Naljubši film/zvrst?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 579 prispevkov
• Stran 38 od 39
•
Prejšnja
1 ... 35, 36, 37, 38, 39
Naslednja
-
million$baby - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 6. 2006
- Kraj: Kranj
**bonita** napisal/-a:Pa Zelena milja (Green Mile) je tudi en tak special film. Najbolj se nasmejem ob Scary movie 3, zanimiv mi pa je film Vsiljivci (The Others) z Nicole Kidman.
Teh filmov Final Destination pa res ne maram...Po mojem mnenju (pa nočem nikogar užaliti) eni najbolj bednih filmov kar so joh kdaj posneli.
Se strinjam.Imava skoraj enak okus glede filmov. Osebno so mi všeč še kakšni psihološki trilerji pa v svojih časih sem srčno rada gledala ameriške "highschool" komedije .
Don't you wish your girlfriend was hot like me
Don't you wish your girlfriend was a freak like me
Don't you wish your girlfriend was a freak like me
-
Petra* - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2006
- Kraj: born in hell ;P
Najraje gledam grozljivke:
Wrong Turn
Saw
Texas Chainsaw Massacre
Blair Witch
The Ring (japonski original)
In komedije, ki so mi the best:
Eurotrip
White chicks
American Pie [1,2,3]
Scary Movie [1,2,3,4]
Road Trip..
tega je itak preveč za naštevati
Wrong Turn
Saw
Texas Chainsaw Massacre
Blair Witch
The Ring (japonski original)
In komedije, ki so mi the best:
Eurotrip
White chicks
American Pie [1,2,3]
Scary Movie [1,2,3,4]
Road Trip..
tega je itak preveč za naštevati
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Dagi napisal/-a:Tud js mam najrajš grozljivke... ampak ne take ko se vsi nekej koljejo bna tri šihte... ampak take, ko so kšne nadnaravne sile... Japonska različica Kroga je pr men deleč pred vsemi ostalimi...
Si gledala mogočeThe Mothman Prophecies? To pa je film za pogledat + še po resničnih dogodkih je
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
trilerji, grozljivke (pa ne tisto standardno klanje v tri dni, ampak "klanje" psihe ), fajn mi je, če morem zraven tudi razmišljat oz., da ti da film recimo nek odprt konec.
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
-
andrejav88 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
narajš mam komedije, ne maram pa grozljivk.
-
Ava87 - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 6. 2008
Nimam ravno najjubšega filma, za večino jih itak sproti pozabljam katere sem videla in katere ne...Najljubši so mi kakšni art filmi, sicer se pa kakšnim romantičnim oh in sploh filmom tut težko uprem...in pol gnjavim vse okrog kako pa je v filmu lahko vse lepo in prav....
-
*Lilli* - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
-komedije (samo morejo biti res dobre, tko da se človek prav nasmeje zraven)
- kriminalke (samo zopet ne vse...morejo biti dobre )
-grozljivke o ja to imam pa raaada ....sam tistih kjer kri teče v potokih ne maram! So mi zelo všeč tiste, ki so posnete po resničnih dogodkih..in tiste pri katerih se res "dereš" zraven, samo zopet povdarjam...tisto klanje in krvi na hektolitre pa sploh ne maram! So boljše tiste ko moraš prav razmišljat mal zraven...in pol ti še nekaj dni po tem ne gre iz glave
- sploh sploh pa ne maram vojnih filmov, zgodovinskih in pa akcijskih ti so mi naravnost fuuj in kar zaspim zraven (še posebej pri vojnih)
- kriminalke (samo zopet ne vse...morejo biti dobre )
-grozljivke o ja to imam pa raaada ....sam tistih kjer kri teče v potokih ne maram! So mi zelo všeč tiste, ki so posnete po resničnih dogodkih..in tiste pri katerih se res "dereš" zraven, samo zopet povdarjam...tisto klanje in krvi na hektolitre pa sploh ne maram! So boljše tiste ko moraš prav razmišljat mal zraven...in pol ti še nekaj dni po tem ne gre iz glave
- sploh sploh pa ne maram vojnih filmov, zgodovinskih in pa akcijskih ti so mi naravnost fuuj in kar zaspim zraven (še posebej pri vojnih)
Prvi neprebran prispevek • 579 prispevkov
• Stran 38 od 39
•
Prejšnja
1 ... 35, 36, 37, 38, 39
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov