Nov resničnostni šov: Kmetija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
mislim, da bo to največja katastrofa po gledanosti vseh šovov od poptv-ja.
res je brezveze.noben ne gleda.
res je brezveze.noben ne gleda.
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
Jaz sem gledal prvo predstavitveno oddajo, pa še eno med tednom.
Bi rekel, da so izbrali dalvne ljudi, zanimive.
Vesna in Darko, se mi zdita še najbolj primerna za zmago in s tem lastništva te kmetije.
Naj jo dobi Vesna, po prikazanem v prvi oddaji, je oseba, kakršno težko srečaš v tem modernem svetu. Fajn dekle.
Bi rekel, da so izbrali dalvne ljudi, zanimive.
Vesna in Darko, se mi zdita še najbolj primerna za zmago in s tem lastništva te kmetije.
Naj jo dobi Vesna, po prikazanem v prvi oddaji, je oseba, kakršno težko srečaš v tem modernem svetu. Fajn dekle.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:43, skupaj popravljeno 1 krat.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
jaz mam ritual da itak ko delam vaje not (zdaj ko je mrzlo) moram še nekaj gledat zraven. ker filmu težko človek sledi če dela zraven trebušnjake pa uteži dviguje, gledam to kmečko stvar vsak drug dan.
in moram rečt, da mi tista ena ura hitro mine. 3x reklame po 5 min = že 15 min, 3x kažejo ene in iste "pomembne" reči = 15 min. ostale pol urce se šimfajo v kamero ko jih nobeden ne sliši, za mizo si pa več ali manj eni in isti v rit lezejo in eni in isti se bockajo, podjebavajo in "sovražijo". kot vsak faking "rielitišov".
in moram rečt, da mi tista ena ura hitro mine. 3x reklame po 5 min = že 15 min, 3x kažejo ene in iste "pomembne" reči = 15 min. ostale pol urce se šimfajo v kamero ko jih nobeden ne sliši, za mizo si pa več ali manj eni in isti v rit lezejo in eni in isti se bockajo, podjebavajo in "sovražijo". kot vsak faking "rielitišov".
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:30, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:29, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:19, skupaj popravljeno 1 krat.
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
Zakaj nesramno? Naj se pofu*ata v miru.
Oba sta mi najbolj antipatična osebka ever.
Med mongoloidi sta pa še Damjan a kaj je in tist k mu faco zateguje nonstop?
Oba sta mi najbolj antipatična osebka ever.
Med mongoloidi sta pa še Damjan a kaj je in tist k mu faco zateguje nonstop?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov