Naljubši film/zvrst?

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

frrrr
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a frrrr » 26. Sep. 2005 17:50

dragon_fly imaš ime po filmu? svetoven film
Uporabniški avatar
dragon_fly
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a dragon_fly » 26. Sep. 2005 17:55

basted :oops:
*kylie*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *kylie* » 28. Sep. 2005 16:18

THE GRUDGE... uuu... tudi jaz sem gledala tale filem.... sem mela kr nekaj cajta nocne more!!
rajsi mam romanticne filme, pa komedije :D

Miss congeniality mi je bil smeh filem,
ameriske pite... heheh :) noroo
it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
Uporabniški avatar
Piglet
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Piglet » 28. Sep. 2005 17:26

Ni ga čez The Hours. Režija, igra, muska, vse je preseglo moja najbolj nora fantaziranja o popolnem filmu. Gledala sem ga z odprtimi usti in po parih letih ga še vedno gledam z odprtimi usti, prepričana sem, da nikol ne bo boljšega filma! Poleg tega pa še dokazuje, da za dobr film ne rabiš tipov v glavnih vlogah!
*kylie*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a *kylie* » 28. Sep. 2005 18:03

the hours...o cem pa se gre??

hmm... a je kdo slucajno gledal 9 songs, oz.v slovenscini prevedeno kot 9 orgazmov???
it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
Uporabniški avatar
dragon_fly
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a dragon_fly » 28. Sep. 2005 18:04

jst. me ni preprical.... ura in pol porivanja. ne vem no.. sm vidla ze kej bolsga.
Uporabniški avatar
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *Ela* » 28. Sep. 2005 18:08

*kylie* napisal/-a:the hours...o cem pa se gre??

hmm... a je kdo slucajno gledal 9 songs, oz.v slovenscini prevedeno kot 9 orgazmov???
ja moja sestra je šla gledat in je baje brezveze... :nixweiss:
as if.
*kylie*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a *kylie* » 28. Sep. 2005 18:18

aha.. no, ocitno nisem nic zamudila :)
Uporabniški avatar
Piglet
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Piglet » 29. Sep. 2005 15:31

The hours se gre o življenju treh bejb v treh različnih obdobjih. Ena je pisateljica, ki je malo nora in ma samomorilska nagnenja, druga je prikrita lezbijka, ki bere eno knjigo, tretja je ženska, o kateri se gre ta knjiga. Tko mal vse je prepleten med seboj, da ti ni nč jas, kam kej spada, kdo je zdej kdo, o komu se gre knjiga, kdo jo je napisal in ves čas maš tak grozn feeling, da je neki narobe pa ne veš kaj. In pol skos čakaš in te je strah, da se bo kej zgodil, ker veš, da se more. Ne vem, men je bil film res :respekt: , je pa težko opisat, morte ga gledat, dost ljudi ga sicer ni razumel, ampak u bistvu ga ni treba razumet. Men je blo že to dost fascinantno, da režiser postavlja take kadre in tko stopnjuje dogajanje, da skos neki čakaš, kaj bo, pol se pa neki zgodi ravno takrat, ko ne pričakuješ.
Uporabniški avatar
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *Ela* » 29. Sep. 2005 19:08

Piglet napisal/-a:The hours se gre o življenju treh bejb v treh različnih obdobjih. Ena je pisateljica, ki je malo nora in ma samomorilska nagnenja, druga je prikrita lezbijka, ki bere eno knjigo, tretja je ženska, o kateri se gre ta knjiga. Tko mal vse je prepleten med seboj, da ti ni nč jas, kam kej spada, kdo je zdej kdo, o komu se gre knjiga, kdo jo je napisal in ves čas maš tak grozn feeling, da je neki narobe pa ne veš kaj. In pol skos čakaš in te je strah, da se bo kej zgodil, ker veš, da se more. Ne vem, men je bil film res :respekt: , je pa težko opisat, morte ga gledat, dost ljudi ga sicer ni razumel, ampak u bistvu ga ni treba razumet. Men je blo že to dost fascinantno, da režiser postavlja take kadre in tko stopnjuje dogajanje, da skos neki čakaš, kaj bo, pol se pa neki zgodi ravno takrat, ko ne pričakuješ.
to sem pa jas knjigo brala :gruebel:
as if.
*kylie*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a *kylie* » 29. Sep. 2005 19:09

aha, no zveni zanimivo :)
ampak...je to kasen triller..ne??
ce je tako..pol ni zame.. :D
Uporabniški avatar
Piglet
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Piglet » 01. Okt. 2005 8:23

*kylie* napisal/-a:aha, no zveni zanimivo :)
ampak...je to kasen triller..ne??
ce je tako..pol ni zame.. :D

Ah kje, ni triler. Drama je.
Nuna
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nuna » 01. Okt. 2005 19:40

Film: Življenje je lepo
Zvrst: Grozljivka, drama
nogica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a nogica » 01. Okt. 2005 21:30

Bulma napisal/-a:Nogica,gledala sem včeraj Ameriški psiho. Napeti film! Meni je najboljše blo,ko je motorko vrgel na ovo prostitutko :eek:

Ja, po stopnicah navzdol vrže pa lih nji zadane. Hudo :D
Eto film si pogledala, zdej pa fantu knjigo ukrast pa še tist prebrat. Pa pol poroči kaj ti je boljš.
Aja, pa napisala si da je knjiga debela. Mene je tut to prvo mal odbijal, sam k sm jo začela brat je nism mogla nehat. :zustimm:

Pa pol poroči kašn film je še pravila slačenja!

Je kdo gledu slučajno film slepilo? Mnenja... ?
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 01. Okt. 2005 21:37

nogica napisal/-a:Je kdo gledu slučajno film slepilo? Mnenja... ?

Jz sm ga gledala, pa mi je bil dost kul! Sicer so ga kaki kritiki dost skritiziral, ma dobr.. Zgodba je kul, sam je tko dost na izi narjen vseskupi. Pa men je bla notr štajerščina všeč, tko mal za spremembo.. :)
Drgač pa, ni mi žal una čuka, k sm ga dala za karto, pa tut dolgcajt mi ni blo nč med filmom.. ;)
Aja, pa ql muska je notr.. :cool:
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]