Najlepši ljubezenski filmi vseh časov + Romantični filmi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 766 prispevkov
• Stran 50 od 52
•
Prejšnja
1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52
Naslednja
-
Stina3 - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 2. 2012
Dioniz napisal/-a:definitivno. meni najljubša romantična filma. Kemija med glavnima likoma, sama zgodba, pogovori, scena (zelo lepa Dunaj in Pariz) so v teh filmih izjemni. Enostavno popolna filma, če mene vprašaš.
Se strinjam, meni so pri Before Sunrise (Before Sunset nisem pogledala) posebej vsec dialogi in to, da se v filmu ne zgodi nic kaj posebej pretresljivega, nic pretiranih dram, pa se te vseeno dotakne in doooolgo ostane v tebi.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Drugi del je men še skoraj boljši kot prvi, ker se lepo razplete zgodba iz prvega dela. Veliko ljudi ne mara konec ampak men se zdi, da bol popoln konec ne bi mogo bit. Čimprej pogledat!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
omarija, kolk je lep zaključekDioniz napisal/-a:bol popoln konec ne bi mogo bit
lol
Ampak mi je pa 1. film lepši. Pa on zgleda bolš Ona mi je pa mal "miscast", na trenutke mi je zoprna mal, hm.
-
Dioniz - Cosmo moderator
Okusi so različni, ker meni je pa perfect cast Pa glasba v filmih je tud zelo lepa. Ta glavna igralka Julie Delpy je multitalent. Igralka, senaristka, režiserka pa pevka. en lep komad od nje iz Before Sunset. Pa, če še niste gledali drugega dela je fajn, da ne gledaš tega videa ampak samo poslušaš, ker so scene iz filma not pa bi znal bit kaki minor spoiler.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^ja ja, sej, respect where it's due, sploh glas ima res lep ((morebiten spoiler)"A waltz for a night" ), ampak na momente mi je bla zoprna (verjetno namerno, kot "ravnotežje" njegovi osebnosti).
-
Dioniz - Cosmo moderator
men je iz prvega dela ful huda scena ona, ko v kabini poslušata glasbo, iz drugega pa ona iz avta, ko se kregata pa pol, ko ji on razlaga nekaj pa ona tak roko stegne.... uf. Kdor je gledal ve kaj mislim.
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:22, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^nimaš srca
Nah, pač ti ne paše tale film.
Jap, tista ko poslušata musko je men najlepša scena.
Nah, pač ti ne paše tale film.
Jap, tista ko poslušata musko je men najlepša scena.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Pisma Sv. Nikolaju
je očiten remake wannabe Love actually. To sem sicer vedla, ampak ker sem totalna fenica romantičnih filmov z božičnoo tematiko (če je že pocukrano, nej bo pocukrano do konca),posebno v predmenstrualnem času, sem si film vseeno pogledala.
Ni zanič. Ni pa tudi nek presežek. Karakterji so malo umetn, predvsem nekateri dialogi so res grozno klišejski in posiljeni. Koncept vpletanja večih osebih zgodb ne uspe ravno najbolje in deluje nametano, zgodbe ostajajo malček nedokončane.
Bolj tko tko je vse skupaj. Se bo mogu Okorn še malček pretegnit.
je očiten remake wannabe Love actually. To sem sicer vedla, ampak ker sem totalna fenica romantičnih filmov z božičnoo tematiko (če je že pocukrano, nej bo pocukrano do konca),posebno v predmenstrualnem času, sem si film vseeno pogledala.
Ni zanič. Ni pa tudi nek presežek. Karakterji so malo umetn, predvsem nekateri dialogi so res grozno klišejski in posiljeni. Koncept vpletanja večih osebih zgodb ne uspe ravno najbolje in deluje nametano, zgodbe ostajajo malček nedokončane.
Bolj tko tko je vse skupaj. Se bo mogu Okorn še malček pretegnit.
Prvi neprebran prispevek • 766 prispevkov
• Stran 50 od 52
•
Prejšnja
1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov