Naljubši film/zvrst?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
+Tharja+ - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 5. 2005
- Kraj: Middle Earth
Men so najljubši Lord of the rings. Vsi deli, še posebej pa tretji.
Najrajši mam neki nadnaravnega, znanstvenofantasičnega, magičnega,...
Dobri so tudi Constantine, Troja, Kralj Arthur, Bad boysII, Pirati s Karibov( komi čakam na drugi del).
Obožujem Orlanda Blooma, saj igra kar v treh mojih naj filmih. Pa še tanov, The Kindom Of Heaven, mora bit dobr. Ga grem kmal gledat v kino.
Najrajši mam neki nadnaravnega, znanstvenofantasičnega, magičnega,...
Dobri so tudi Constantine, Troja, Kralj Arthur, Bad boysII, Pirati s Karibov( komi čakam na drugi del).
Obožujem Orlanda Blooma, saj igra kar v treh mojih naj filmih. Pa še tanov, The Kindom Of Heaven, mora bit dobr. Ga grem kmal gledat v kino.
-
Anchi - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
baby girl napisal/-a:za onega pa se nism slisala......k je to kksna grozljivka..kdo kj igra??
Će se ne motim, je drama The hours posneta po predlogi knjige Virginie Woolf. Filma sicer nisem gledala, predvidevam pa, da je bolj zakomplicirane sorte, ker kar sem brala njenih knjig (od Virginie) so bile vse bolj..."zanimive" na svoj način, a težke.
Igrajo pa Nicole Kidman, Julianne Moore in Meryl Streep. Mislim da je za to vlogo Nicole dobila tudi oskarja.
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Anchi napisal/-a:baby girl napisal/-a:za onega pa se nism slisala......k je to kksna grozljivka..kdo kj igra??
Će se ne motim, je drama The hours posneta po predlogi knjige Virginie Woolf. Filma sicer nisem gledala, predvidevam pa, da je bolj zakomplicirane sorte, ker kar sem brala njenih knjig (od Virginie) so bile vse bolj..."zanimive" na svoj način, a težke.
Igrajo pa Nicole Kidman, Julianne Moore in Meryl Streep. Mislim da je za to vlogo Nicole dobila tudi oskarja.
The Hours je full dober film. Jest ga mam. Se ga splača pogledat, samo pa morem tudi povedat, da to ni film za vsakega.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
izitanči napisal/-a:Jaz sem ga gledala.Men se ni zdel pa nič posebnga.Dolgčas.
Men je pa fajn bil! Pa rečem, da ta film ni za vsakega. Enim je beden, enim je ku, drugim je pa kompliciran (?).
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
shaMa - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 3. 2005
jaz sem pa tko obsedena s filmi, da se se odloct ne morm, k jih tok pogledam. Eden najboljsih mi je se zmer Boter, zadnja huda grozljivka mi je bla pa The Grudge ....
Save the last dance pa znam na pamet bi loh takoj nadomestila Saro v filmu
Save the last dance pa znam na pamet bi loh takoj nadomestila Saro v filmu
Meet me in outer space
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
No, nazadnje sem v kinu gledala film V dobri družbi - nič posebnega, priporočam le tistim, ki imajo preveč časa, denarja in slab okus, če bi jim bil film slučajno všeč.
Drugače pa obožujem psihološke trilerje, komedije, pa tudi kakšno dobro akcijo...
Drugače pa obožujem psihološke trilerje, komedije, pa tudi kakšno dobro akcijo...
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
najrajš imam komedije...tko, da tudi moj izbor je temu primeren...Euro trip(res najhujša komedija, morte pogledat, ker se bote full nasmejal, vsaj jaz sem se ), drugače sta mi pa dobra filma tudi...Ulični ples in pa Honey(to je bolj za tiste, ki mamo radi hip-hop)
-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
Emina napisal/-a:Ste gledale Propad?
Najbolj sem bla vesela, ker je bil cel film mir (brez komntarjev in butastega smeha). Pa na koncu, ko so se luči prižgale, smo vsi odšli v tišini. Praktično ostali brez besed.
Dober film! Priporočam.
Jaz ga grem gledat danes zvečer... Bom poročala jutri...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov