Naljubši film/zvrst?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
KranCk - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 20. 1. 2005
Mark napisal/-a:Aja, a bo šel kdo gledat film Tu pa tam? Jaz grem skor 100%
am...sam neki-tele vse vsaj mal poznam...nismo frendi sam vem kasn folk je to...lahk recem sam...NE IGRAJO DUZGA KUKR SEBE
bdw moj blok se vid u filmu viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....pa za uno solo k se dila..tja sm jz hodu
manck + kranck
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
KranCk napisal/-a:Mark napisal/-a:Aja, a bo šel kdo gledat film Tu pa tam? Jaz grem skor 100%
am...sam neki-tele vse vsaj mal poznam...nismo frendi sam vem kasn folk je to...lahk recem sam...NE IGRAJO DUZGA KUKR SEBE
bdw moj blok se vid u filmu viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....pa za uno solo k se dila..tja sm jz hodu
ja itak js sm brala da je bla vsa ta trava pa ka vse so se mel v filmu prava, da niso sam toabka kadil, ker bojda nebi blo filinga......
hehe....so pac vse naredl za svoje vloge...
no ne glede na vse men je biu film fajni...
Waiting in the queue oh whoopee doo
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
*tamalla* napisal/-a:drugace pa honey,save the last dance you got served...
Ooo teli trije filmi so men vsi trije konc hudi ... sploh pa Save the last dance, k je itak my favourite ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
baby girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: ko bi biu vsaj los angeles
tiasha napisal/-a:*tamalla* napisal/-a:drugace pa honey,save the last dance you got served...
Ooo teli trije filmi so men vsi trije konc hudi ... sploh pa Save the last dance, k je itak my favourite ...
a v tem save d last dance mogoc igra julija stiles
ce mislimo istga pol bi tud js prstavla d je res full fajn filmcek
can you keep up
baby boy
baby boy
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
Men so všeč komedije še najbolj, potem so tu še grozljivke ampak jih gledam samo če je še nekdo zdraven, kriminalke, drame tut....
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
baby girl napisal/-a:tiasha napisal/-a:*tamalla* napisal/-a:drugace pa honey,save the last dance you got served...
a v tem save d last dance mogoc igra julija stiles
ce mislimo istga pol bi tud js prstavla d je res full fajn filmcek
Jp jp that's the one ... Čist konc hud filmček ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
Piglet - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 4. 2005
Jst mam pa mal čudn okus, seveda so mi bli the best Lordi, ampak po moje je najboljši film, k sm ga vidla The hours, ker me je res prbil ob zic in dve ure nism mogla dihat. In še zdej me, težko ga gledam več kt pet minut naenkrat, ker je preveč zame. Pa sploh ne vem zakaj. Vse igralke so nenormalno dobre pa še najboljšo režijo ma, kar sm jo kdaj vidla. Hudo, hudo, hudo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov