Naljubši film/zvrst?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
@ napisal/-a:Nazadnje sem si z neta potegnla Amityville: Hiša groze (The Amityville Horror) - no, ni nč groznga...
midva sva ga šla gledat v kino,pa smo bli vsi čist trdi ko smo šli ven meni je bil full grozen
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
men pa sploh ni bil grozn... Mah sej efekti so super, sam ni blo pa nč tazga, zarad česar bi me blo strah... Pa drgač sem čist nora na trilerje, grozljivke itd., sam že res dolg časa nism gledala filma, za katerga bi lohk rekla, da je ful dobr... Pa še to mi je blo glupo, k je večina stvari pobranih iz drugih filmov...
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Meni je bil pa čist adijo,že dolg se nisem tolk stiskala k lubiju,sam ponoč je blo pa čist ql. Ponavadi me je po grozljivkah in srhljivkah še full strah,samo po tem filmu me pa ni bilo-čudn
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
jaz sem včeraj gledala film pravila slačenja pa je full hud!!!
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
BaUcYkA napisal/-a:scary movie 1,2,3,meet the fockers,BELA MODELA!
komedija normalno..
drgač pa.........vsi 3-je deli scary muvija rulajo!!!!!!!! vsakič k to gledam se rolam ud smeha tud meet the parents pa meet the fockers sta nora filma,white chicks pa še nism gledala
Let the good times roll.
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
filmčki:
*vsi Matrixi
*From Hell
*Secret Window
*Love Actually
*Mr&Mrs Smith
pa še miljon drugih je sam se mi ne da naštevat
*vsi Matrixi
*From Hell
*Secret Window
*Love Actually
*Mr&Mrs Smith
pa še miljon drugih je sam se mi ne da naštevat
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Nadine napisal/-a:joj, Titanik, men je pa ta film d best, skos bi ga lahko gledala... prou klasika!
Saj je kul..samo meni je to tak smesno.. Titanik pa klasika.. niti 10 let ni film star.. ne vem kak je lahko klasika.. Za mene so klasika filmi 40-ih 50-ih, 60-ih let... sicer pa staramo se
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
- Nadine
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
||MuCkAa napisal/-a:Nadine napisal/-a:joj, Titanik, men je pa ta film d best, skos bi ga lahko gledala... prou klasika!
Saj je kul..samo meni je to tak smesno.. Titanik pa klasika.. niti 10 let ni film star.. ne vem kak je lahko klasika.. Za mene so klasika filmi 40-ih 50-ih, 60-ih let... sicer pa staramo se
drugač pa kot zvrst mam pa najrajš grozlivke.. men je ušeč če je kj adrenalina pa d me je mau strah
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Nadine napisal/-a:||MuCkAa napisal/-a:Nadine napisal/-a:joj, Titanik, men je pa ta film d best, skos bi ga lahko gledala... prou klasika!
drugač pa kot zvrst mam pa najrajš grozlivke.. men je ušeč če je kj adrenalina pa d me je mau strah
Nadine,se strinjam glede titanika in grozljivk I horror movies!
Let the good times roll.
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
Danes sem v Italiji v kinu gledala Flight plan, v katerem ima glavno vlogo Jodie Foster.
Dogaja se na dvonadstropnem letalu. Medtem, ko Jodie med letom zaspi, njena hčerka izgine. Potem jo išče po celem letalu, a osebje in potniki ji ne verjamejo, da je sploh imela hčerko s sabo na letalu...
Full dober film, res priporočam!
Pa itak je Jodie Foster full dobra igralka!
Dogaja se na dvonadstropnem letalu. Medtem, ko Jodie med letom zaspi, njena hčerka izgine. Potem jo išče po celem letalu, a osebje in potniki ji ne verjamejo, da je sploh imela hčerko s sabo na letalu...
Full dober film, res priporočam!
Pa itak je Jodie Foster full dobra igralka!
Don't worry, be happy!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]