Nov resničnostni šov: Kmetija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:04, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:00, skupaj popravljeno 1 krat.
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
PeggySue* napisal/-a:Dobro se je danes odrezal v celi oddaji,glede na to,da sta imeli komentatorki kar nekaj pripomb na njegov račun in,da je mogel nasploh skoraj vsakemu neke račune polagat.Njegova partnerka pa ful dobro zgleda.
2krat
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
Zdj morm pa prov nek zbrskat fotko od une simonove... men je delovala k en shemale...
bom poročal
bom poročal
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:56, skupaj popravljeno 1 krat.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
No ja...Vesna je meni zelo čudaška (halo, jahanje krave?) medtem ko mi je Simonova partnerka delovala bolj preudarno, resno, zrelo in mi je posledično bolj všeč (čeprav mi Vesna boljše izgleda, mi je v kompletu bolj všeč partnerka).Ne maram zblojenega folka
Zadnjič spremenil emanuela, dne 07. Nov. 2011 22:36, skupaj popravljeno 1 krat.
The world is as you are.
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Kaj pravte na Vlasto?Jaz ne morem verjet,da se je prvih 5 tednov tko dobro skrivala za masko in igrala neko nevtralnico.Zdaj iz nje kipi sama zloba,jeza in egoizem.
Danes bi blo super,da bi jo Miša vrgla ven.Na žalost pravjo,da bo ravno obratno.Miša se mi je včeraj prav zasmilila.Mislim,da nekaj podobnega doživljajo vsi v Vlastini bližini,kot je doživela Miša.Vlasta gleda izključno na svojo korist in jo ne zanima v kakšni navezi je s kom,ko gre za doseganje cilja,ki si ga je zadala.
Danes bi blo super,da bi jo Miša vrgla ven.Na žalost pravjo,da bo ravno obratno.Miša se mi je včeraj prav zasmilila.Mislim,da nekaj podobnega doživljajo vsi v Vlastini bližini,kot je doživela Miša.Vlasta gleda izključno na svojo korist in jo ne zanima v kakšni navezi je s kom,ko gre za doseganje cilja,ki si ga je zadala.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov