Naljubši film/zvrst?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
baby girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: ko bi biu vsaj los angeles
krog2 sm si lihkar potegnla z neta dol .....a nej ga gledam al ne? joj me je strah samo gledat
eh ne bom rajs pocakala d pride k nam u kino pa ga bom s frendico gledala pa bomo skup kricale
eh ne bom rajs pocakala d pride k nam u kino pa ga bom s frendico gledala pa bomo skup kricale
can you keep up
baby boy
baby boy
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
baby girl napisal/-a:ja blagor teb k si pogumna tak js sm pa sama gor v stuku, pol pa sam cakam kdaj se bo vodnjak na tv prkazu pa bo ona vn prlezla....buuuu
Hehe ista si kot jaz Jaz tudi for sure ne bi gledala filma sama... se posebej pa, ker ima Samara tak creepy obraz..in telo seveda tudi... fuuj... pa tisto hitro premikanje, ko nekaj hitro skoci ven...hjao.. strasno.. Taki psihicni filmi so dosti hujsi kot pa neka grozljivka, ko krv sprica, drobovje se para in glave letijo :D vsaj meni...
-
PlayLejdi - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
najljubših filmov je ogromno.... mean girls, white chicks, american pie, blue crush, heartbreakers, honey, jersey girl, just married, maid in manhattan, my boss's daughter, the hot chick...........
najraje pa imam romantične komedije, pa tud tiste ki se u high school dogajajo...
najraje pa imam romantične komedije, pa tud tiste ki se u high school dogajajo...
-
||MuCkAa napisal/-a:baby girl napisal/-a:ja blagor teb k si pogumna tak js sm pa sama gor v stuku, pol pa sam cakam kdaj se bo vodnjak na tv prkazu pa bo ona vn prlezla....buuuu
Hehe ista si kot jaz Jaz tudi for sure ne bi gledala filma sama... se posebej pa, ker ima Samara tak creepy obraz..in telo seveda tudi... fuuj... pa tisto hitro premikanje, ko nekaj hitro skoci ven...hjao.. strasno.. Taki psihicni filmi so dosti hujsi kot pa neka grozljivka, ko krv sprica, drobovje se para in glave letijo :D vsaj meni...
aha se strinjam
can you keep up
baby boy
baby boy
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Kaj zdaj, a je že katera gledala Krog 2? Zdaj že cel večer poslušam, da je jutri premiera v koloseju pa tu in tam, kakšno karto dajo...
Morda grem drugič gledat, čeprav nisem neki ljubitelj grozljivk. Aja pa The Grudge je baje tudi ful huda grozljivka
Morda grem drugič gledat, čeprav nisem neki ljubitelj grozljivk. Aja pa The Grudge je baje tudi ful huda grozljivka
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
Mark napisal/-a:Kaj zdaj, a je že katera gledala Krog 2? Zdaj že cel večer poslušam, da je jutri premiera v koloseju pa tu in tam, kakšno karto dajo...
aha the grudge je full huda sm ze gledla....full je dobra
kroga2 se pa se zmer ne upam gledat
pa tud ce mi recte d sm prpa
nocm tvegat se en teden neprespanih noci
ne sj pretiravam....u kinu ga je pac bols gledat...pa ceprov bom brez mojga pinkya
can you keep up
baby boy
baby boy
- *tinc*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 4. 2005
baby girl napisal/-a:kroga2 se pa se zmer ne upam gledat
pa tud ce mi recte d sm prpa
nocm tvegat se en teden neprespanih noci
se strinjam...to je pa men najbl grozn film ever sicer so mi pa velik bl grozne psihološke grozljivke k pa take k je samo kri povsod ja...
najrajs mam komedije, sicer so pa moji naj filmi: gospodar prstanov (vsi 3), love actually, king arthur, forrest gump, brodolom...
Free your body, the mind will follow.
-
spellca - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Najboljši filmi so mi taki z velik muske npr. Carmen Hip Hopera, Ray, You Got Served, pa komedije tipa Soul Plane (najbolj smešen film ), Papier Soldiers, Booty Call, Friday, Next Friday, Friday After Next, Barbershop, White Chicks ...
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
spellca napisal/-a:Najboljši filmi so mi taki z velik muske npr. Carmen Hip Hopera, ...
Kaj pa je to za en film? Ker večina k si jih naštela so mi ful hudi, za tega pa še nism slišala ...
-
ninčulilika - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2004
Jst sm prejšn tedn gledla krog 2 v kinu in sploh ni tak grozn kot usi govorite in napihujete zadevo! Lahk mi vrjamete na besedo.
Sam je pa zakon
Sam je pa zakon
I wanted you to be with me
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me!
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov