Naljubši film/zvrst?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
roxy* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
Alys napisal/-a:Najbolši film : PROPAD ( der Untergang)
Mogoče je dobo manj pozornosti kot pa če bi bil posnet v tej ameriški produkciji...
Ja, tega sm tud gledala. moram rečt, da na zelo poseben način prikaže zadnje dneve tretjega rajha. zelo se spusti v oseba čustva, ideje, želje, karakter hitlerja in njenih najbližjih, ne pa na dejanske dogodke. zanimiv film. veliko pove.
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
roxy* napisal/-a:Vermilion napisal/-a:a je kera gledala Vrana?
...js sm ga dons pogledala, pa mi je biv komad hud
ja, vrana sm pa že večkrat gledala. ful hud film!!!
Jest mam doma originalen dvd Da se malo pohvalim. Film je fenomenalen, da o tipu (Brandon Lee - če lih ni on igral cel film,ker so ga ustrelili :S) sploh ne zgubljam besed
Is sex dirty? Only if it’s done right.
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
hmm za moje pojme dobri filmi se vrtijo ob sredah na Slo1 ko je sedmi pečat. dobre oz. odlične filme imajo tudi v kinu dvor (Babica, Teroristka, Trojčice iz Bellevilla, Usoda,...)
drugače pa nimam najljubšega filma. rada pogledam vse kar je zabavno, tudi zateženo, trilerje, drame; vse pa mora biti posneto in prezentirano kvalitetno...skoraj vsak film se da gledat, sam pri enih uživaš bolj ko pri drugih
drugače pa nimam najljubšega filma. rada pogledam vse kar je zabavno, tudi zateženo, trilerje, drame; vse pa mora biti posneto in prezentirano kvalitetno...skoraj vsak film se da gledat, sam pri enih uživaš bolj ko pri drugih
- Heart
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2005
- Kraj: Fantasyland
Jaz pa z veliko težavo pogledam kako glupo komedijo za horny najstnike...pa jih je v zadnjem času, kot listja in trave. Filmi na Slo1 so pa večinoma res dobri.
A kdo ve, kaj se je zgodilo z revijo Oscar-o filmu...? Meni je bila fuuuuul svetovna, ampak ne vem, zakaj je ni več,ko se o filmih ja da vsak dan kaj napisat?!
A kdo ve, kaj se je zgodilo z revijo Oscar-o filmu...? Meni je bila fuuuuul svetovna, ampak ne vem, zakaj je ni več,ko se o filmih ja da vsak dan kaj napisat?!
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
Skupnost oz. Tillsammans je men ful dobr film!
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Nazadnje me je ful navdušil film Coach Carter...Samuel L. Jackson je odličen!
Drugač mam pa najrajš psihopatske filme v stilu filma Sedem, kake dobre krimič-trilerje pa akcijske filme in komedije...zadnje čase je pa čist preveč lame hororjev al pa ZF filmov, ki so men čist mim...
Drugač mam pa najrajš psihopatske filme v stilu filma Sedem, kake dobre krimič-trilerje pa akcijske filme in komedije...zadnje čase je pa čist preveč lame hororjev al pa ZF filmov, ki so men čist mim...
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov