Naljubši film/zvrst?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
izitanči napisal/-a:men je bla knjiga še bolj všeč.No film je bil tut dober,s am čez knjigo sem sama doživiljala, pa se mi zdi da je tako velik boljš.
Jap, res je.. tudi meni je bila knjiga boljsa
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
glamBABY napisal/-a:Men trenutno naj filem mi je Celica,not igra J.Lo pa je full ngravžna srhljivka..pa to men full dobr gledat hehe
A ni to neki ZF triler? Nekaj na podlagi sanj ali kak? Nisem se gledala, sem pa hotela.. ker ce je ZF, that's no no to me..
- glamBABY
- Kofetarica
- Na forumu od: 1. 6. 2005
ma ni tkoo velik ZF je pa res da je ona J.Lo ena znanstvenica k se z ljudmi k so v komi poveže preko njihovih sanj in pol vid kaj jim dogaja u glavi in tko hočjo prelisičit enga serijskega morilca žensk...bolano k gledaš res..kere scene ma model z belilom jih pere pa utalplja pol se pa samozadovoljuje nad njihovimi telesi
ngravžno in bolano
ngravžno in bolano
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
glamBABY napisal/-a:S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L napisal/-a:meni je pa the best film MI OTROCI Z POSTAJE ZOO,sem tudi knjigo prebrala in oboje je svetovno....
ja se strinjam! tut super sam knjiga je men vseen mal bolš..
ja to je pa res...js mam raj knjige..men je pol film vedno bedn ker si js v knjigi naredim svojo predstavo, ki je po moje pol v filmu ne prikažejo tak dober...
Waiting in the queue oh whoopee doo
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
steLLcy napisal/-a:glamBABY napisal/-a:S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L napisal/-a:meni je pa the best film MI OTROCI Z POSTAJE ZOO,sem tudi knjigo prebrala in oboje je svetovno....
ja to je pa res...js mam raj knjige..men je pol film vedno bedn ker si js v knjigi naredim svojo predstavo, ki je po moje pol v filmu ne prikažejo tak dober...
jaz sem najprej gledala film,tako da pol ko sem knjigo brala sem si lahko določene stvari bolj predstavljala.
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
||MuCkAa napisal/-a:izitanči napisal/-a:men je bla knjiga še bolj všeč.No film je bil tut dober,s am čez knjigo sem sama doživiljala, pa se mi zdi da je tako velik boljš.
Jap, res je.. tudi meni je bila knjiga boljsa
jaz pa ne morem rečt katero mi je bilo boljše,ker mi je oboje svetovno.
-
Slatka Mala - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Göteborg,Sweden
steLLcy napisal/-a:glamBABY napisal/-a:S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L napisal/-a:meni je pa the best film MI OTROCI Z POSTAJE ZOO,sem tudi knjigo prebrala in oboje je svetovno....
ja enako.čeprov men osebno do zdj,so mi ble zmer knjige bolše ko filmi(otroci s postaje zoo,gospodar prstanov-čeprov ta je svetovno narjen za moje pojme!,harry potter,pa tud vse od stephena kinga..).s knjigo si res neki hudga ustvarš u glavi polpa na filmu dostkrat zafrknejo zadevo.
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
-
Slatka Mala napisal/-a:ja enako.čeprov men osebno do zdj,so mi ble zmer knjige bolše ko filmi(otroci s postaje zoo,gospodar prstanov-čeprov ta je svetovno narjen za moje pojme!,harry potter,pa tud vse od stephena kinga..).s knjigo si res neki hudga ustvarš u glavi polpa na filmu dostkrat zafrknejo zadevo.
Ja saj, ko sem jaz prebirala Agatho Christie sem gledala tudi njeno nanizanko in sem bila prav razocarana kak so spremenili okolje, celo osebe! (iz deklice je kar naenkrat nastal decek! )
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
||MuCkAa napisal/-a:Slatka Mala napisal/-a:ja enako.čeprov men osebno do zdj,so mi ble zmer knjige bolše ko filmi(otroci s postaje zoo,gospodar prstanov-čeprov ta je svetovno narjen za moje pojme!,harry potter,pa tud vse od stephena kinga..).s knjigo si res neki hudga ustvarš u glavi polpa na filmu dostkrat zafrknejo zadevo.
Ja saj, ko sem jaz prebirala Agatho Christie sem gledala tudi njeno nanizanko in sem bila prav razocarana kak so spremenili okolje, celo osebe! (iz deklice je kar naenkrat nastal decek! )
men so še zmer bolše knjige kjer si na podlagi opisou ustvarim svoje predstave o ljudeh in okolju...in potem me filmi razočarajo
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
uff kako se podpišem !
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Joj, samo ne romantičnih komedij!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov