Naljubši film/zvrst?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
SIEENA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 18. 3. 2005
Emina napisal/-a:Jaz sem včeraj gledala House of wax. Kdor ima rad grozljivke...priporočam.
Joj še zdej se mi blede od tistga filma, čeprov so bli določeni prizori smešni! Kaj vm je blo pa najhujš iz trga filma, tisti k ste ga gledal!
-
SIEENA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 18. 3. 2005
nogica napisal/-a:SIEENA napisal/-a:Kaj vm je blo pa najhujš iz trga filma, tisti k ste ga gledal!
Men so šle kocine pokonc čist na konc- k je policaj reku: sm preveru kok sinov sta mela ... nista bla dva,ampak trije ... pol pa un na pomaha! Uaaa! Šok.
Men tut to! Pa k se pol tko zareži, mene je kr zmrazil! Amapak to so bli pol usi trije povezani ne?
Aja tist mi je blo mau ogabn k mu je reku da ga bo rešu, pol mu je pa hotu dt dol vosk z frisa je biu pa kr meso, oči je pa še kr premiku pa solze so mu tekle
Zadnjič spremenil SIEENA, dne 24. Jul. 2005 18:20, skupaj popravljeno 1 krat.
-
roxy* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L napisal/-a:roxy* napisal/-a:tamala82 napisal/-a:roxy* napisal/-a:Men je recimo bil Nebeško kraljestvo ful všeč!
meni tudi samo na koncu se mi je pa malce že vleklo..
je pa risanka madagascar ful dobra
madagasar pa nism še gledla. pa ga bom. tile so tud shreka naredili ne?
jaz sem ravno zdaj gledala to risanko-madagascar
jaz sm jo pred kratkim pogledala. saj je dobra, se nasmeješ. a vseeno, moram rečt, da sm pričakovala več
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Jz sm pa učeri The buttefly effect pogledala, pa mi je dost ql film! Na začetku mi je bil mal psiho, pa vmes mi kej ni blo čist jasn, sam je hud filmčk!
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
miikena napisal/-a:Jz sm pa učeri The buttefly effect pogledala, pa mi je dost ql film! Na začetku mi je bil mal psiho, pa vmes mi kej ni blo čist jasn, sam je hud filmčk!
Res ja, full dobr film!
Sm pa včerej gledala Vojno svetov, pa čeprov je fantastika, sm čist notr padla. K drgač znanstvene fantastike ne maram, ampak je pa res dobr film!
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov