One Tree Hill

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ninc » 03. Jun. 2010 20:07

Končno v Sloveniji! Jutri na tv pika. :flower:
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 03. Jun. 2010 20:34

^^Joj packa...sem jaz hotla to novico oznanit pa si me prehitela :P

Ja jutri ob 20h...in potem bo vsak dan med tednom.
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 03. Jun. 2010 21:12

Ja, samo kaj ko to TV Piko marsikdo nima :? No, po moje, mi npr. je nimamo ... Bolje bi bilo na Pop TV ali na Kanalu A :)
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 03. Jun. 2010 21:39

^^Ja se strinjam, da marsikdo nima tv pika in ne bo moral gledat zarat tega... Drugače je bil pa res že skrajni čas, da začnejo tud to serijo predvajat v Sloveniji.
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ninc » 04. Jun. 2010 16:58

haley napisal/-a:^^Joj packa...sem jaz hotla to novico oznanit pa si me prehitela :P

.

nanananana ;D

Drugače pa 1. sezona, ne? Upam, da bo kar nekaj sezon "naenkrat".
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 04. Jun. 2010 18:15

^^Ja zaenkrat sm vidla, da bo prva sezona, programa za več tednov vnaprej pa nimajo objavljenega na netu. No bomo mel vsaj kako dobro poletno razvedrilo po tvju, ne pa že stokrat videne serije :wink:
annia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a annia » 14. Jun. 2010 16:51

joj toti OTH :) .... človeka kr zasvoji.... se spomnim da sem ene par let nazaj gledeal mi2 z mamo na htv pol pa je bil oth... pa nisn glih neke pažnje polagala na serijo, ene par delov pol pa več nisn gledla... pol pa mi lani sošolec (obsedenec z vsemi serijami ka obstajajo) pove da gleda eno ful dobro serijo.. jaz valda da ugotovim kira to je pa hop... mi je že noso dvdje z sezonami... pol pa še sošolka ena tak da smo meli prav debate o tem, kr je blo ful delov za pogledat... sem pa gledla tud po pol sezone na noč(saj so ble poletne počitnice :razz: ).... no 7 sezono pa teden za tednom nestrpno čakanje kdaj bo prišo novi del :D ....
mi je pa že malo too much, kr se mi zdi da so vse skup preveč zapletli pol pa so htli kr naenkrat vse odplest... haley se iz totalne psihotičarke v 5 minutah spremeni spet nazj v ljubečo in popolno mamico/ženo... pa tud konec je kr neki.... nwm no men se ne zdi več da ma serija taki čar.... mislim da je bla včasih ful bol delana iz ljubezni, zdaj je pa vse tak-samo da je neka.... mogoč pa zato kr lucasa več ni :P :D .. on je bil pa res taki cuker... ka bo pa v 8 sezoni pa bog vedi... pomoje bo samo eden od njiju preživel... pa haley bo punčko rodila, ki ji bo ime isto ko mami :D ... aja pa 'sarah' bo mogla verjetno tud umret...
annia
Uporabniški avatar
klavdy33
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a klavdy33 » 11. Jul. 2010 22:20

OTH je ena moja fav serij, se spomnm k sm jo odkrila in so ble zuni 3 al 4 sezone in sm bla lih sama doma in sm use v šusu pogledala :D Še zdj spremljam, komi čakam novo sezono...čeprou morm rečt da so mi ble prve sezone bolj všeč, k so se začele neke kriminalne fore pa ta umor na konc...to mi ni tok všeč... Igralci so tud zakon, James pa Sophia, the are the best :cool: Drgač mi je pa Brooke Davis nekakšen role model, obožujm njen lik, najdem se v njem in njene izjave so legendarne, poleg tega da je super fun, strong osebnost je tud velik globine v njenem liku :)

http://www.onlyonetreehill.com/brookeqoutes.htm

Po legendarnem Lucasovem " I am the man for you Brooke Davis!" sm res pričakovala in upala da bosta na konc skupi... :)

Drgač se pa tud ob "Don't say I never gave you anything" zmer stopim :D :oops:
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 11. Avg. 2010 22:48

"Haley in Mia" (v narekovajih zato, ker nista resnični osebi :D) bosta nastopali v epizodi nadaljevanke Life Unexpected, ki bo na sporedu 12. oktobra. Jst te nadaljevanke drugače ne gledam, ta del pa bom sigurno pogledala :)
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 17. Avg. 2010 22:16

Bethany Joy je baje noseča :) Ne vemo pa kaj to pomeni za njen lik v OTH. Mal več info: klik
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 18. Avg. 2010 0:27

^^No sej je Haley v nadaljevanki tud noseča :wink:
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 18. Avg. 2010 12:45

Ja, samo v tistem članku, ki sem ga prilepila, piše da je možno, da Joy po 12. delu ne bo nazaj ...
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 18. Avg. 2010 13:32

^^Uf to pa bi blo bad ja. Ker res ne vem kaj bi se moglo zgodit, da bi Haley odšla s serije.
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 18. Avg. 2010 13:59

Če bi že res moral to nardit, jst predlagam turnejo :D Nič pametnejšega in primernejšega mi ne pade na pamet. Tud v drugi sezoni ko je šla na turnejo se spomnim, da je v parih delih sploh ni blo, v nekaterih se je pa pojavla samo za hip. Čeprav kdo bi se potem z dojenčkom ukvarjal ... Nathan, ja, ka pa mama? Eh, se bodo že ustvarjalci s tem ukvarjal :D
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 18. Avg. 2010 14:07

Skoraj dvomim, da bi šla Haley na turnejo, če bi mela še čist majhnega otroka. Že zdej v 7. sezoni ji je blo bad zarad Jamieja, pa je že kar nekaj let star. Sm valda-to bodo ustvarjalci sami naredl po svoje :)

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov