Naljubši film/zvrst?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- ivana orleanska
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 10. 2004
- Kraj: tupatam
meni pa sta ful najljubša filma "pod toskanskim soncem" in "le divorce". Taka ženska
me pa zanima če ve kera za kaki film o franciji/francozih oz. ki se dogaja v franciji, ampak da je ameriška produkcija, ker so francoski filmi prav brutalni lahko pa isto kaki italjanski??
me pa zanima če ve kera za kaki film o franciji/francozih oz. ki se dogaja v franciji, ampak da je ameriška produkcija, ker so francoski filmi prav brutalni lahko pa isto kaki italjanski??
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Bulma napisal/-a:Emina napisal/-a:Deveta vrata tud meni kul, pa z Johnny Depp-om si poglejte tud Skrivnostno okno (zgodba je ista kot pri Skrivnostnih skrivalnicah).
Jao,to sem tudi gledala (sicer se pa vse filme od Johnnya). Ma res-ta film je tudi fenomenalen! Še boljši kot Deveza vrata.
Hehe, jst sem tud gledala že vse filme od Johnnyja, pa čeprav nisem obsedena z njim Tud skrivnostno okno sem gledala, ja Pa še en film v zvezi z Johnnyjem - Nočna mora v ulici brestov....zakon film I love horror movies un Freddy je tok scary
One, Two Freddy's coming for you,
Three, Four, better lock your door,
Five, Six, grab your crucifix,
Seven, Eight, gonna stay up late,
Nine, Ten never sleep again.
Let the good times roll.
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Emina napisal/-a:girlie napisal/-a: Nočna mora v ulici brestov....zakon film
U, tega pa jaz nisem . . . a mogoče veš original naslov?
A Nightmare On Elm Street
http://www.nightmareonelmstreet.com/
Let the good times roll.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Bulma napisal/-a:Emina napisal/-a:Ta vikend gledala The cave. Vredno ogleda! Pa še Postojnsko jamo omenijo .
Jaz sem lih včeraj gledala. Kul film! Fajn napeti! Pa še Tyler je bil cute
Men pa tale The Cave ni biu nč posebnga...načeloma ne maram preveč teh "monster" filmov in enih čudnih dvoživk ki pobijajo vse kar leze in gre
Nazadnje dobra filma ki sem jih gledala:
- Constant Gardener (Ralph Fiennes in Rachel Weisz; prizadevnost za pomoč v Afriki, kriza v odnosih med možem in ženo)
- Lord of war (Nicholas Cage; preprodaja orožja pa tko, baje po RL posneto)
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov