Naljubši film/zvrst?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
jst pa grozljivk ne maram, ampak to sam zato, ker me je pol kasnej (ne med filmom, ampak če sem zvečer sama doma) preveč strah. zato rajš preventivno rečem ne
najrajš pogledam kak triler, dramo ali komedijo (najbolš kako dobro mešanco le teh).
nimam najljubšega filma, iz neznanga razloga mi je pa ful všeč dnevi grmenja
najrajš pogledam kak triler, dramo ali komedijo (najbolš kako dobro mešanco le teh).
nimam najljubšega filma, iz neznanga razloga mi je pa ful všeč dnevi grmenja
...just breathe...
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
lally napisal/-a:definitivno grozljivke...
d best je exorcist, amityville, tema, se vedno mi je kul macje pokopalisce, pa sm ga gledala pr 10 letih s sosedom (na skrivaj, k starsev ni blo... )
uuuuuuuuuu midve sva istih misli,jst tud obožujem grozljivke........pol je pa to ful zame problem k pridem u videoteko pa si hočem sposodt 1 grozljivko pa pogledam na police pa vidm da sm use te že pogledala!!! pa amityville je fuul grozn,s sošolko sva ga gledale v kinu pa sva se stiskale skp lih zame.......jst uživam u grozljivkam k mi dajejo nek adrenalin
Let the good times roll.
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
ja hiša groze ali amitiyville je meni tudi bil full ql......full full full.....ql
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
pa krvava romanca mi je tudi bla full vredu.....no nasploh jaz sem nora na grozljivke,,
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko živiš,jim je VSEENO!
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
Talia napisal/-a:A je že kdo pogledu Exsor... of E. Rose. Razmišljam, da bi ga šla dans gledat, pa je dobu ful slabe kritike. A je res tolk slab? Da si ne bom čist pokvarla sobotnega večera.
prevec na dolgo je razpotegnen dogajanje na sodiscu in premalo je odsekov iz njenega zivljenja...
film pa traja cca. 2 ure in pol
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
spellca - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Ledenka napisal/-a:Danes sem v Italiji v kinu gledala Flight plan, v katerem ima glavno vlogo Jodie Foster.
Dogaja se na dvonadstropnem letalu. Medtem, ko Jodie med letom zaspi, njena hčerka izgine. Potem jo išče po celem letalu, a osebje in potniki ji ne verjamejo, da je sploh imela hčerko s sabo na letalu...
Full dober film, res priporočam!
Pa itak je Jodie Foster full dobra igralka!
Sem gledala pred kakšnim mesecem v Luksemburgu. Zelo povprečen film. Sicer dober koncept ampak slabo izpeljan; slaba zgodba. Film ti postavi več vprašanj kot pa ti jih odgovori.
Eden najboljših filmov, ki sem jih gledala v zadnjem času, je pa sigurno Crash. Film, o katerem razmišljaš še dolgo po tem, ko ga gledaš. Govori o rasizmu in predsodkih. Super film in če ga imate možnost gledat, ga vsekakor priporočam![/b]
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Luna C napisal/-a:jaz pa to morem it gledat pa da je nevem kaj .. obožujem take filme
Luna C jst tud,jst tud komi čakam,da greva to s sošolko gledat,k obe obožujeva horrorje.....sam noben jih pa ne obožuje bl k jst
Let the good times roll.
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
girlie napisal/-a:Luna C napisal/-a:jaz pa to morem it gledat pa da je nevem kaj .. obožujem take filme
Luna C jst tud,jst tud komi čakam,da greva to s sošolko gledat,k obe obožujeva horrorje.....sam noben jih pa ne obožuje bl k jst
sem ga gledla pred 2ma tednoma pa mi je bil super najhujše je blo tisto , ko sta s fantom ležala na postelji , pa se on zbudi in jo vidi v abnormalni pozi na tleh ... fak
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov