Naljubši film/zvrst?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
spellca - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Naughty grl napisal/-a:spellca napisal/-a:Najboljši filmi so mi taki z velik muske npr. Carmen Hip Hopera, ...
Kaj pa je to za en film? Ker večina k si jih naštela so mi ful hudi, za tega pa še nism slišala ...
V bistvu je to opera, samo da glasba ni klasična, ampak hip hop. Zato se tudi imenuje hip hopera Zgodba je pa ista kot v originalni operi Carmen, samo da je mal bol moderna. Glavni vlogi imata Beyonce pa Mekhi Phifer. Ful dober film
http://images.amazon.com/images/P/B0000 ... ZZZZZZ.jpg
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
spellca napisal/-a:Naughty grl napisal/-a:spellca napisal/-a:Najboljši filmi so mi taki z velik muske npr. Carmen Hip Hopera, ...
Kaj pa je to za en film? Ker večina k si jih naštela so mi ful hudi, za tega pa še nism slišala ...
V bistvu je to opera, samo da glasba ni klasična, ampak hip hop. Zato se tudi imenuje hip hopera Zgodba je pa ista kot v originalni operi Carmen, samo da je mal bol moderna. Glavni vlogi imata Beyonce pa Mekhi Phifer. Ful dober film
http://images.amazon.com/images/P/B0000 ... ZZZZZZ.jpg
Uuu to mora bit pa ful hudo ... bom loadala ... tnx
-
yahve - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Zdejle sem si ogledal The Grey Zone, in res hud film, tematika WWII- Auschwitz, skratka priporočam.
Drgač pa od dobrih filmov: Equilibrium, The Saw, Gladiator, A Beautiful Mind, Memento, Vanilla Sky,... pa zdej je dober film Sivi kamion crvene boje...
Pa še bi se dal naštevat...
Drgač pa od dobrih filmov: Equilibrium, The Saw, Gladiator, A Beautiful Mind, Memento, Vanilla Sky,... pa zdej je dober film Sivi kamion crvene boje...
Pa še bi se dal naštevat...
-
Gregec - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
ninčulilika napisal/-a:Jst sm prejšn tedn gledla krog 2 v kinu in sploh ni tak grozn kot usi govorite in napihujete zadevo! Lahk mi vrjamete na besedo.
Sam je pa zakon
Ena moja prijateljica je zaspala med filmom, tk da ne vem če ga bom šel gledat v kino, bom počakal da dobim domov....
-
Emina - Debatorica
- Na forumu od: 17. 3. 2005
ninčulilika napisal/-a:Jst sm prejšn tedn gledla krog 2 v kinu in sploh ni tak grozn kot usi govorite in napihujete zadevo! Lahk mi vrjamete na besedo.
Sam je pa zakon
Jaz tud prejšnji teden gledala. Dober je-dobro narejen.
Da pa nisi ti ena izmed tistih, ki so se cel film režale in gobcale ter motile celo dvorano?
Kaj taki sploh iščete v kinu???
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
grozljivke,trilerji,drame, zelo različni žanri,odvisno pač od počutja in od tega kaj bi možek rad gledal. na jetra pa mi gre matrica,kr nekaj.
drugače pa mi je bil dober film krog1, hanibal,hiša strahov, ma ne spomnim se vseh filmov ker jih je kar nekaj
drugače pa mi je bil dober film krog1, hanibal,hiša strahov, ma ne spomnim se vseh filmov ker jih je kar nekaj
-
baby girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: ko bi biu vsaj los angeles
mah js pa zaj ne vem ce bi sla u kino gleat krog2 sm lihkar zvedla d bo sla zravn tud ena moja faking anoying sosolka in se bo drla pa vrescala cez ceu film pa tud ce ne bo grozn sam zato k je tok potrebna pozornosti upam d bo vsaj v vlki dvorani, k se bom lahk na drug konc vsedla pa je mogoc po kakem cudezu noum slisala..hmmm
can you keep up
baby boy
baby boy
-
lolo - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 3. 2005
men je Lara Croft D BEST, Gospodar prstanov , Amelie, Kill Bill, Frida, Pravzaprav ljubezen, Spiderman,Semenj ničevosti (Vanity Fair), krog, pa kkšna risanka, npr: Reševanje malega Nema, SHREK , Neverjetni...tko da mam kr različne okuse, naštela sm samo moje naj naj naj ljubše.
Od serij mi je pa ALIAS zakon , sex v mestu in prlatli
Od serij mi je pa ALIAS zakon , sex v mestu in prlatli
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov