Oddaja svet na kanalu A

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Lillu
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lillu » 18. Nov. 2007 1:25

Men gre ta oddaja na živce..raje gledam 24ur
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 11. 2007
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a sokolja » 18. Nov. 2007 17:52

jaz gledam Svet samo kadar je voditelj Marko Potrč :cool: :cool:
Uporabniški avatar
Gossip girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Gossip girl » 18. Nov. 2007 19:21

Oddaje nikoli ne spremljam, ker mi ni zanimiva (ponavadi gledam 24-ur), sem pa si ogledala tale posnetek in ne morem verjeti, kakšno neprofesionalnost si je dovolil Potrč v tej oddaji - to je obnašanje izpod vsakega nivoja. :roll: Samo prekinjali so eden drugega in v bistvu ni bilo slišati ničesar in to si noben voditelj ne bi smel privoščiti, sploh pa ne on, ki že od samega začetka velja za en "fenomen" (verjetno zaradi tistega rekorda, ki ga je naredil, ko je več dni zapored vodil radijsko postajo). Meni je antipatičen že itak od nekdaj, tako vizualno in karakterno, kot tudi po načinu vodenja. Mislim, da sem Svet pogledala enkrat in nikoli več.
You know you love me.
xoxo, GG
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 19. Nov. 2007 10:20

Glede tega konkretnega prispevka sem napisala tukaj preden sem videla tole temo.

Sicer mi je pa bil do zdaj Potrč kar ok, gledala sem ga bolj poleti, ker mi je ustrezal tajming, zadnje čase manj. Lili mi gre pa na živce, ker izredno afektirano govori, jo prav težko poslušam.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
@fna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a @fna » 23. Nov. 2007 16:25

kr.ena napisal/-a:Lili mi gre pa na živce, ker izredno afektirano govori, jo prav težko poslušam.

In kakšno je to afektirano govorjenje? No, jaz osebno Sveta ne gledam, sem pa si ogledala tole oddajo na internetu in ne morem reči drugega kot da je s tem Potrč pokazal, koliko je neprofesionalen pri svojem delu. Glede te punce pa... a je že slišala, da se lahko spravi tudi delat, da bo kaj zaslužila? :roll:
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 23. Nov. 2007 23:41

Afektirano pomeni popačeno, vsi široki vokali so pretirano široki, ozki pretirano ozki in izgovorjava pretirano razločno poudarjena.
Skratka - vse pretirano.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 24. Nov. 2007 0:36

Včasih ga gledam (če se ravno sprehajam po kanalih pa naletim na Svet potem malo poškilim) ampak mi nekako mi ne potegne.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
kizzy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kizzy » 24. Nov. 2007 14:17

ne vem a meni Svet tud ne potegne - iz vsake zgodbe skušajo nardit spektakl, vse je čist subjektivno in voditelj je ves čas v vlogi glavnega, pol vpletejo še kup enga emocionalizma in senzacionalizma, vseskup podkrepijo z natančim prikazom kako se je kaj zgodilo (bodte pozorni na kadre, k so včasih prou debilni, da ne govorim o metaforah k jih voditelja u porabljata), na koncu pa postavijo v studio kot goste dve nasprotujoči si strani in neumno pričakujejo da ne bo prepira oz. določeni strani sploh ne pustijo do besede - rezultat je resnica, ki jo mi vzamemo kot pravo, kot je nekdo že omenu - oddaja za ovce (kar je tud njihov cilj)

oddaja je folku všeč predvsem zato, ker je drugačna od klasičnih poročil in ker je polna zgodbic ala Kronika - to pa je način kako gledalce sploh pritegnit da jo bodo sploh gledali (če ni zgodba spektakel, je dolgočasna)

ampak to je samo moje mnenje :D
Uporabniški avatar
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Picaboo » 14. Apr. 2008 17:14

28. aprila prihaja tretji voditelj na Svet -Gregor Trebušak, ki je biu prej tud že novinar na Svetu, nazadnje pa je biu na radiu Hit. klik!
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 15. Apr. 2008 9:39

vsakič,ko slučajno ujamem svet se mi zdi,da je Lili enako oblečena.ne vem a ji res ne morejo dat nič drugega za oblečt kot tiste modre,vijolične in bele črtaste srajce z velikim izrezom (itak ma samo ene 3)?
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 15. Apr. 2008 9:50

men grejo pa tok na živce tisti njihovi grafi, ko naprimer opisujejo kje se je naredila nesreča al pa kako je s prodajo kakšne firme in pol začnejo ene slikce risat, pa kje je motorist prpelou, pa da je za cesto rastla magnolija,..

pa smešn mi je tut ko kej bere, pol se pa to na tvju po alinejah prkaže.. :D
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 15. Apr. 2008 9:54

men je to tud kr nekej.če se le zgodi kakšna nesreča s smrtno žrtvijo morajo oni to ful razčlenit,grafično prikazat in ne vem kaj še vse.se jim vidi,da jim primanjkuje resnejših tem
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 17. Apr. 2008 19:52

Pač oddaja za ljudi, ki jim je treba vse narisat in pobarvat in povedat v kratkih stavkih po točkah, da kaj razumejo ... :wink:
Te postopke so že pri Telebajskih pogruntali. In pri Bigbrotherju ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 17. Apr. 2008 23:59

Grozna oddaja, proizvodnja panike.
Sicer ne spremlajam, sem pa zdele parkrat pred zaćetkom BB, spremlu zadnje minute...primitivno, zmišljujejo si mednarodne škandale, afere...
Uporabniški avatar
anahirbd
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 10. 2007
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a anahirbd » 18. Apr. 2008 19:47

dons so jo predčasno zaključili zarad tehničnih problemov ;)

drugač pa gledam, če je Potrč, ker žagarce ne prenesem, k mi je totalno antipatična. :?

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov