Naljubši film/zvrst?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Dans sem gledala Shall we dance. Kok je to luškan filmček! Priporočam!
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
Ančka - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: lepa gorenjska vasica & Ljubljana
Komedije, drame, mjuzikli, tut kakšna fajna kriminalka, akcija...Drgač so mi pa najbolši filmi, ki se dogajajo na letalih!!!!!! ne maram grozlivk, ZF (razen Gospodarja in Piratov).
Ti in jaz. Kot črno in belo. Kot A in B. Bila sva eno - nikoli ti brez mene, nikoli jaz brez tebe. Včeraj je bilo drugače, kot je danes in danes je drugače, kot bo jutri... Samo nekatere stvari ostaneje večne, za vedno!
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Mark napisal/-a:Tako American Pie, kot Scary Movie sta po svoje zanimiva, težko bi tukaj izločil boljšega . Čeprav sta mi prva dela bila še najboljša
Pa tudi kakšen Kill Bill 1&2 (03, 04) je dober ali pa Girl Next Door (2004) ali pa malo starejši film 10 Things I Hate About You(99).
Mark, se strinjam. Edino Kill Bill oba dela sta mi ne glih kul...če ne bi krv dobesedno šprickala okrog in če se ne bi po vsakem udarcu itd. Uma pobrala bi mi bil še kar vredu.
Drugače pa obožujem akcijo,vesterne; komedije pa itak!
Je kdo gledal 100deklet+40dni, 40noči???
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
ninčulilika napisal/-a:Jst mam zlo rada take grozljivke al pa trilerje.
Najboljsši do zdaj mi je pa bil the ring......včeraj je bil pa po tv
Si gledala original?? (japonsko verzijo?
Jes sem - itak boljše od ameriškega!
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
ta trailer je total nezanimiv...mislim da film ne bo nekaj ful novega...itak je vedno tak da so prvi deli zakon vsi ostali pa bol tak tak...no bomo vidli ko pride film ven...
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
-
dajcy - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2004
- Kraj: wonderland:)
js tud ful rada gledam trilerje pa grozljivke. še posebej takšne ko na koncu filma sam obsediš čist šokiran pa ti nič ni jasno kot npr. pri filmu Šesti čut, alpa Vsiljivci... kar tako sem gledala drugač mi je pa eden izmed najboljših filmov tud Gospodar prstanov.
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
-
mucyka - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: MB-okolica
Najraje imam Grozljivke, pa tudi kakšne res dobre kriminalke. Manj pa komedij. Dram, romantičnih filmov in tega podobnega pa nimam preveč rada, čeprav mi vsak pravi kako sem nežna....hahahaha..........Ko bi me folk vredu poznal!!!!
Filmi pa so: Krog, Tema, Noč živih mrtvecev, Končna odločitev, Krik-1 in Krik-2, Izganjalec hudič (tanovi) in puuuno podobnih filmov,.........
Filmi pa so: Krog, Tema, Noč živih mrtvecev, Končna odločitev, Krik-1 in Krik-2, Izganjalec hudič (tanovi) in puuuno podobnih filmov,.........
LoVe is in The Air !!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov