mama umrla, Lucasa pa ni blo zraven. Je rekel, da on verjame da je Lucas bil na poroki, samo da ga mi nismo vidli
Use your head and follow your heart.
-
haley - Cosmopsiho
^^Misla si na pogrebu a ne
Ja to je tudi mene zmotilo, ko je bil pogreb, da Lucasa ni blo tam, ker bi stoposto bil poleg svoje najboljše prijateljice! Ampak sem tudi jaz prebrala, da si je Mark zamislil, da je on bil tam in ji stal ob strani.
Ja to je tudi mene zmotilo, ko je bil pogreb, da Lucasa ni blo tam, ker bi stoposto bil poleg svoje najboljše prijateljice! Ampak sem tudi jaz prebrala, da si je Mark zamislil, da je on bil tam in ji stal ob strani.
-
haley - Cosmopsiho
Katera že pogledala nov del?
Meni je tole z Quinn in Clayem kar malo tečno. Itak je skoraj nemogoče, da bi toliko ur preživela ustreljena. Pa zdej bo trajalo par epizod, da se oba prebudita iz kome, da se pozdravita, pol bosta verjetno skoz v strahu živela, če se bo Katie vrnila, pa preden jo spet ujamejo... In to dejansko lahko traja celo sezono.
Meni je tole z Quinn in Clayem kar malo tečno. Itak je skoraj nemogoče, da bi toliko ur preživela ustreljena. Pa zdej bo trajalo par epizod, da se oba prebudita iz kome, da se pozdravita, pol bosta verjetno skoz v strahu živela, če se bo Katie vrnila, pa preden jo spet ujamejo... In to dejansko lahko traja celo sezono.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
No, sej Quinn se je zbudila, pomoje bo po naslednjem delu jasno kakšna bo situacija (in bo konc tega "vmesnega" sveta).
Pa Jamie je čist preveč kjut
Pa Jamie je čist preveč kjut
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov